Grandilof Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Philliesi su jos gori sinoc, ostave gomilu runs na bazama, onda Hoskins napravi error na najlaksem playu sezone i udju nereseno u 9ti, i onda Robertson dozvoli single pa 3 walka i tako zavrsi tekmu.
freakns Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 6 hours ago, theanswer said: sišek uđe, baci 15 pitcheva od toga 3 strikea i walkuje pune baze. sunce ti jebem, kakav imbecil. rogove cu da dobijem od pitchinga, pogotvo relievera znam da je small sample, ali mi smo 1-4 uprkos najboljem batting avg u ligi.
theanswer Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 lik je već šetao dvojicu, ima lika sa 2 strikea, mislim da je bilo 1-2, dođe do 3-2, baci neki slider down and away promaši za metar. pa baci fb pa nek udari jebem ti mater.
Strahan Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 jenkiji se kvalitetno raspadaju na startu sezone. upravo su 0-3 @ o's u bott 1st stenton je na dl, anduhar izgleda zavrsio sezonu pa lokalni mediji prozivaju medicinski tim druga strana ny je bolje pocela sezonu - de grom dominira rhp phile robertson je briljirao sinoc + ga imam u fantaziju
theanswer Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 (edited) okrenuše. tores 4-4, 2hr zato red soxi gube u oaklandu 6:3 Edited April 4, 2019 by theanswer
Miljenko Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Padresi mogu dovesti koga hoce u lineup, cini se da ce uvek biti ofanzivna propast. Treba biti majstor, pa ne poentirati sa covekom na trecoj bazi, bez auta.
Miljenko Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Nakon 6 neiskoriscenih trkaca, ipak su nesto udarili kada je najbitnije. Bonus su iskorisceni problemi sa kontrolom Reyesa, za 5-2 vodjstvo (stoji da je danasnja strajk zona izuzetno uska).
Grandilof Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 1 hour ago, Miljenko said: Padresi mogu dovesti koga hoce u lineup, cini se da ce uvek biti ofanzivna propast. Treba biti majstor, pa ne poentirati sa covekom na trecoj bazi, bez auta. Imali Philliesi istu scenu pre neko vece, i jedva Segura na 2 outa uspe da izvuce, ja isto vikao... Dodgersi i Bellinger bas sibaju, sad cu da vidim malo moje i Twinse.
Miljenko Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Meni je pravo uzivanje ovo prebacivanje sa meca na mec. Odgledah Marinerse i White Soxe 3+ ininga, a sada Cardinalse i Padrese od pocetka.
Miljenko Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Dobise Padresi, Goldi peti HR. Sada da vidim ove tvoje. Ovo je bilo brzo, mada to i ocekujem od ovakvog napada.
Grandilof Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Uf, koja lepota konacno gletai nas napad, a vala bilo je i vreme posle godina patnje.
Grandilof Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Danas bedno, napunimo baze bez outs i jedva jedan mrsavi run, bilo jos prilika, ali danas lici na poraz.
Miljenko Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Video sam te pune baze, kada je Harper pokusao da preskoci C.
freakns Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 dobismo i mi jednu konacno! posle 6 poraza u nizu. ali tim je definitivno u problemu, i to ogromnom. u 8 tekmi smo dozvolili, redom, 4, 8, 11, 8, 6, 9, 13, 8 najgori WHIP i ERA u ligi, naravno. 4x postigli dvocifren broj runova, i skor je 2-6. ne znam sta ce Maddon da uradi, ali ovo se mora zaustaviti nekako.
Recommended Posts