Jump to content
IGNORED

MLB 2019

freakns

Recommended Posts

Posted (edited)

Šteta kako sad Lindor izduva za 4. run Indijansa. Dvostruka greška u dodavanjima, čovek iskoristi da optrči ceo dijamant i uhvatiše ga na home plate. A, duša u nosu... :D

Edited by stoutspectacledbold-head
Posted

German ima 6-1 sa 2.30 ERA, ispod 1 HR/9, K/BB je oko 4, što je sumanuto za SP.

Posted (edited)

Po San Francisku pčele, kosmonauti... Jedino bezbola nidje. :D

Edited by stoutspectacledbold-head
Posted
1 hour ago, stoutspectacledbold-head said:

Po San Francisku pčele, kosmonauti... Jedino bezbola nidje. :D

A ovo je bilo u Cincy-ju ipak... :D

Posted

Moguće. :p Uključio strim, vidje nema igre nidje i izašao. :D

Posted

Kakva vejavica u bottomu prvog ininga na Coors Fieldu.:laugh:

Arenado udara 2-run HR, a zatim Reynolds back-to-back. Zatim se malo smirio snesko.

Posted

,Ponistise Arenadu drugi HR. Gde su oni videli foul ball, meni nije jasno.

Posted

redsoxi 5 ubedljiva pobeda u nizu. izgleda da ih je poseta trampu ujedinila a ne razjedinila

Posted
20 minutes ago, teacher said:

redsoxi 5 ubedljiva pobeda u nizu. izgleda da ih je poseta trampu ujedinila a ne razjedinila

Sta se cudis? Liverpool drugi, red sox world series - Henry's curse! 

Posted
24 minutes ago, mandingo said:

Sta se cudis? Liverpool drugi, red sox world series - Henry's curse! 

🤔

ma samo zapažam da kad su stručnjaci rekli da će poseta beloj kući da ih razjedini, oni vezali 5 uzastopnih i ubedljivih pobeda i sad su 3 pobede iznad 50%

Posted
7 hours ago, teacher said:

🤔

ma samo zapažam da kad su stručnjaci rekli da će poseta beloj kući da ih razjedini, oni vezali 5 uzastopnih i ubedljivih pobeda i sad su 3 pobede iznad 50%

Syracuse maskota je ispao talisman. Kraft, Gaydy i Tiger su mu najbolji prijatelji (u sportskoj hemisferi) i svi su ubili otkad je on u White House.  

Doduse, Kraft je "masazima" stigao do zute stampe...  

Posted

Vlad Jr se omlečio sa prvim (i odmah drugim) HR i to na Oracle Parku u SF. Exit velo je bio preko 110 MPH, ali launch angle loš (20 stepeni), pa cenim da je ovo bilo na vetar i sirovu snagu

Posted

Dulitl ni to malo što treba da uradi ne ume. Da zatvori jebeni meč. Sa 7 na spram 4 do drame. 

Posted

imao sam nekih čudnih padova na tiketima i padao sam i ranije jer je sudija slep, ali da bude sudija slep i da u 2019. godini u eri čelendža niko od 54626246 staffera koliko bejzbol tim ima uključujući i jebenog igrača na drugoj bazi ništa ne vidi ili se pravi lud i da zato padne run umesto out-a i da zato padnem tiket, e to još nisam doživeo.

čist out na drugoj bazi ne čelendžuju marlinsi lik ga tagovao metar ispred baze, ne mogu da verujem. inače prvi error andersona posle 30 kusur utakmica, sve u istoj polovini ininga... 

Posted

Dobise ovi tvoji. No od svih timova, ti igras bas Marlinse. I moji Tigersi su beznadezna stvar, no tek mi Miami nije jasan, nakon ove silne "rasprodaje" igraca. Meni ce Astrosi doci glave, nakon gomile pogodjenih meceva na poene. I odakle odlaganje na Angelsima. Tja, zato ja fiks i ne volim da igram.