villiem Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 18 hours ago, msv said: Slavi cela United Media u Sofiji, korporativna NG žurka sedam dana pred izbore kakav bre jokic 1
villiem Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 mi smo kao deca koja idu na kontrolni iz matisa, a uzeli smo prva tri zadatka, od sedam, od petog dva, od najboljeg druga, koji ima trojku prosle godine, na kraju, al je ok lik, a nastavnik izbacen iz druge skole, jer su se roditelji zalili na njega, jer deca su mala i ne mogu da znaju sve
Frank Pembleton Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 18 hours ago, msv said: Slavi cela United Media u Sofiji, korporativna NG žurka To je bukvalno uvlačenje u bulju Subotićki koja ide okolo sa slikom zgrade kao svojim pet project-om...
dvb-t manijak Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 14 hours ago, msv said: E ako to presudi izbore... Neće uticati na izbore, ali je još jedan dokaz folirantskog jeeeeebooote stava UM. ...u stvari, koji bre izbori, šta ih briga. Narod opoziciji sklon ih gleda jer nema šta drugo. 4
Ddjuro92 Posted January 12 Posted January 12 https://n1info.rs/vesti/tv-nova-najgledanija-kablovska-televizija-u-srbiji-u-2023-godini/
Papovac Posted January 22 Posted January 22 ej, umro neki miloje. neki klub, zove se partizan, ga pozdravio. u normalnom svetu, to bi bila prva vest. nema veze sto to prenosi arena.
Партибрејкер Posted January 28 Posted January 28 (edited) Zna li neko zašto voditelji na Novoj S nose ove plave trake? Edited January 28 by Партибрејкер
Frank Pembleton Posted January 28 Author Posted January 28 4 minutes ago, Партибрејкер said: Zna li neko što nose voditelji ma Novoj S one plave trake? Mislim da je ovaj svetloplavi "svest o raku prostate" 1 1 1
đorđe geprat Posted January 30 Posted January 30 On 28. 1. 2024. at 19:46, Frank Pembleton said: Mislim da je ovaj svetloplavi "svest o raku prostate" to treba da nosi ova kučka grujičićka.
Frank Pembleton Posted January 30 Author Posted January 30 2 hours ago, JozoMujica said: A dildika se hvali kako je završila FDU... Eeee
Recommended Posts