Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

pa mali je bio demokrata 2012. a, čini mi se, i suzi.

ali tepanje: goca, jeca, suzi.......

Posted
31 minutes ago, pacey defender said:

Vodio je Dinkic novinare po evropama kad god je putovao, objasnjavao je kako je to sasvim u redu i kako se to radi svuda u svetu. 

Upravo to je problem. Iz budzeta se placa putovanje novinara i postave u inostranstvo kako bi tamo postavili pitanja u fazonu, gospodine ministre, sta ste danas sjajno uradili za Srbiju i kako ste odbrusili mocnicima koji bi na nas uporopaste.

To mora da prestane i zato je ok da se podsetimo koji su sve novinari bili deo tog mehanizma. Nece to uciniti sadrzaj Newsmaxa nista manje bitnim, niti ce Zaklinina pitanja biti deplasirana. 

Ne mogu se  u istu ravan staviti Zaklina i Goca, samo zato sto su obe isle kao izvestaci o trosku drzave. Upravo zbog nacina izvestavanja, odnosno pitanja koje su postavljale. Zato je Zaklina i otisla sa Prve, a Goca je i danas perjanica Pinka..  

• +1 2
Posted
22 minutes ago, djordje geprat said:

pa mali je bio demokrata 2012. a, čini mi se, i suzi.

Pa ne, nije preporučljivo da se oslanjamo na vlastito varljivo sećanje kad postoje detaljne biografije tih ljudi.

Sa Aleksandrom Vučićem Suzana Vasiljević počela je da radi 27. jula 2012. godine, kada je on bio potpredsednik vlade i ministar odbrane.

https://www.istinomer.rs/akter/suzana-vasiljevic/

Siniša Mali široj javnosti postaje poznat tek od 2012. godine kada je postao savetnik za ekonomska i privredna pitanja tada prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

https://www.istinomer.rs/akter/sinisa-mali/

• Hvala 1
Posted
Aha, ovo je mozda inostranstvo, nije mi palo na pamet.
Samo zar nisu oni krenuli sa tim vodanjem novinara kasnije?
Ne znam, pitam, zivela sam pod staklenim zvonom od kada je sekta pobedila, pa do zime 2018.
Novinari i novinarke se "vodaju" 20+ godina, nije u pitanju sam čin "vodanja", to je potpuno nebitno, mešate babe i žabe...

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted

Pa valjda svuda novinari idu sa svojim drzavnim vrhom? Ne vidim problem, problem je sto je sekta napravila citav cirkus od toga, sa tacno odabranim. Tako da pricamo o tacnoj problematici, nista ne mesamo.

Posted

Ako pod sektom misliš na sve političare u opsegu koji sam dao onda je to to.
Dakle niti je to od juče niti su ovi to izmislili.

Posted

Ma sta pricas, ko je rekao da su ovi izmislili. Oni su usavrslili tu predstavu sve zarad propagande i njihovog vecitog stanja kampanje.

Kada je, recimo, Tadic vodio odabranu svitu sa sobom na put od tri dana, sa koga bi se obracao domacoj javnosti dva puta dnevno, i to ne o tim tamo trenutnim bilateralnim pitanjima, vec o dogadjanjima u zemlji? Nemoj da se zezamo.

Mnogo ti nesto relativizujes ovaj nas svinjac.

Sekta je inace sns.

• +1 1
  • -1 1
Posted

svaki put, i u pariz, i u njujork i svuda gde je išao

svaki put, doduše nije bila suzi, nego džesi ali je princip bio apsolutno isti. žvalavi ga je samo digao na kub

• +1 1
Posted
Ma sta pricas, ko je rekao da su ovi izmislili. Oni su usavrslili tu predstavu sve zarad propagande i njihovog vecitog stanja kampanje.

Kada je, recimo, Tadic vodio odabranu svitu sa sobom na put od tri dana, sa koga bi se obracao domacoj javnosti dva puta dnevno, i to ne o tim tamo trenutnim bilateralnim pitanjima, vec o dogadjanjima u zemlji? Nemoj da se zezamo.

Mnogo ti nesto relativizujes ovaj nas svinjac.
Sekta je inace sns.

Odgovorio ti kums.
Dakle, naravno da nije bilo frekventno kao ovaj ludak, ali je bilo...
Kad kažeš "ja nisam pratila..." onda poslušaj one koji znaju.
Neznanje nije opravdanje.

Posted

Ja ko sa gluvima da komuniciram ili sa mnom nesto debelo nije u redu...

Jbt gde kazem da nisam pratila, za pocetak?

Posted

Ja ko sa gluvima da komuniciram ili sa mnom nesto debelo nije u redu...

Jbt gde kazem da nisam pratila, za pocetak?

Biće da je ovo drugo..

Ne znam, pitam, zivela sam pod staklenim zvonom od kada je sekta pobedila, pa do zime 2018.

A i po onome što tvrdiš, a objašnjeno ti je...

• +1 1
Posted

Ako se ne varam ja tebe nisam vredjala, a ti mi se malo malo kacis sa stvarima KOJE UOPSTE NISAM NAPISALA (mozda velika slova bolje vidis), ovo ti nije prvi put.

Dakle sekta (=sns) pobedila 2012.
Jel tako?
Tako je.

Ja se TADA izolovala (lepo pise, jos si me citirao) od politike max koliko je moglo, a moglo hvala bogu, nisu jos uvek bili ovoliko agresivni i bolesni.

A pricam o periodu PRE sekte, i vi mi pricate kako je bilo u vreme PRE snsa, da je bilo isto, dakle PRE MOJE IZOLACIJE, i pominjem Tadica da nije radio ovo sto ovaj radi, ne u ovoj meri, da je DA, VODIO ekipu sa sobom, kao i svi drzavnici, ali ovoliko obesmisljavao sve i bio u kampanji 24/7 nije tacno.
Cak se i slazete u nekim postovima da je sve sada na kub, max i sta vec...

Svasta.

Posted

Niko tebe ne vređa nego ti pričaš o stvarima o kojima ne znaš ništa.
Možda i ne treba da znaš.
Sama pitaš "zar oni nisu krenuli"
Priča se o "vodanju novinara" jer oko toga se i započela priča.
Fotke su "deo" toga.
Dakle tog vodanja je bilo i ranije, možda čak i u većem broju nego sada što ovaj voda.
Dinkara je vodio veće grupe kad mu je trebalo. Tadić takođe svakako ne manje.
Drugačija situacija je bila.
A da su se obraćali, više puta, jesu. I tada je to bio manji cirkus i luđenje svakako.

To je pitanje tehnike, on sada ima ekipu koja postavlja materijal na izvolte ostalim medijima. I to što ovi sad moraju da objavljuju sve. Ali to nema veze sa tim ko je bio na putu sa njim i koliko.

Ono da ja nešto "relativizujem"... Pa to je već lupetanje.

• +1 2
Posted

Mozda lupetam, mozda sa mnom nesto nije u redu, kao sto potvrdjujes, ali poslednji put ti odgovaram, iako ti uvek mene citiras i za moje se postove hvatas prvi.

Saces ti mene da ucis da su svi politicari sekta, i ko je prvi poceo sta...

Ne mogu da komuniciram sa osobom koja spusta pricu na licni nivo i izvrce ono sto sam rekla, jer ne ume da debatuje sa nekim sa kojim se ne slaze, iako ovde i nema sustinskog neslaganja, ali valjda je zanimljivije da se cacka nesto, sta znam. 

Posted

Ma jeste...