Jump to content
IGNORED

MLB 2019

freakns

Recommended Posts

Posted

Bonds je svojevreno bio int walkovan na 2 razlike i 2 outa u devetom i bases loaded :D 

Posted

Didi Grand slam, mislim da cu da spavam...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

Atlanta krade pobedu u Sent Luisu... Upravo!!!

Posted

woot woot

i govna jednom da izgube u devetom

Posted

tampa ima 10-3 u bot 8. trebalo bi da sutra imamo cetvrti mec

ozuna 2 solo hr,trenutno u bot 4.cardinalsi imaju 3-1

srpski vin skali radi odlican prenos

Posted

Atlanta ponovo okrece.:happy: Zanimljiv playoff. Za sada se cini da ce proci jaci timovi u svim serijama.

Posted

kakva odbrana majko mila, lako je moglo biti 10-5 za Twinse, na kraju 5-1 za NYY i metla.

Posted

Twinsi su zaboravili da udaraju u ovoj seriji skroz. Nakon onakvog regularnog dela, neocekivano meh playoff izdanje. Pune baze bez auta, u drugom iningu, i ne das ni poen, to je poraz u najavi, pa makar rezultat bio i 0-1. Ocekivalo se AL finale Yankees-Astros, no Minnesota je ipak razocarala, nakon onoliko nalupanih HRs .

Posted

Ja i Freak se ubismo na skype-u raspravljajuci ko je veci user Braves-i ili Cards-i, svako svoju diviziju brani. :lolol:

Posted
6 hours ago, Grandilof said:

Ja i Freak se ubismo na skype-u raspravljajuci ko je veci user Braves-i ili Cards-i, svako svoju diviziju brani. :lolol:

i ne treba dati na sebe, ali realno ardsi veći user

Posted

A tako i ja popustim, nikad necu zaboraviti kako smo ih pustili '11 u PO pobedivsi u nama totalno nebitnoj tekmi Bravese u 14. inninga poslednji dan regularnog dela, kad smo bili favoriti #1. Onda nas izbace 3-2 budjavo u div i onda nekih 14 zivota protiv Texasa, taj game 6 WS je mislim najuzbudljivija utakmica koju sam u zivotu gledao. I bas kometarisah videvsi Freesa u Dodgersima kako imam grozne flashbackove...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

šta uradiše cardsi u prvom inningu, isuse

Posted

E ovo se vec retko vidja u majstoricama.:laugh: Cardinalsi, kako ih kenja, kada je najbitnije.