dannilo Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Mesec domaćih filmova: 1.8. - Branio sam Mladu Bosnu 2.8. - Ničije dete 3.8. - Šešir profesora Koste Vujića 4.8. - Praktičan vozič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem 5.8. - Vikend sa ćaletom 6.8. - Tito i ja 9.8. - Kupi mi Eliota 12.8. - Balkan ekspres 13.8. - Lepa sela lepo gore 14.8. - Valter brani Sarajevo 19.8. - Munje! Uskoro: Profesionalac, Bitka na Neretvi, Zaspanka za vojnike, Atomski zdesna, Nebesa, Mi nismo anđeli, Tri palme za 2 bitange i ribicu.... Nedelja u 22:30h - Junaci doba zlog (dokumentarac sa N1) 1
igoraki Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 On 3.7.2022. at 21:24, mraki said: Vraćaju Milioner, kviz? Evo i zvanično https://nova.rs/zabava/showbiz/milioner-se-vraca-na-male-ekrane-iskoristite-priliku-da-prvi-oborite-rekord/ 1
mraki Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Interesantno. Izgleda im se Survajver nekako isplatio, iako je skup projekat. Nema informacije ko će biti voditelj…
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 hour ago, mraki said: Interesantno. Izgleda im se Survajver nekako isplatio, iako je skup projekat. Nema informacije ko će biti voditelj… još castuju, znam da je miloš maksimovič jedan od kandidata 2
msv Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 On mi je prvi i jedini pao na pamet ako je uzor Tarik Filipović. Vidim da publika po komentarima traži Mićka.
mraki Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Miloš mi se čini ok lik, vidjao sam ga po nekim konferencijama ranije. Zaslužuje neki dobar projekat. Mićko nije za ovo. 1
Milosh76 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Samo da im ne padne na pamet neko tipa Kesic... to bi tek bila katastrofa. Mozda bude voditeljka
msv Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) 1 minute ago, Milosh76 said: Mozda bude voditeljka Milena Vasić je izgurala 800 i kusur epizoda kviza sa manje talenta nego što ima bilo ko od pobrojanih Edited August 4, 2022 by msv 1
mraki Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Ona je stvarno neprijatno iznenadjenje. Kad god sam naleteo na kviz iznenadio sam se koliko neuko deluje. One što vode Slagalicu su za nju Ajnštajn lično. 1
vememah Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 3 hours ago, igoraki said: Evo i zvanično https://nova.rs/zabava/showbiz/milioner-se-vraca-na-male-ekrane-iskoristite-priliku-da-prvi-oborite-rekord/ U tekstu napisali 4x nedeljno, a u pozivu za prijavljivanje svakog radnog dana.
dannilo Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Deluje mi previše 4 nedeljno, možda bi bilo bolje da su uglavili pre Kesića jer tad svakako idu reprize serija.
Valk Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Ja ću da se prijavim za Milionerku. Moraćete da mi pomažete kao prijatelji. Ovako ćemo. 1. Fizika i hemija, @gospa buba i @Braća Strugacki 2. Muzika za koju niko nije čuo @maheem 3. Filmovi za koje niko nije čuo @kud u maglu Simoviću i moj muž 4. Sportisti za koje niko nije čuo, opet muž (opskurna sveznalica) 5. Istorija drugog svetskog rata i naoružanja @namenski 6. Primenjeni inženjerluk @Moonwalker i @pt 2.0 7. Književnost za koju niko nije čuo @Weenie Pooh 8. Svet poznatih od stila @mraki 9. Itd itd 3 1 2
Recommended Posts