Zabalujev Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Nova ionako ide na koncept ŠOKANTNO! ISPOVEST! FOTO! VIDEO! SISE! Kontroverze im se lepo uklapaju u program.
Frank Pembleton Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Nova ionako ide na koncept ŠOKANTNO! ISPOVEST! FOTO! VIDEO! SISE! Kontroverze im se lepo uklapaju u program.Pa da... klikbajt.... Shiit has hit the fan!
slepa živana Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 21 hours ago, Jumanji said: Da opet izrazim svoje cudjenje kako opstaju i kako su uopste dosli do te neke tacke da su kao "radio-medijske-ilikakvevec face". Totalni neartikulisani teski amateri, bez duha i trunke duhovitosti. Bez icega. ljudi imaju različit ukus po pitanju duhovitosti. taj darko ima stendap nastupe i puni sale. nekome se to sviđa. ja sam pogledala jesenas festival našeg stendapa, išlo je uživo na teveu. i ti ljudi pune klubove i imaju fanove, a za tih par sati nisam čula dve i po dobre fore. ima ljudi kojima je sve smešno. i izgleda da ih nije malo 1
nisam ja Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 8 hours ago, Frank Pembleton said: Pa da... klikbajt .... Shiit has hit the fan! nike bajt nego bejt.
msv Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Na portalu ima dosta senzacionalizma, ali samo ova dvojica su skrenuli na mračnu stranuTM vezano za koronu i vakcine.
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 38 minutes ago, nisam ja said: nike bajt nego bejt. zar nije adidas?
nisam ja Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zar nije adidas? nemaš pojma 1
nisam ja Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 patike iz kine, auto iz njemačke, a vakcina?
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 видећемо у уторник аплицираотм сам зс рајфајзен
SNARC Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Covek kad prsne izgleda ne radi to pomalo, natenane..nego odmah juris na svim frontovima
nisam ja Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 malo silovanje među prijateljima. katarza na vidiku.
Recommended Posts