April 4, 20195 yr Philliesi su jos gori sinoc, ostave gomilu runs na bazama, onda Hoskins napravi error na najlaksem playu sezone i udju nereseno u 9ti, i onda Robertson dozvoli single pa 3 walka i tako zavrsi tekmu.
April 4, 20195 yr Author 6 hours ago, theanswer said: sišek uđe, baci 15 pitcheva od toga 3 strikea i walkuje pune baze. sunce ti jebem, kakav imbecil. rogove cu da dobijem od pitchinga, pogotvo relievera znam da je small sample, ali mi smo 1-4 uprkos najboljem batting avg u ligi.
April 4, 20195 yr lik je već šetao dvojicu, ima lika sa 2 strikea, mislim da je bilo 1-2, dođe do 3-2, baci neki slider down and away promaši za metar. pa baci fb pa nek udari jebem ti mater.
April 4, 20195 yr jenkiji se kvalitetno raspadaju na startu sezone. upravo su 0-3 @ o's u bott 1st stenton je na dl, anduhar izgleda zavrsio sezonu pa lokalni mediji prozivaju medicinski tim druga strana ny je bolje pocela sezonu - de grom dominira rhp phile robertson je briljirao sinoc + ga imam u fantaziju
April 4, 20195 yr okrenuše. tores 4-4, 2hr zato red soxi gube u oaklandu 6:3 Edited April 4, 20195 yr by theanswer
April 5, 20195 yr Padresi mogu dovesti koga hoce u lineup, cini se da ce uvek biti ofanzivna propast. Treba biti majstor, pa ne poentirati sa covekom na trecoj bazi, bez auta.
April 5, 20195 yr Nakon 6 neiskoriscenih trkaca, ipak su nesto udarili kada je najbitnije. Bonus su iskorisceni problemi sa kontrolom Reyesa, za 5-2 vodjstvo (stoji da je danasnja strajk zona izuzetno uska).
April 5, 20195 yr 1 hour ago, Miljenko said: Padresi mogu dovesti koga hoce u lineup, cini se da ce uvek biti ofanzivna propast. Treba biti majstor, pa ne poentirati sa covekom na trecoj bazi, bez auta. Imali Philliesi istu scenu pre neko vece, i jedva Segura na 2 outa uspe da izvuce, ja isto vikao... Dodgersi i Bellinger bas sibaju, sad cu da vidim malo moje i Twinse.
April 5, 20195 yr Meni je pravo uzivanje ovo prebacivanje sa meca na mec. Odgledah Marinerse i White Soxe 3+ ininga, a sada Cardinalse i Padrese od pocetka.
April 5, 20195 yr Dobise Padresi, Goldi peti HR. Sada da vidim ove tvoje. Ovo je bilo brzo, mada to i ocekujem od ovakvog napada.
April 5, 20195 yr Uf, koja lepota konacno gletai nas napad, a vala bilo je i vreme posle godina patnje.
April 6, 20195 yr Danas bedno, napunimo baze bez outs i jedva jedan mrsavi run, bilo jos prilika, ali danas lici na poraz.
April 7, 20195 yr Author dobismo i mi jednu konacno! posle 6 poraza u nizu. ali tim je definitivno u problemu, i to ogromnom. u 8 tekmi smo dozvolili, redom, 4, 8, 11, 8, 6, 9, 13, 8 najgori WHIP i ERA u ligi, naravno. 4x postigli dvocifren broj runova, i skor je 2-6. ne znam sta ce Maddon da uradi, ali ovo se mora zaustaviti nekako.