Jump to content

Featured Replies

Nova.rs je zauzela skroz tabloidni i jednostrani pristup u "izvestavanju" o Djokovicevoj situaciji u Australiji. S obzirom da sam u selu i nemam novu na tv-u, da li su im i vesti takve ? Sta kaze Obucina u uvodima ?

kaže vidimo se na sudu

• 3 weeks later...

Možda ću vam zvučati ko koštunjavi ali,

šta je sa Kesićom i 24 minuta?

guglao sam i ništa nisam našao, zna li neko? :unsure:

On je uvek imao te veće pauze, i zimske i letnje.

Sinoć ga je Ivanović podjebavao da mu zimski raspust baš duuugo traje...

Mislim da oni, i jedan i drugi, imaju u ugovorima broj emisija u prvoj i u drugoj polovini godine,ili kako već dele kalendarsku godinu, i da tako prave sebi pauze / odmore..

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Solak kupuje ustaski klub

Solak ulaze pare otete od gradjana Srbije u hrvatski fudbal, dok recimo 1 Jagodina propada 

Danas NK Istra, sutra cela Istra :s_d:

sutra 'dragovoljac' koji menja ime u 'dobrovoljac'

• 4 weeks later...

U okviru kampanje planirana je i istoimena emisija "Zato, glasaj" na televiziji NOVA S. Voditelj i urednik biće Danilo Mašojević, a prva epizoda će se emitovati u četvrtak 10. marta u 19h.

"Razgovaraćemo sa ličnostima iz javnog života, glumcima, sportistima. Pokušaćemo da objasnimo svima, posebno mladima, zašto je važno da izađu i glasaju. Neće to biti samo klasičan razgovor, pokušaćemo da gledaoce upoznamo i sa običajima kada je reč o izborima, i to ne samo u Srbiji. Ideja nam je da pričamo o tome koliko je važno donositi izbore uživotu, da odvojimo vreme da glasamo i iskoristimo svoje pravo. Mladi treba da uzmu olovku i izaberu šta žele, ako ne glasaju kako onda imaju pravo da se žale. Da bismo negodovali sutra, treba da budemo deo tog procesa", kaže Mašojević.

https://rs.n1info.com/izbori-2022/kako-ce-izgledati-kampanja-crte-za-povecanje-izlaznosti-zato-glasaj/

• Author

Dan'lo je dobar dečko, no potpuno pogrešan izbor.
No to je verovatno uterivanje para firmi tako da...

... Shiit has hit the fan

Kreće i Survivor od ponedeljka.

Danilo je kao mlado lice dobar izbor za takvu kampanju, malo se vežbao sa ozbiljnim temama u jutarnjem programu, ajd da vidimo na šta to liči.

Brzo su ga gurnuli iz zabave u politiku, ali pliva nekako. Treba još da se reši par nekih poštapalica.