Fakundo Sava Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 1 hour ago, James Marshall said: Zar on nije bio nekakav "uspješan" preduzetnik po nekim Dubaijima? Otkud to da se vrati, i na šta će to ličiti vaditi lika iz naftalina? Ivan ivanović mu uzvraća uslugu 1
jorma shparga Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 da li je mucenik uspeo da vrati dugove? Ili je solak kupio sve na gomilu
igoraki Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 (edited) 2 hours ago, James Marshall said: Zar on nije bio nekakav "uspješan" preduzetnik po nekim Dubaijima? Otkud to da se vrati, i na šta će to ličiti vaditi lika iz naftalina? Pa ne zna se koja je kombinacija, da li je uzeo odmor u Dubaiju pa snima ovde koliko to traje ili se trajno vratio, ja kontam da je ona prva varijanta, tezga. Ako je dobar naftalin, može dugo da drži, još neku liposukciju da mu urade i ima da bude ko nov. Sve mi deluje nakaradno, cela organizacija sa snimanjem i sad ovo sa Zekom, ali ajde videćemo na šta će da liči, mada nema tu šta, dobiće ćitap pa po njemu sve, dakle mora da izgleda isto kao i ranije zbog licence. Edited August 23, 2022 by igoraki
copkillah Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Masi ljudi će biti problem da izdvoji 2-3-4 dana da bi otišli u Sofiju na snimanje. 1
Sludge Factory Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Zar nije Zeka bio deo neke afere u vezi sa kvizom i da je zato i pukao kviz ovde? Ili se secam pogresno? BTW, cuo sam da se snima u Bugarskoj. Sa sve placenim prevozom i smestajem za takmicare.
goofs Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 34 minutes ago, copkillah said: Masi ljudi će biti problem da izdvoji 2-3-4 dana da bi otišli u Sofiju na snimanje. Ja sam se neobavezno prijavio da ucestvujem, odustao sam zbog ovoga. U mailu sam dobio info da se snima u dva termina, kraj avgusta i kraj septembra po 5-6 dana, od kojih ti kao srecni takmicar blejis tamo do 4 dana. Pisem ovo glede Zeljkovica, sta god da on radi, gde god da radi, dve nedelje odmora moze da uzme za ovo i opari se fino.
*edited by mod Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Koliko sam skapirao drži svoju firmu pa može kako hoće. Stvarno je u Bugarskoj? Nema normalan studio u celoj Srbiji? I jel to znači da će većina takmičara da ode tamo, ne prođe brze prste i vrati se nazad?
msv Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 5 minutes ago, *edited by mod said: Stvarno je u Bugarskoj? Nema normalan studio u celoj Srbiji? I jel to znači da će većina takmičara da ode tamo, ne prođe brze prste i vrati se nazad? Bugari nemaju brze prste 1
copkillah Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 U Bugarskoj već postoji taj studio za njihovog Miilonera (a valjda ista firma?) pa su skontali da je ovako jeftinije.
Popular Post goofs Posted August 23, 2022 Popular Post Posted August 23, 2022 Nema brzih prstiju sad, ko prodje kroz sve korake konkursa ide direkt u igru. Mene zanima sta ce biti sa publikom, hoce napuniti studio Bugarima? Jel ja treba da verujem Bugarima da ce da mi daju tacan odgovor na pomoc publike? 10
fusion_ Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 mada nema tu šta, dobiće ćitap pa po njemu sve, dakle mora da izgleda isto kao i ranije zbog licence.S obzirom da su i Survivor uradili na neki svoj način za razliku od originalne licence ne bi me čudilo da i ovde nešto zeznu.
msv Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 (edited) 28 minutes ago, goofs said: Mene zanima sta ce biti sa publikom, hoce napuniti studio Bugarima? Jel ja treba da verujem Bugarima da ce da mi daju tacan odgovor na pomoc publike? Ne treba, oni samo sede i gledaju Nudi se 50:50, pomoć prijatelja u romingu (vajber?) i zamena pitanja Edited August 23, 2022 by msv
jorma shparga Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 52 minutes ago, Sludge Factory said: Zar nije Zeka bio deo neke afere u vezi sa kvizom i da je zato i pukao kviz ovde? Ili se secam pogresno? nije bilo vezano za kviz - uleteo je covek all in : https://www.atastars.rs/vesti-ostalo/u-trendu/520-nacionalna-sinergija-nova-tv-enegrija-srbije/ i prs`o : https://www.vesti.rs/Sinergija/ZEKA-MILIONER-BANKROTIRAO.html 1
francuski sobar Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 5 minutes ago, *edited by mod said: Stvarno je u Bugarskoj? Nema normalan studio u celoj Srbiji? Ima studija, i onaj prvi domaći je bio jedan od scenski većih u svetu. Sad je problem što su UG (bivši Avala Film) studiji prezauzeti a Milioner scenografija mora da stoji nerazmontirana svo vreme snimajuće sezone. Plus što mora da se napravi od početka zahtevna postvka scene i svetala te uvežbavanje ekipe po strogoj bibliji licencora a to je nezgodno u avgustu kad je dosta ljudi na odmoru ili su preangažovani. Bugarki studio, iako manji je već operativan i to je presudilo kao najbrže rešenje pogotovo što se nije znalo do nedavno dali će da ide kviz ili ne. Inače sam tipovao da će da se radi u HR . Verovatno će se eventalne iduće sezone raditi u nekom nezavisnom domaćem prosturu (tipa studio Cepter) ali da se obezbede slobdni termini.
Recommended Posts