Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Primetih da su na Novoj i N1 počele reklame za uloške i kafu, krenulo ih, dakle. :D Do nedavno na reklamama bile samo ona škola baleta iz Kragujevca i teretana iz Valjeva.

• +1 1
Posted

Nemamo svi iste reklame na Novoj i N1

Posted
16 minutes ago, dvb-t manijak said:

Nemamo svi iste reklame na Novoj i N1

samo oni koji imaju eon box.

Posted

Da, kod mene EON. Proletos se dešavalo često da u bloku reklama dobijem crn ekran.

Posted

To je VIDA sistem persionalizovanih reklama. Crn ekran bude kad se "ispucaju" VIDA reklame pa se čeka da završi "pravi" reklamni blok na kanalu.

Posted

a kako radi ta VIDA?

izmeri da dosta gledam HGTV pa onda pomisli da cu da zidam nesto pa mi plasira reklame za gradjevinski materijal? ili se konsultuje sa modemom pa analizira sta pratim po internetu pa mi na osnovu toga salje reklame?

nisam nesto primetio neku personalizaciju pa ne znam da li im nisam pod tom svevidom ili ne mogu da me profilisu, jos?

• +1 1
Posted
7 minutes ago, foto said:

a kako radi ta VIDA?

izmeri da dosta gledam HGTV pa onda pomisli da cu da zidam nesto pa mi plasira reklame za gradjevinski materijal? ili se konsultuje sa modemom pa analizira sta pratim po internetu pa mi na osnovu toga salje reklame?

nisam nesto primetio neku personalizaciju pa ne znam da li im nisam pod tom svevidom ili ne mogu da me profilisu, jos?

prosto, ne radi sistem bas kako je zamisljeno.

• +1 1
Posted

Kod mene ne radi nikako na svu sreću...

• +1 1
Posted

Mene ne može ni prepoznati pa mi umesto reklama samo pušta promo najave na Novoj i N1

• 3 weeks later...
Posted

Od jeseni novi reality "Najveći gubitnik".

Posted
15 hours ago, dannilo said:

Od jeseni novi reality "Najveći gubitnik".

ima da im se prijavi 5 miliona takmičara

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, slepa živana said:

ima da im se prijavi 5 miliona takmičara

Najveći gubitnik u kilogramima :D

• +1 2