theanswer Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Koliko je jebeni smor gledati Darviša, treba mu sat vremena da udeli pitch. I mogao sam kuću da stavim kad ga kao hvale da je u najboljoj formi da će da ga unište Giantsi u prvom iningu.
freakns Posted August 22, 2019 Author Posted August 22, 2019 nisu ga unistili u prvom, ali jesu overall... drzao se na 2ER posle 4IP ali zavrsio sa 7ER u 5.1IP na kraju dana mi smo pobedili, pa neka ga pune koliko hoce btw, moram priznati da je Miljenko bio u pravu za Castellanosa kada je rekao da ce da proigra. 19 tekmi, .392AVG, preko 400 OBP, 7 doubles, 8 HR... not too bad sada sa ga doduse urekao, znaci u septembru ce lupati ispod Mendoza line...
Miljenko Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Evo ga, mora da zine. Salu na stranu, samo neka nastavi, zasluzio je da zavrsi u nekom ozbiljnom timu.
stoutspectacledbold-head Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 Surova dominacija u Šikagou i kakav krasni sac bunt Anibala, kako je odmerio alal mu qrac.
Miljenko Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Gledah Astrose nocas. Cesto deluje da se muce, no treba znati produkovati hitove/poene na vreme. Greinke ocekivano dobar. Fila primila 19 runs protiv "pokojnih" Marlinsa. Yankees se ne sale, nalupan i Ryu kod kuce.
Grandilof Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Gledao nocas, mazohisticki posle prvog Bucsa i Brownsa, iskreno ne znam sta mi bi. Otpustiti prvo trenera pa najuriti motkom pola pitchera, bolje da nam positional igraci bacaju sto se sinoc dalo videti iz prve ruke. Eeeej raspali Marlinsi, a bas Freaku napisao juce sta vredi dobiti Cubse ili 2/2 u Bostonu kad cemo sad da izgubimo 4/6 protiv Marlinsa i Pirates. Ne treba se strecati, standardno za Philliese, nekako sam navikao vec.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
stoutspectacledbold-head Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Ining do kraja, uveliko slavim novu pobedu u Čikagu, sigurno vodjstvo, ide se na 4 pobede viška u odnosu na najdirektnijeg rivala u borbi za wc, pred pakao seriju sa veselim Hjustonom...
theanswer Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 (edited) Bojim se da ne izbaksuziram ali Karatini 2 HR De Gromu koji je bacio tek nešto manje od 80 pičeva za 6 i trećinu i onda dva infield bloopera i Karatini udara 3r HR. To je bio prvi put da su imali trkača u scoring position za celu tekmu. Edited August 30, 2019 by theanswer
freakns Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 uopste mi nije jasno kako smo ometlali Metse u gostima nakon sto su nas Natsi naguzili kuci... a vec veceras u 8:20 po nasem vremenu sa Brewersima...
teacher Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 9 minutes ago, freakns said: uopste mi nije jasno kako smo ometlali Metse u gostima nakon sto su nas Natsi naguzili kuci... a vec veceras u 8:20 po nasem vremenu sa Brewersima... jbg metsi su prosečan tim sa nekoliko vanserijskih pičera i par igrača koji bi mogli biti vrhunski narednih godina. oni su imali preko .650 skor posle all-stara, a teško da je to tim koji će da ima .650+ sad imaju dva sweepa zaredom, atlanta i cubs i miriše da je seriji pobeda koju su imali, najviše zahvaljujući povoljnom rasporedu, kraj. sve u vezi metsa je smešno, tipa rešili oni da postanu sabermetric tim. odluka je pala u maju u sred sezone. unajmili tri (3) operativca i to je to.
Miljenko Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Astrosi konacno ubelezise 2 runs, kako bi ispratili Verlandera, koji i dalje ima no-hitter.
Miljenko Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Uspeo je, uz 14 strajkauta. Kada proradi adrenalin, bacas najbolje sto mozes. FB u devetom iningu od 96 mph, slider od 90.
stoutspectacledbold-head Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) Dodžersi svakomalo lupaju po bratiću Samardži. edit: Samo što ga poćeraše. Popiše tri run-a pride. Edited September 1, 2019 by stoutspectacledbold-head
stoutspectacledbold-head Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Probudim se, pregledavam rezultate... Kakvi sad San Dijego?! A gledao svih prvih 8 ininga meča.
Recommended Posts