October 24, 20222 yr I da mnogi misle da se i data protok ne naplaćuje, pa se iznenade.....shiit has hit the fan.
October 24, 20222 yr Letos sam u CG neprestano bio na internetu, ali nisam platio ništa više nego da sam isto to radio u Beogradu. Jedina dilema mi je bila da li Net 100 dodatak važi i romingu ili ne, pa sam se raspitao i saznao da važi, tako da ni sa tim nije bilo problema.
July 31, 20231 yr Ako auto nije opcija, kako do Doboja? Ostaje samo bus, ili postoji bar neki opskurni minibus?
July 31, 20231 yr 13 minutes ago, Kampokei said: Ako auto nije opcija, kako do Doboja? Ostaje samo bus, ili postoji bar neki opskurni minibus? Blablacar? Oglasi se tamo dok trazis druge opcije
July 31, 20231 yr 6 hours ago, Kampokei said: Ako auto nije opcija, kako do Doboja? Ostaje samo bus, ili postoji bar neki opskurni minibus? Odakle kreces?
July 31, 20231 yr 9 minutes ago, bags said: Odakle kreces? Iz Beograda bih krenuo. Mada, u principu sam odustao, nema ni na Blablacar opcija, a samo putovanje nije hitno.
August 6, 20231 yr On 31. 7. 2023. at 17:14, Kampokei said: Iz Beograda bih krenuo. Mada, u principu sam odustao, nema ni na Blablacar opcija, a samo putovanje nije hitno. Bgd ----> Bijeljina ----> Doboj
August 6, 20231 yr On 31.7.2023. at 10:13, Kampokei said: Ako auto nije opcija, kako do Doboja? Ostaje samo bus, ili postoji bar neki opskurni minibus? a sta fali busu?
August 7, 20231 yr 14 hours ago, ivy said: a sta fali busu? Predugo voze, koliko vidim duplo duze nego kolima. U svakom slucaju, put smo odlozili, po svemu sudeci do sledeceg leta.