Jump to content

MLB 2019

Featured Replies

Sad ce NL East biti jos teze osvojiti, 3 jake ekipe, i Atlanta i Fila ce biti jake jos barem 2 godine, metsi su uvek tu negde, sad ce biti jos jaci. Barem ce biti zanimljivo.

Pa dobro Metsi su mala franciza :D, 2 ws, 5 pennanta, 6 divizija, smesno:D. Salim se, i meni je antiklimaks ovaj potpis, pare su doduse sulude.

Edited by Krangovo telo

• 2 weeks later...
  • Replies 750
  • Views 41.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova sezona ima solidan broj specificnosti. 60 utakmica umesto 162 u regularnom delu; DH u obe konferencije; playoff od 16 timova. Kada je o formatu doigravanja, ulaze po 2 tima iz divizije, plus dve e

• omiljeni
    omiljeni

“Trout did a terrible job, man,” Pham said Tuesday, via The Athletic. “Trout’s the worst commissioner in fantasy sports. Because he allowed a lot of this s**t go on and he could’ve solved it all … Nob

• srecno otvaranje sezone svima koji slave

Posted Images

Dobro, mozda se nisam lepo izrazio. Svaka fransiza je zanimljivana svoj nacin, no prelazak u komsiluk je prilicno neocekivan. Uvek postujem timove sa solidnom tradicijom, makar i ne navijao za njih, nevezano o kome se sportu radi, (u NHL recimo vecina ekipa nema ni priblizno dug istorijat, kao ovi u MLB). Na stranu sto retko ko moze ponuditi ovako nebulozan ugovor.

• 3 months later...

baseball se vratio

lad bolji od cubsa na otvaranju sezone u japaniu, sutra novi mec

Cubsi anemicni u ofanzivi, Dodgersi povezali nekoliko ok ininga. Plus je sudija imao ultra siroku strajk zonu (posebno po visini).

Edited by Miljenko

• 2 weeks later...

Standardno zanimljiv Opening Day. Yankees prilicno oslabljeni, no i ova postava je pristojna na papiru. Izdrzali se defanzivno par neprijatnih situacija (posebno onu u devetom iningu). Blue Jaysi se za mene neocekuvano raspase; nista nije funkcionisalo kako treba. Fila se namucila vise od ocekivanog. Boston solidan, kao i Seattle. Par bullpena se raspalo, na zalost i moji Piratesi su u tom klubu (da su igrali protiv nekog top napada, pa i da razumem). San Francisco i Cleveland od poraza u najavi u trijumf. Teoscar Hernandez prelomio za Dodgerse. Iznenadjenje mi je poraz Arizone, posto mi lineup Cubsa nije upecatljiv uopste. Da, dobise i Cardinalsi, nakon poduzeg cekanja.

Veceras cu pogledati Tampu sigurno.

Zaboravih Metse. Onakav power lineup i jedan kilav run. Imali su pune baze kod Hadera, no nisu mogli do preokreta (Soto strajkaut za kraj).

Edited by Miljenko

• 2 weeks later...

Kakvo hvatanje za aut u RF, na San Francisco-Seattle.ph34r Nije im mnogo pomoglo na kraju, posto su Giantsi ipak poentirali nakon toga; nadam se da Robles nece pauzirati predugo, iako je ovo licilo na prelom sigurno.

Cubsi odigrase ultra zabavan mec, gde je prvi ining trajao oko sat vremena.laugh

Moji Piratesi dobise Yankeese, shocking.

Metsi i dalje igraju ove metiljave meceve. Munes tolike pare u ofanzivu i onda dobijas sa 2-1, 4-0 i tome slicno.

Astrosi napravise fin preokret; Red Soxi se vratise na 2 auta.

Da, spektakularan duel na Citizens Bank Parku. Dodgersima ocekivano nije odgovarala kisa (Glasnow se posebno iznervirao).

Sjajno vece za gledanje.

Zna li neko koliko često Arena prenosi utakmice?
Uhvatio sam prenose u četvrtak, u petak, i evo sad opet večeras, bilo bi lijepo ako ima svake noći u nekom pristojnom terminu. Inače večeras 1-0 spektakl koji je završio walk-off walkom, to do sad nisam gledao.

Mene nervira bas to sto ne mogu ostati da gledam cele noci. Odnosno izdrzim jedno vece, ali sam sutradan mrtav, omatorilo se.sleep

Cleveland-White sox je bio takmicenju u losoj realizaciji igraca u poziciji za poentiranje. Metsi proradise konacno. Moji Piratesi ponovo igraju smehotresnu odbranu kada Skenes startuje. Dodgersi su se izgleda opustili, protiv na papiru dosta slabijeg protivnika. Sosa "ukrao" HR Atlanti odmah u prvom iningu.

Gledam preko strimova ili na mlb.tv. Korektni su prenosi na Areni, iako sam naviknut da skacem sa utakmice na utakmicu, te se osecam pomalo skuceno sa jednom tekmom.

Edited by Miljenko

• 3 weeks later...

Metsi su odlucili da se osvete, za onaj retardirani poraz sinoc. Nimmo 2HRs, Lindor dva puta HBP u istom iningu.gospodeajde

• 4 weeks later...
  • Author
On 18. 3. 2025. at 23:43, Miljenko said:

Cubsi anemicni u ofanzivi,

this didn't aged well :D

ubedljivo najbolji napad lige

PCA i Seiya po 14 HR

Tucker 12 HR

Swanson 11 HR

najjace ipak, catcheri kombinovano 15HR!

povredio se Amaya, Kelly sutradan out zbog bolesti, oni pozovu nekog McGuirea, lik ima 30 banki i 16 HR u karijeri, i u prvoj tekmi zvekne 2 lol

ne znam kako, ali lupaju ljudi za sve pare... plus, Tucker u RF, PCA u CF, Happ u LF su svi plus defenderi. kao i Hoerner na drugoj i Swanson na SS... jos se prica da hoce da maknu Arenada od St Louisa... ako ga dovedu, to je potencijalno najbolja odbrana lige.

za sada je problem pitching. closer ne postoji. Pressly je doveden da zatvara, ali je uzasan. pa je Hodge prebacen na closera, i povredio se. sada Palencia zatvara... plus, prva tri startera su out. Assad je od pocetka sezone na IL, i krajem aprila je bacao rehab, i ponovio povredu isuse Shota je brutalno poceo sezonu, ali istegao zadnju lozu... Steele je bacao 4 tekme, i trt, season ending injury... uz sve to, dva RP su na 60-day IL, od kojih se dosta ocekivalo od Millera.

sus, sada startuju Tallion, koji je jedini siguran starter i dalje u rotaciji. Boyd i Brown koji su se borili za petog startera, Rae koji je prebacen sa RP medju startere i doveden je neki rukisha Horton. navodno je veliki talenat, ali ako je tako, definitivno nije spreman za big league, samaraju ga ko majmuna.

Verovatno sam bio prebrz, posto su igrali protiv Dodgersa. Mada sam i dalje sokiran koliko vam je napad dobar (dobro, sinoc ste mi izbili pare sa ona 3 kilava runa protiv najgoreg tima lige). Kada pogledam tu vasu postavu, to nije ni prineseno ovim top ofanzivnim ekipama (na papiru), no u praksi produkujete, cesto i iz velikog zaostatka.

Ovi skutori sto vode moje Piratese bolje neka prodaju tim. Imas pristojnu rotaciju i ne mozes da munes pare da napravis konkurentan napad. Nikada necu videti neki power lineup kod nas, kao sto Yankees imaju recimo.

• Author

meni se vasa rotacija ne dopada. izgleda pristojno jer imate Skenesa. Keller i Heaney nisu bulja, ali tesko da su dobri pitcheri.

a power kao kod Yankeesa naravno da neces videti, vama je payroll za ovu godinu 90M :D to je ko Raysi :D gledaj da su Metsi i Dodgersi na 330M, Yankeesi i Phila nesto ispod 300, Toronto(ovo mi je ono, biggest fing surprise) 250...

moras da izujes kintu, drugacije ne ide. gledaj da je Shohei dobio 10/700, jos imaju Mookie na 12/365, Freeman 6/160, Will Smith 10/140... to su ogromni novci. Yamamoto je isto dobio neki suludi ugovor, kao i Teoscar samo njegov je kratak... Shohei i Mookie zajedno kostaju vise nego ceo vas tim :D

To stoji. Ugovori su predugi, posebno za ovako kilave markete kao sto je Pittsburgh. Na hokeju se dosta manje para obrce, pa se ne mora uloziti previse za top tim. Ovde me nervira sto postoji luxury tax, no mozes nagruvati koliko hoces u tim, ako si spreman da platis. Keller nije los uopste. Nalupali su ga Yankees, uz 4 primljena poena protiv Padresa, uz 8 kvalitetnih startova na 11 nastupa, tesko da se moze ocekivati vise. Od toga ima 2 pobede (tim ukupno 3). Da imamo napad kao ovi timovi iz srednjeg esalona, verovatno bismo bili blizu 50%.

Edited by Miljenko

Protivnik od sinoc je dobar primer. Imaju prilicno losu statistiku kako za rotaciju, tako i za bullpen (dosta losiju od mojih), ali i 7 pobeda vise. Stoji da njihova rotacija do sada ima izdanja ispod svakog ocekivanja, no to znaci da mogu biti samo bolji.

Edited by Miljenko

• Author
5 hours ago, Miljenko said:

To stoji. Ugovori su predugi, posebno za ovako kilave markete kao sto je Pittsburgh. Na hokeju se dosta manje para obrce, pa se ne mora uloziti previse za top tim. Ovde me nervira sto postoji luxury tax, no mozes nagruvati koliko hoces u tim, ako si spreman da platis. Keller nije los uopste. Nalupali su ga Yankees, uz 4 primljena poena protiv Padresa, uz 8 kvalitetnih startova na 11 nastupa, tesko da se moze ocekivati vise. Od toga ima 2 pobede (tim ukupno 3). Da imamo napad kao ovi timovi iz srednjeg esalona, verovatno bismo bili blizu 50%.

a to je baseball.

Pittsburgh ima tu nesrecu, kao i Denver npr, da je baseball zadnja rupa na svirali. u Pittsburghu je fudbal no1, pa 17 mesta prazno, pa hokej, pa jos 234 mesta prazno, a onda moze da se prica o baseballu. u Denveru je isto. fodbal, pa sada kosarka zbog Debelog Somborca, pa hokej... na baseball niko ne obraca paznju.

plus, nema salary capa. u fudbalu je hard cap, u basketu je second apron prakticno hard cap. za hokej znam da postoji salary cap, tako da i tu postoje neka ogranicenja sigurno. verovatno ce nesto morati i tu da urade. jer, Pittsburgh je uzeo dve titule sa Stargellom, ali da se danas pojavi novi Stargell, taj ce zavrsiti u Yankeesima ili Dodgersima veoma brzo. nije da vam prizivam zlo, ali Skenes sigurno odlazi kad mu prodje ARB, ako ga ne trejduju pre toga. jer sta ce u Pittsburghu kad ovi ne mogu da sastave tim? imate top prospekta, nekog pitchera, ali posle njega potop. znaci udaraci ce da ostanu plac majke bozije... i ne znam sta lik radi u minorsima? Cubsi, koji definitivno imaju vece afinitete od vas su vec dovukli dvojicu(Shaw je everyday starter na 3B, Horton je deo rotacije) plus je catcher dobio sansu kao DH, odigrao 5 tekmi. doduse, rekli su da nece igrati na C iako mu se otvorilo mesto, jer ono, nemos klinca od 21 godinu staviti da igra catchera...

ali poenta je da dobijaju sansu, dok Pittsburgh za koji igramo ti, ja i Omiljeni ceka nesto... samo ne znam sta