Jump to content
IGNORED

MLB 2019

freakns

Recommended Posts

Posted

Dosta bolesno, koliko videh duplo je više u odnosu na prethodni rekord. Ali isti videh da u suštini nije 10-godišnji ugovor, biće plaćen mnogo duže nakon zvaničnog isteka ugovora, tako da je efektivno manje para (inflacija itsl)

• 3 months later...
Posted

Docekasmo pocetak MLB sezone, odnosno svojevrsni prequel sezone (Seoul Series zvanicno). Trenutno smo u bottomu 5. ininga, 2-1 za Padrese. Standardni format krece 28. tekuceg meseca.

• +1 1
Posted

Ponovo je San Diego otvorio bolje mec. Videcemo da li ce prednost biti dovoljna (9-4). Yamamoto se nije proslavio, dopustivsi 5 poena, mada mu ni pripremni mecevi nisu bili sjajni.

Posted

I krenuli smo. Oriolesi ocekivano ljuste Angelse. Sada prelazim na Tampa-Toronto. Tesko je odluciti se kada ima toliko meceva. Yankees, Dodgers, moji Piratesi.

Posted

Metsi.:D:gospode: Otvorice Tigrici sa 6-0, koliko vidim. Moji su blizu 6-1; sokantne stvari iz dana u dan.:inn:

Posted

sto se tice metsa ocekujem sezonu są preko 100 poraza

@Miljenkokako ide klana ?

Posted

Korektno. Sinoc se nisam proslavio, no pristojan start sezone ukupno. Onih par dana marta je zavrsilo u plusu (u odnosu na fudbal je neuporedivo bolje).

MLB i NHL su mi omiljene stvari za gledanje, posto se ne nerviram previse tokom pracenja meca (sto recimo nije slucaj kod fudbala).

Posted

Sta se desava sa Royalsima.:D

6 vezanih trijumfa, a danas Astrosi ne mogu da izadju iz prvog ininga; 9-0 za sada, 11 hits za domace.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Kakva poplava picerskih duela ovih dana. Ili bi hitting treneri mozda mogli da menjaju posao. Sinoc je bilo 29 strajkauta na LA Angels-Philadelphia. Toliko hvaljena postava gostiju je imala 18 komada. Blizu su bili NY Mets i Chicago Cubs sa 23 (13-10).

Edited by Miljenko
  • 2 months later...
Posted

Ufff, opasan lineup ima Philadelphia kada je kompletna. Ocas posla 8-0 protiv Dodgersa.

• +1 1
Posted
20 hours ago, Miljenko said:

Ufff, opasan lineup ima Philadelphia kada je kompletna. Ocas posla 8-0 protiv Dodgersa.

Mislio sam da necemo vracati Bryce-a i Schwarb-a pre all-stara, Turner igra kao blesav a i on je bio 6 nedelja na IR. Cekamo jos Realmuto da se vrne.

I aj' hitting, ali mi imamo najbolji pitching u ligi trenutno, tome se nisam nad'o...

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Ponavljam se, no nikada mi nije bilo jasno kada neka fransiza "rasproda" (trejduje) tim, u korist gomile prospekata, koji mogu/ne moraju biti. Cini mi se da je to posebno izrazeno u MLB. Ovde mislim na Tampu i gomilu trejdova, gde su otisli nosioci igre.

U Evropi je nezamislivo, da recimo na fudbalu, od top ekipe, postanes tim sa zacelja, samo zato sto zelis da eksperimentises (citaj cekas godinama, da se mozda sve uklopi).

Edited by Miljenko
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Mozda i najravnopravnija MLB sezona, od kada pratim. Yankees i Orioles razdvojeni pobedom na vrhu AL East. U vecito kilavom Centralu, cak 3 ekipe imaju prilicno realnu sansu za playoff. West je iznenadjujuce traljav. Seattle standardno los ofanzivno, dok je Texas prilicno razocarao. Najmanje los Houston ima 5 pobeda prednosti ispred Marinersa trenutno. U NL East je Philadelphia ocekivano prva. Kazem ocekivano, nakon povrede Ronal Acuna Jr. kada se znalo da je Atlanta bez vece sanse za neki veci rezultat. Cini se da cemo do kraja imati borbu izmedju Bravesa i Metsa, za trece wild card mesto. U Centralu Brewersi imaju 10 pobeda viska i to se cini kao resena stvar. Ocekivao sam vise od mojih Piratesa, tim pre sto je divizija slabasna, mada je tim pao nakon sto se Jones povredio, a napad je i dalje slab. Za kraj imamo AL West, gde su Dodgersi samo 4 pobede ispred Arizone i San Diega i na 30 i kusur meceva do doigravanja, izgledan je ulazak 3 ekipe iz ove divizije u playoff. Arizona je ipak nastavila gde je stala prosle sezone (sto ja nikako nisam ocekivao); Padresi su 22-7 nakon pauze i verovatni ucesnik wild card runde.

Sledi nam uzivanje u svakom slucaju do kraja. Nekoliko igraca sa sjajnim sezonama, borba za trofeje, te pozicioniranje pred playoff.

Edited by Miljenko
  • +1 1
  • 4 weeks later...
Posted

Update 51-51, 6/6, 3 HR i 10 RBI utakmica :lolol:

• +1 1