francuski sobar Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Kad bi Vedrana Rudan ja bi to i gledo 1 1
Misko Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Sta je sa Milionerom na Novoj? Odrekli s eu zamenu za Gubitnika, istroili licencu za tu sezonu, premala gledanost, what? Sto se karike tice, zar nece ici na Prvoj?
fusion_ Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Pa ispucali su sve epizode. Da su emitovali jednom nedeljno trajalo bi i dalje. 1
foto Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 odlicno. bilo je neprijatno ali je bar trajalo kratko. 1
Malvo Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 On 1. 2. 2023. at 10:30, Malvo said: Da li može neko da im kaže da daju otkaz onome koji im drži društvene mreže? FB stranu im vodi kompletni idiot koji po ceo dan postavlja crnu hroniku iz belog sveta sa potpuno neprimerenim komentarima uz link. I to tako danima i niko ne reaguje. U normalnom mediju bi ga sklonili odatle istog dana. Kretenu još uvek nisu oduzeli kompjuter. Postavlja linkove ka crnoj hronici i vrlo mučnim vestima uz nezaobilazno "užas, šta je ovo sa ljudima". Neki siledžija pretukao ženu i dete, a ovaj kreten se sprda.
Misko Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Pa i sajt Nove sve vise lici na sajt Kurira..mislim, uvek je licio malo, ali u psolednje vreme...
fusion_ Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Sajt je bukvalno opozicioni Kurir. Tabloid i ništa više od toga. 1
Frank Pembleton Posted February 17, 2023 Author Posted February 17, 2023 Sajt je bukvalno opozicioni Kurir. Tabloid i ništa više od toga. Što je i bio cilj. Tako su i dovodili ljude da "vode" sajt.Nema mesta nekom iznenađivanju.....shiit has hit the fan. 3
pt 2.0 Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 (edited) Jbt, uključim Nova_S posle ne znam koliko nedelja (meseci?) i naletim na predstavljanje: nova voditeljka jutarnjeg programa vikendom - Mia Bjelogrlić. Posle dvadesetog izgovorenog “ovaj” u lajvu prestala sam da brojim. Koga ćeš ti da vodiš, sestro, i gde?! A da, pritom je uz one grupe imbecila koja bi ubacila “negde” i u šopsku salatu. ”To je, negde, projekat koji smo mi, negde, imali u planu negde od trećeg osnovne.” (Samo je treće negde smisleno u ovom izmišljenom primeru, ali budalčine koji su takođe i radnici u kulturi vole tako da govore jer misle da zvuče pametnije. Mislim da taj jutarnji gledati neću. Edited February 17, 2023 by pt 2.0 1
msv Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 (edited) 22 minutes ago, pt 2.0 said: Jbt, uključim Nova_S posle ne znam koliko nedelja (meseci?) i naletim na predstavljanje: nova voditeljka jutarnjeg programa vikendom - Mia Bjelogrlić. Vikendom na N1, početnicu su stavili na mesto Marije Antić... Edited February 17, 2023 by msv
Frank Pembleton Posted February 17, 2023 Author Posted February 17, 2023 Da ona je uletela umesto Marije i Sotirović.......shiit has hit the fan.
jorma shparga Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 A sta pomenuta ima od kvalifikacija/iskustva, osim sto voli da bude na televizoru? * i sto je tata zavalio seriju solaku...
pt 2.0 Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 8 minutes ago, msv said: Vikendom na N1, početnicu su stavili na mesto Marije Antić... idioti. nadam se da će da potraje kao ana mihajlovski... ono je neslušljivo (mislim, lepo se smeje lepo izgleda, al mislim da bih nakon pola sata razbila kompjuter). jbt zar je toliko teško naći pristojnoizgledajuću osobu koja ume da govori?
Recommended Posts