Jump to content

Čačak i Užice

Užice ili Čačak 37 members have voted

1. 1. Grad?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 hours ago, Marathonman said:

(.....)

Pbg, burazeru, nema ljutiš - šijemo vas za tri koplja po kvalitetu žemskinja. Ništa se ne može porediti s ugođajem kada ti Ercovka tijekom koitalne aktivnosti unjkavo šapne direkt u ušnu školjku: "Nemo ume...".          :vikleri: 

A koja vikne: "U mene, u mene, popila sam prašak"

To mi je navedeno kao neki lokalizam, možda iz tih krajeva ?

ne zna se šta je gore

gore je užice, a dole je čačak

to je već relativno -  tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje

:lol:

Ovaj topik polako postaje najbolji na ovom forumu.

Sad sam se setio da je malo falilo da dobijem batine kad sam u Mačkatu pitao da li imaju prasetinu.

Čačak samo zato što je bio bicikl friendly čak i bez biciklističih staza od davnina. Sećam se, kada sam kao dete išla u Čačak kod rođaka na specijalne slave (ateisti i komunisti, jedni su slavili kao slavu 29. novembar, a drugi 1. maj, događaji su bili kao klasične srpske slave sa svom rodbinom, prijateljima i hranom, ali bez svetaca :cool:), da je grad bio pun biciklista svih generacija. Možda je imalo više biciklista po kvadratnom metru nego u prosečnim srpskim gradovima. A sada imaju gradski rent-a bike :thumbsup:. Ovčarsko-Kablarska klisura i njeni srednjovekovni manastiri su vredni posete. 

Komplet lepinje iz Užica su super.

Edited by mei
komplet lepinje

@francuski sobar Sevojničanke su poznate kao brze na okidaču, tako da kruži fazon kako je neka skorijih godina otišla na Zakintos i tamo susrela nekog Brita, te se osamili u hotelskoj sobi u prionuli na bludne radnje. U jednom momentu, on je raspomamljeno upita: "May I jizz on your boobs, babe?". Dobio je adekvatan odgovor:

Spoiler

"Dela!"       :happy:

@Bujodrag Taj kontekst: "Moš slobodno ume, pop'la sam prašak..." više naginje na ivanjički ili ariljski senzibilitet. Ovdašnje prete kako će te njeni nabaciti na cirkular ako podglavi.

@noskich Ovaj prvi dokumentarac što si priložio je totalni fail. Otprilike poslednja osoba sa iole realnom životnom vizurom nešto pojašnjava. Omašenik opšte klase. Kao da Džoni Racković bude narator o Beogradu.      :unsure:

Ne znam odakle ti taj vokabular, rodjena sam u UE, zavrsila gimnaziju, nijedna zenska osoba koju znam tako ne govori. Mislim, znam otprilike kojim muskarcima su te doskocice bile smesne, uzicki rapalji i oni koji nisu iz UE pa sve preuvelucavaju, kao znaju bolje.

Edited by halloween

6 minutes ago, halloween said:

Ne znam odakle ti taj vokabular, rodjena sam u UE, zavrsila gimnaziju, nijedna zenska osoba koju znam tako ne govori. Mislim, znam otprilike kojim muskarcima su te doskocice bile smesne, uzicki rapalji i oni koji nisu iz UE pa sve preuvelucavaju, kao znaju bolje.

Ондај, тис когој уменежена...    :sleep:

I ona smatra kako se ovaj svet sastoji od stanara njenog solitera koji je 5 metara udaljen od zgrade Gimnazije - sve sami upitani&pristojni.

Očigledno nisi zamijetila kako ćeramo zajebanciju na ovom topiku, namerno i svesno se džiberišemo. Ovo je nadgornjavanje ko je veća kulovčina i rapalj: Ercov ili Grebić.

5 minutes ago, Marathonman said:

Ондај, тис когој уменежена...    :sleep:

I ona smatra kako se ovaj svet sastoji od stanara njenog solitera koji je 5 metara udaljen od zgrade Gimnazije - sve sami upitani&pristojni.

Očigledno nisi zamijetila kako ćeramo zajebanciju na ovom topiku, namerno i svesno se džiberišemo. Ovo je nadgornjavanje ko je veća kulovčina i rapalj: Ercov ili Grebić.

to je vise karakteristika licnosti nego mesta gde neko zivi.

inace, :puke: za ovu poslednju stranu.

OK, bataliću svoj poriv za kulovistikom.

Društveno povoljna ravan: Čačak se odlikuje tradicionalizmom Boškića&Co, a Užice ima veličanstvenu grupaciju urbanih gerilaca koji su lučonoše građanske misli i vaskolikog otpora primitivističkom poplavnom talasu.