December 9, 2024Dec 9 Sad ce NL East biti jos teze osvojiti, 3 jake ekipe, i Atlanta i Fila ce biti jake jos barem 2 godine, metsi su uvek tu negde, sad ce biti jos jaci. Barem ce biti zanimljivo. Pa dobro Metsi su mala franciza , 2 ws, 5 pennanta, 6 divizija, smesno. Salim se, i meni je antiklimaks ovaj potpis, pare su doduse sulude. Edited December 9, 2024Dec 9 by Krangovo telo
December 18, 2024Dec 18 Dobro, mozda se nisam lepo izrazio. Svaka fransiza je zanimljivana svoj nacin, no prelazak u komsiluk je prilicno neocekivan. Uvek postujem timove sa solidnom tradicijom, makar i ne navijao za njih, nevezano o kome se sportu radi, (u NHL recimo vecina ekipa nema ni priblizno dug istorijat, kao ovi u MLB). Na stranu sto retko ko moze ponuditi ovako nebulozan ugovor.
March 18Mar 18 Cubsi anemicni u ofanzivi, Dodgersi povezali nekoliko ok ininga. Plus je sudija imao ultra siroku strajk zonu (posebno po visini). Edited March 18Mar 18 by Miljenko
20 hours ago20 hr Standardno zanimljiv Opening Day. Yankees prilicno oslabljeni, no i ova postava je pristojna na papiru. Izdrzali se defanzivno par neprijatnih situacija (posebno onu u devetom iningu). Blue Jaysi se za mene neocekuvano raspase; nista nije funkcionisalo kako treba. Fila se namucila vise od ocekivanog. Boston solidan, kao i Seattle. Par bullpena se raspalo, na zalost i moji Piratesi su u tom klubu (da su igrali protiv nekog top napada, pa i da razumem). San Francisco i Cleveland od poraza u najavi u trijumf. Teoscar Hernandez prelomio za Dodgerse. Iznenadjenje mi je poraz Arizone, posto mi lineup Cubsa nije upecatljiv uopste. Da, dobise i Cardinalsi, nakon poduzeg cekanja.Veceras cu pogledati Tampu sigurno.Zaboravih Metse. Onakav power lineup i jedan kilav run. Imali su pune baze kod Hadera, no nisu mogli do preokreta (Soto strajkaut za kraj). Edited 20 hours ago20 hr by Miljenko