Filozof manijak Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 1 hour ago, zmanic said: Mnogo karikiraju politbiro, Jeljcina i Gorbačova ... Neka snime rusi neki film o potpopu Nju Džersija pa da uporedimo, ovako ništa. Jesi mislio baš na Nju Džerzi, ili na Nju Orleans?
levi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 (edited) 1 hour ago, zmanic said: NIje loše, ali daleko od vrhunskog materijala (mislim na seriju). Mnogo karikiraju politbiro, Jeljcina i Gorbačova ... Neka snime rusi neki film o potpopu Nju Džersija pa da uporedimo, ovako ništa. da, to bi se očekivalo pre gledanja. ali komentar ne sme da propadne zapravo nisu ništa karikirali, čak su ih prikazali sasvim ozbiljne i odgovorne, i Gorbačov i Ščerbina sve odobravaju i ispunjavaju sve zahteve struke™. pošto ni Struka u prvih nekoliko /desetina/ sati nije sigurna šta se dogodilo, i kako je moguće da reaktor eksplodira Edited May 24, 2019 by levi
napadaj Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Ni ja nemam utisak da je serija politički obojena. Kad su shvatili ozbiljnost situacije, Ščerbina, a posebno Gorbačov, uradili su sve što su mogli da se ublaže posledice katastrofe i spreči uništenje kontinenta i to je jako lepo prikazano.
ultra plasticni Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Meni tu fali neki strucnjak za ekologiju i akcidentne, odnosno posledice. Ovako ispada da nuklearni fizicar svo vreme predlaze evakuaciju, daje procene, a to realno nije njegova struka. Inace, treca epizoda samo smrt, jezivo.
Jumanji Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Pa jel bilo ekologa u u to vreme u SSSR?Ne znam, pitam... A je l gledate podcaste? Posle svake ep ide jedanImate tu sva tri do sada
ragasto Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Moguće je da se to čuva za kraj. Jedna od jezivijih scena će sigurno biti rađanje deteta onog vatrogasca...baš gadno, knedla u grlu koja dugo ostaje je pravi izraz.
Kubrick Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 45 minutes ago, ultra plasticni said: Meni tu fali neki strucnjak za ekologiju i akcidentne, odnosno posledice. Ovako ispada da nuklearni fizicar svo vreme predlaze evakuaciju, daje procene, a to realno nije njegova struka. Mislim da su tu malo stedeli na likovima, kratak format serije, i da onda ne idu siroko, Legasov predstavlja sve, duet on i Scerbina. I Votsonovu su izmislili, jedini lik koji je izmisljen, sa njom jednom su predstavili celu struku. A u stvarnosti je tu bio malo veci tim.
zmanic Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 (edited) 6 hours ago, Filozof manijak said: Jesi mislio baš na Nju Džerzi, ili na Nju Orleans? Biće, biće ... PS "A sa Ostrva tri milje, a ?" Edited May 24, 2019 by zmanic
bosque Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 i meni u ovoj seriji jedino smeta to sto NIKO NE GOVORI RUSKI
kud u maglu Simoviću Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 nisi vrv obratio pažnju na kraju, u odjavnom rolu, izvinjavaju se gledaocima koji čitaju tolatoja na ruskom
Caligula Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 8 hours ago, bosque said: i meni u ovoj seriji jedino smeta to sto NIKO NE GOVORI RUSKI U dajdzestu se cini mi se prica bas o tome - bila je opcija da se snima na ruskom ali se odustalo jer se ne postize pravi efekat. Ima smisla.
Caligula Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 (edited) +1 Rusi kada bi snimali neku seriju o dogadjanjima u SAD snimili bi je na smesnom engleskom Serbedzija vidjen za lid akterra Edited May 25, 2019 by Caligula
Recommended Posts