stoutspectacledbold-head Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Meč ni počeo nije, Ros uspeo da počini ništa šest. Normalno, mrš napolje. Evo ga i ništa sedam. :(
stoutspectacledbold-head Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Jebeni Metsi opet, usta ih bolela.
freakns Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 vratio se Zobrist vratio se i Contreras sa IL naravno, oma Javy ne igra jer ima neke probleme sa prstom i naravno oma je Bryant povredjen. nadam se da nece na IL i da cemo konacno imati napad kako valja... s druge strane, Darvish izgleda nece na IL al je za Kimbrel zavrsio na istom... ko ce da zatvara, pojma nemam. realno, ne znam ni ko je vise u Raspalitis Bullpenitis uz svu muku jebeni Cardsi nisu izgubili od all star breaka.
Grandilof Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Astrosi, uuuuuuuuuf mene je zabolelo. Sinoc 21 u 8inn, veceras 6 HR u prva 2inn.
Grandilof Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Teski bedak. https://sports.yahoo.com/christian-yelich-brewers-fractured-knee-cap-mvp-025002305.html U ostalim vestima A's veceras vracaju dugove.
Miljenko Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Kakva glupava povreda i to sada, u ostroj wild card borbi.
Strahan Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 metsi opeglali zonu yu d kida @ petco park 14k's
freakns Posted September 20, 2019 Author Posted September 20, 2019 juce u produzecima... nocas u produzecima... izgubicemo sezonu u produzecima :(
teacher Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 2 hours ago, freakns said: juce u produzecima... nocas u produzecima... izgubicemo sezonu u produzecima :( jel moguće da su cardsi prvi u nl central jbt
Miljenko Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Brewersi su imali dobar start i kasniji pad. Plus se sada Yelich povredio. Cubsi su mi enigma. Po sastavu (lineup i rotacija), reklo bi se da nema trika da ne uzmu diviziju sa desetak pobeda viska.
freakns Posted September 20, 2019 Author Posted September 20, 2019 10 hours ago, teacher said: jel moguće da su cardsi prvi u nl central jbt sere ih ko nenormalne od all star breaka... pitching ih izvlaci plus su dobili svaku tekmu gde ih ne napunis u prva tri inninga. 10 hours ago, Miljenko said: Brewersi su imali dobar start i kasniji pad. Plus se sada Yelich povredio. Cubsi su mi enigma. Po sastavu (lineup i rotacija), reklo bi se da nema trika da ne uzmu diviziju sa desetak pobeda viska. Brewersi su nesto tipa 15-2 od kada se Yelich povredio. od pocetka septembra su izgubili 2 ili 3 tekme. bukvalno. ljudi su bili nekih 7 tekmi iza Cubsa na pocetku septembra, sada su tekmu ispred... a lineup i rotacija jesu OK, ali je bullpen valjda najgori u ligi, plus cele godine opet neke povrede
Miljenko Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Mene i cudi da se drze ovako bez Yelicha. Bukvalno im sve funkcionise savrseno.
Miljenko Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 I dobise Cardinalsi. Bio im je dovoljan jedan ofanzivno solidan ining.
freakns Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 5 hours ago, Miljenko said: I dobise Cardinalsi. Bio im je dovoljan jedan ofanzivno solidan ining. kako to mislis solidan? imali su 3 walka da nisu zamahnuli, a walkovi koje su Ozuna i Carpenter dobili su sramota... i onda single na perfectly placed ground ball i to je to 9 hitova smo imali, al sve dzabe. Wacha im se izvlaci sa bases loaded 1 out, 1st and 3rd 1 out, i tako...
Recommended Posts