Jump to content

MLB 2019

Featured Replies

Sad ce NL East biti jos teze osvojiti, 3 jake ekipe, i Atlanta i Fila ce biti jake jos barem 2 godine, metsi su uvek tu negde, sad ce biti jos jaci. Barem ce biti zanimljivo.

Pa dobro Metsi su mala franciza :D, 2 ws, 5 pennanta, 6 divizija, smesno:D. Salim se, i meni je antiklimaks ovaj potpis, pare su doduse sulude.

Edited by Krangovo telo

• 2 weeks later...

Dobro, mozda se nisam lepo izrazio. Svaka fransiza je zanimljivana svoj nacin, no prelazak u komsiluk je prilicno neocekivan. Uvek postujem timove sa solidnom tradicijom, makar i ne navijao za njih, nevezano o kome se sportu radi, (u NHL recimo vecina ekipa nema ni priblizno dug istorijat, kao ovi u MLB). Na stranu sto retko ko moze ponuditi ovako nebulozan ugovor.

• 3 months later...

baseball se vratio

lad bolji od cubsa na otvaranju sezone u japaniu, sutra novi mec

Cubsi anemicni u ofanzivi, Dodgersi povezali nekoliko ok ininga. Plus je sudija imao ultra siroku strajk zonu (posebno po visini).

Edited by Miljenko

• 2 weeks later...

Standardno zanimljiv Opening Day. Yankees prilicno oslabljeni, no i ova postava je pristojna na papiru. Izdrzali se defanzivno par neprijatnih situacija (posebno onu u devetom iningu). Blue Jaysi se za mene neocekuvano raspase; nista nije funkcionisalo kako treba. Fila se namucila vise od ocekivanog. Boston solidan, kao i Seattle. Par bullpena se raspalo, na zalost i moji Piratesi su u tom klubu (da su igrali protiv nekog top napada, pa i da razumem). San Francisco i Cleveland od poraza u najavi u trijumf. Teoscar Hernandez prelomio za Dodgerse. Iznenadjenje mi je poraz Arizone, posto mi lineup Cubsa nije upecatljiv uopste. Da, dobise i Cardinalsi, nakon poduzeg cekanja.

Veceras cu pogledati Tampu sigurno.

Zaboravih Metse. Onakav power lineup i jedan kilav run. Imali su pune baze kod Hadera, no nisu mogli do preokreta (Soto strajkaut za kraj).

Edited by Miljenko