SNARC Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 14 minutes ago, goofs said: Nema brzih prstiju sad, ko prodje kroz sve korake konkursa ide direkt u igru. Mene zanima sta ce biti sa publikom, hoce napuniti studio Bugarima? Jel ja treba da verujem Bugarima da ce da mi daju tacan odgovor na pomoc publike? Imaju Bugari svoja takmicenja i konkurse..morace kroz to da se ide Spoiler 2 3
nisam ja Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 dosadan kviz sa najdosadnijim voditeljem u univerzumu. cenim da je lik ko sendler u uncut gems. stalno dužan i secikese mu sede u publici u studiju, dok on gleda u telefon da vidi dal je došao kriket u indiji i pritom baljezga neke besmislice da kao zaliči na voditelja. 1
*edited by mod Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 24 minutes ago, goofs said: Nema brzih prstiju sad, ko prodje kroz sve korake konkursa ide direkt u igru. Mene zanima sta ce biti sa publikom, hoce napuniti studio Bugarima? Jel ja treba da verujem Bugarima da ce da mi daju tacan odgovor na pomoc publike? Pa verovatno će ostali takmičari na čekanju da budu pomoć publike? Inače publika neće biti od pomoći oko lokalnih pitanja. Eventualno ratovi i Lepa Brena. 2
Reaktor Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 2 minutes ago, nisam ja said: dosadan kviz sa najdosadnijim voditeljem u univerzumu. cenim da je lik ko sendler u uncut gems. stalno dužan i secikese mu sede u publici u studiju, dok on gleda u telefon da vidi dal je došao kriket u indiji i pritom baljezga neke besmislice da kao zaliči na voditelja. sjajno poređenje dosadnog kviza sa dosadnim filmom
nisam ja Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 odličan film. odličan sendler. učinio sam mu veliku nepravdu poredeći ga sa onom kuvanom nogom.
francuski sobar Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Zeka je pozitivan i vrlo talentovan lik ali ima usud bivšeg radijskog voditelja. Spominjo sam već za neke druge sa sličnom biografijom isti problem sa tzv. strahom od tišine. Potreba da se non stop nešto govori makar trivijalno dok bi ovde mnogo više legao neki šmek starog kozera, manje priče a više značajne mimike obrvama.
Hamlet Strašni Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Pomoć publike se zove Nož u leđa. Znaš da će namerno da ti daju pogrešan odgovor. Ali i oni znaju da ti znaš pa ti ponekad namerno daju tačan… 4
Frank Pembleton Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Ovo znači da je ovaj hoštapler vratio dugove ili su dužnici pristali da ga "sačekaju".Ne verujem da ovo može da valja.....shiit has hit the fan.
msv Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Ili da kviz ne radi njegova firma? 4 minutes ago, Hamlet Strašni said: Pomoć publike se zove Nož u leđa. Znaš da će namerno da ti daju pogrešan odgovor. Ali i oni znaju da ti znaš pa ti ponekad namerno daju tačan… Bilo bi zanimljivo, ali ukinuta je pomoć publike.
Frank Pembleton Posted August 24, 2022 Author Posted August 24, 2022 Ko ima dugove, Zeka? Prema kome? Prema mnogima koji su radili sa "njegovom" firmom u vreme onih rijalitija kuća snova itd...Neki su se neplatili posle mnogo peripetija........shiit has hit the fan. 1
Ratamahatta Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 14 hours ago, Hamlet Strašni said: Pomoć publike se zove Nož u leđa. Znaš da će namerno da ti daju pogrešan odgovor. Ali i oni znaju da ti znaš pa ti ponekad namerno daju tačan… Kakve sanse ima Srbinin u brzim prstima protiv Bugarina, ajte molim vas, ukrade ti mobilni i novcanik dok mases u kameru one dve sekunde
mraki Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 2 hours ago, Frank Pembleton said: Prema mnogima koji su radili sa "njegovom" firmom u vreme onih rijalitija kuća snova itd... Neki su se neplatili posle mnogo peripetija.... ....shiit has hit the fan. Uh, verovatno sam čuo ali zaboravio… Bojim se da ovaj njegov povratak na ekran ne znači ništa u tom smislu. To nenaplaćeno em je zastarelo, em ovo nema veze sa tom firmom.
Lezilebovich Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Uskoro novi rijaliti "Najveci gubitnik", da vidimo debeljkovice kako gube kg
Recommended Posts