freakns Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Bonds je svojevreno bio int walkovan na 2 razlike i 2 outa u devetom i bases loaded
Grandilof Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Didi Grand slam, mislim da cu da spavam...Sent from my SM-A510F using Tapatalk
stoutspectacledbold-head Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Atlanta krade pobedu u Sent Luisu... Upravo!!!
freakns Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 woot woot i govna jednom da izgube u devetom
Strahan Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 tampa ima 10-3 u bot 8. trebalo bi da sutra imamo cetvrti mec ozuna 2 solo hr,trenutno u bot 4.cardinalsi imaju 3-1 srpski vin skali radi odlican prenos
Miljenko Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Atlanta ponovo okrece. Zanimljiv playoff. Za sada se cini da ce proci jaci timovi u svim serijama.
teacher Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 kakva odbrana majko mila, lako je moglo biti 10-5 za Twinse, na kraju 5-1 za NYY i metla.
Miljenko Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Twinsi su zaboravili da udaraju u ovoj seriji skroz. Nakon onakvog regularnog dela, neocekivano meh playoff izdanje. Pune baze bez auta, u drugom iningu, i ne das ni poen, to je poraz u najavi, pa makar rezultat bio i 0-1. Ocekivalo se AL finale Yankees-Astros, no Minnesota je ipak razocarala, nakon onoliko nalupanih HRs .
Grandilof Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Ja i Freak se ubismo na skype-u raspravljajuci ko je veci user Braves-i ili Cards-i, svako svoju diviziju brani.
teacher Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 6 hours ago, Grandilof said: Ja i Freak se ubismo na skype-u raspravljajuci ko je veci user Braves-i ili Cards-i, svako svoju diviziju brani. i ne treba dati na sebe, ali realno ardsi veći user
Grandilof Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 A tako i ja popustim, nikad necu zaboraviti kako smo ih pustili '11 u PO pobedivsi u nama totalno nebitnoj tekmi Bravese u 14. inninga poslednji dan regularnog dela, kad smo bili favoriti #1. Onda nas izbace 3-2 budjavo u div i onda nekih 14 zivota protiv Texasa, taj game 6 WS je mislim najuzbudljivija utakmica koju sam u zivotu gledao. I bas kometarisah videvsi Freesa u Dodgersima kako imam grozne flashbackove...Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Miljenko Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 E ovo se vec retko vidja u majstoricama. Cardinalsi, kako ih kenja, kada je najbitnije.
Recommended Posts