Jump to content
IGNORED

MLB 2019

freakns

Recommended Posts

Posted

Meč ni počeo nije, Ros uspeo da počini ništa šest. 

Normalno, mrš napolje.

Evo ga i ništa sedam. :(

Posted

Jebeni Metsi opet, usta ih bolela. 

Posted

vratio se Zobrist

vratio se i Contreras sa IL

naravno, oma Javy ne igra jer ima neke probleme sa prstom i naravno oma je Bryant povredjen. nadam se da nece na IL i da cemo konacno imati napad kako valja...

s druge strane, Darvish izgleda nece na IL al je za Kimbrel zavrsio na istom... ko ce da zatvara,  pojma nemam. realno, ne znam ni ko je vise u Raspalitis Bullpenitis

uz svu muku jebeni Cardsi nisu izgubili od all star breaka. 

Posted

Astrosi, uuuuuuuuuf mene je zabolelo. Sinoc 21 u 8inn, veceras 6 HR u prva 2inn.  :ph34r:

Posted

Kakva glupava povreda i to sada, u ostroj wild card borbi.:sad:

Posted

metsi opeglali zonu

yu d kida @ petco park 14k's

Posted

juce u produzecima... nocas u produzecima... izgubicemo sezonu u produzecima :(

Posted
2 hours ago, freakns said:

juce u produzecima... nocas u produzecima... izgubicemo sezonu u produzecima :(

jel moguće da su cardsi prvi u nl central jbt

Posted

Brewersi su imali dobar start i kasniji pad. Plus se sada Yelich povredio. Cubsi su mi enigma. Po sastavu (lineup i rotacija), reklo bi se da nema trika da ne uzmu diviziju sa desetak pobeda viska.

Posted
10 hours ago, teacher said:

jel moguće da su cardsi prvi u nl central jbt

sere ih ko nenormalne od all star breaka... pitching ih izvlaci plus su dobili svaku tekmu gde ih ne napunis u prva tri inninga.

10 hours ago, Miljenko said:

Brewersi su imali dobar start i kasniji pad. Plus se sada Yelich povredio. Cubsi su mi enigma. Po sastavu (lineup i rotacija), reklo bi se da nema trika da ne uzmu diviziju sa desetak pobeda viska.

Brewersi su nesto tipa 15-2 od kada se Yelich povredio. od pocetka septembra su izgubili 2 ili 3 tekme. bukvalno. ljudi su bili nekih 7 tekmi iza Cubsa na pocetku septembra, sada su tekmu ispred... a lineup i rotacija jesu OK, ali je bullpen valjda najgori u ligi, plus cele godine opet neke povrede

Posted

Mene i cudi da se drze ovako bez Yelicha. Bukvalno im sve funkcionise savrseno.

Posted

I dobise Cardinalsi.:isuse: Bio im je dovoljan jedan ofanzivno solidan ining.

Posted
5 hours ago, Miljenko said:

I dobise Cardinalsi.:isuse: Bio im je dovoljan jedan ofanzivno solidan ining.

kako to mislis solidan? imali su 3 walka da nisu zamahnuli, a walkovi koje su Ozuna i Carpenter dobili su sramota...  i onda single na perfectly placed ground ball i to je to

9 hitova smo imali, al sve dzabe. Wacha im se izvlaci sa bases loaded 1 out, 1st and 3rd 1 out, i tako...