Misko Posted January 30 Posted January 30 (edited) 8 hours ago, JozoMujica said: lapsusi na TV postoje..od kada je televizije..secam se, kada sam bio manji, bila je u novinama i rubrika gde se tekstualno samo lapsusi objavljuju, neko ubelezi, i posalje redakciji, pre neta i ostalih cuda...cak mislim da su bila i takmicenja godisnje, mis i mister lapsus Edited January 30 by Misko
salerokada Posted January 30 Posted January 30 9 hours ago, JozoMujica said: Jeste glupost, ali bilo bi lepo da se ovde ne prenose DB nalozi poput "Olgice". Uostalom, evo i ljudi kažu da se ispravila. 4
JozoMujica Posted January 30 Posted January 30 30 minutes ago, salerokada said: Jeste glupost, ali bilo bi lepo da se ovde ne prenose DB nalozi poput "Olgice". Uostalom, evo i ljudi kažu da se ispravila. Ne znam ko je Olgica samo sam natrčao. I kakve veze ima ko je objavio, smešno je, bez obzira da li se ispravila. Kako živite jebote kad svuda vidite db, botove i ostale karakondžule...
vememah Posted January 30 Posted January 30 Postoje dobri argumenti da je u pitanju jedan od Krletovih naloga. Spoiler 2 3
copkillah Posted January 30 Posted January 30 38 minutes ago, JozoMujica said: Ne znam ko je Olgica samo sam natrčao. I kakve veze ima ko je objavio, smešno je, bez obzira da li se ispravila. Kako živite jebote kad svuda vidite db, botove i ostale karakondžule... Ima veze i ona jeste debe botina. 1
Turnbull Posted January 30 Posted January 30 Sta se primate, Jozo samo prenosi dnevnu dozu naprednjackog spina u pauzi od prenosenja dnevne doze altrajtovske moralne panike i trampistickih lazi. Pustite coveka, sto ste takvi. 2 1
Frank Pembleton Posted January 30 Author Posted January 30 Ok. A Nevena Madžarević je intelektualna gromada, pa je čudno da joj se ovo događa?
Misko Posted January 30 Posted January 30 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Ok. A Nevena Madžarević je intelektualna gromada, pa je čudno da joj se ovo događa? nije..ali, naslusao sam se i gorih lapsusa, vecih i obrazovanijih novinara..
Frank Pembleton Posted January 30 Author Posted January 30 4 minutes ago, Milošica said: Frenk vs ljudi iz medija, part 670 Ovo ti je logički neispravno...
Milošica Posted January 30 Posted January 30 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovo ti je logički neispravno... Dobro, znaš šta sam hteo, a i to ne zlonamerno
Ddjuro92 Posted March 5 Posted March 5 https://nova.rs/zabava/survivor-2024/tv-nova-sinoc-bez-konkurencije-premijere-survivora-i-serije-vreme-smrti-dominantan-televizijski-sadrzaj/?fbclid=PAAaaNT8O-z6W7E3YkrIv4UKw0Ps2zVzjYJuKv8AcuZnr_MUOsl7yZz_zmZ0s
Recommended Posts