Anonymous Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 18 hours ago, radisa said: Pa naslov nema veze sa tekstom dole, ako je to ceo screenshot i verodostojan je... U vesti je obeležavanje strsdanja srba, a ne proslava... Verodostojan je, bar po meni, pošto sam ga ja napravio. Sad da tražim ponovo link te idiotske vesti neću.
Anonymous Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 18 hours ago, Milosh76 said: Kako laz? Valjda svi znamo da ce predsednik Hrvatske otici na tzv proslavu ? Kakvu proslavu? Čovek će otići na komemoraciju. 1
Anonymous Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Quote Muškarac kojem je penis otpao zbog infekcije postao je prvi čovek kojem je novi polni organ presađen na ruku - ali odlaganja usred pandemije koronavirusa uticala su na to da mu polni organ na ruci stoji već četiri godine i nema izgleda da će se to uskoro promeniti. Bonus video: 1
copkillah Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Verodostojan je, bar po meni, pošto sam ga ja napravio. [emoji3] Sad da tražim ponovo link te idiotske vesti neću.Ma radiši je iz nekog razloga problem da prihvati da je nova ozbiljno smeće [emoji38]
radisa Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 14 minutes ago, copkillah said: Ma radiši je iz nekog razloga problem da prihvati da je nova ozbiljno smeće Nije meni, nego Milošu... Meni je to jasno, od početka... Ono ovo sa verodotojnošću sam se ograđivao, jer, jbg, svaka budala može da naravi neki fotoshop, i onda čovek ispadne budala kad komentariše nameštaljku...
Milosh76 Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 U konkurenciji informera, kurira, alo, telegrafa, esspresa, srbijadanas, novas je na odlicnom poslednjem mestu. A da povremeno imaju ispade poput gore citiranog, to niko ne spori
copkillah Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Ali bottom line je valjda da iako su manje smeće od nabrojanih i dalje su smrdljivo smeće.
fusion_ Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Pa na taj portal i idu tabloidne stvari koje im je ispod časti da objave na N1.
Hamlet Strašni Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Samo se iz knjiga Hegela i Kanta možemo informisati. Moramo naterati svakog birača da pročita Kritiku čistog uma, inače nema sreće. Saopštenja bez prethodne recenzije u naučnom časopisu sa impaktom 10 ne objavljivati. 1 2
Filozof manijak Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 48 minutes ago, copkillah said: Ali bottom line je valjda da iako su manje smeće od nabrojanih i dalje su smrdljivo smeće. Koji medijski portal u Srbiji nije smeće, za tebe?
copkillah Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 2 hours ago, Filozof manijak said: Koji medijski portal u Srbiji nije smeće, za tebe? Vrlo teško pitanje, iskreno, pogotovo ako sve portale gledaš u globalu, tj ne izdvajaš sportski deo od ostatka portala N1, BBC, Mondo sam nekad tolerisao ali je solidno požuteo u poslednje vreme, jbg kad se zbratimiš sa Kurirom to tako ide. U principu skoro i da nemaš nešto što nije smeće, tj ili je klikbejt smeće ili je smeće u funkciji vlasti. Ne znam da li sam nešto propustio, verovatno nisam, ti mi pomozi
Recommended Posts