Miljenko Posted October 6 Posted October 6 Tsk, ne umete ni dva razlike da zatvorite. Znam da se svasta desava, no nisam ovo ocekivao.
Miljenko Posted October 6 Posted October 6 Ipak dobiste. Ponovo na 2 auta, to je ono sto vam je trebalo.
Grandilof Posted October 6 Posted October 6 Jedna od bolji utakmica skorije, sta je Vientos pogodio onako visoko i ode van parka. Ali ovaj put smo im vratili milo za drago kako se oni vracaju svaki put. Luda nedelja za njih, win % chart tokom utakmica ja ne znam da li sam ono nekad video kako su se oni vracali.
Miljenko Posted October 7 Posted October 7 Polufinala konferencija opravdala poverenje. Pravo uzivanje za gledanje.
Grandilof Posted October 7 Posted October 7 17 minutes ago, Miljenko said: Polufinala konferencija opravdala poverenje. Pravo uzivanje za gledanje. Pocelo je zanimljivo u LA-ju. Odmah HR Tatisa i onda Profar pokrade Mookie-ja
Miljenko Posted October 7 Posted October 7 Carpenter je konacno docekao da Clase baci nesto blize sredini; treci vezani slider i bam, 3-run HR.
Grandilof Posted October 7 Posted October 7 Brutalna utakmica, delovalo mi je da se Cleveland dosta dugo izvlacio, ono hvatanje Kwana je bilo bas blizu. Skubal je lud, pravo uzivanje za gledanje mada i on se izvukao sa 2 DP.
Krangovo telo Posted October 29 Posted October 29 (edited) Dogersi 3:0 u ws protiv nyy. F.Freeman kida. Dok god je Clayton Kershaw povredjen dogersi su dobri u playoffu . Edited October 29 by Krangovo telo
Krangovo telo Posted October 31 Posted October 31 Kakvo samounistenje nyy u 5 iningub defanzivno. Zasluzeno dodgersi
Miljenko Posted October 31 Posted October 31 Piceri Dodgersa su imali ekstra seriju, posebno ako se uzme u obzir ne bas stabilna forma istih u dobrom delu sezone.Yankees su mi cele godine bili boom or bust i to im je doslo glave, na drugom i trecem mecu serije. Retko su mogli forsirati neki small ball stil (koji ja prvi ne volim), no ova ekipa definitivno nije za to.
Krangovo telo Posted December 9 Posted December 9 Soto u Metse za 765 000 000 $ za 15 godine . NYY nudili 760 za 16 godina.
Miljenko Posted December 9 Posted December 9 Gde nadje bas Metse. Ima toliko zanimljivijih fransiza (bar za mene). Plus je ovamo bio ekstra, kad ono hop, kod gradskog rivala. 1
Miljenko Posted December 9 Posted December 9 Mislim, znam da je to posao kao i svaki drugi i da je novac glavni parametar, no meni bi bio veci izazov da odem u neku manju fransizu i uradim nesto veliko.
Recommended Posts