Milošica Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 (edited) Sjajna je ova emisije Goce Tržan na K1. Odlično vodi. Edited December 16, 2023 by Milošica
Constantin Posted September 6 Posted September 6 Au, kako je Jovana počela da mi ide na živce. U panici pegla i forsira kopače litijuma. U prethodnom bloku, Veran Matić i Crnobrnja, potkačili slobodu medija, joj panike... Jel se Željko sprema da kupi još neku TV ?
fusion_ Posted September 9 Posted September 9 Šta da kupi kad ne zna ni šta će sa ovim koje već ima. Svako malo izbacuju oglase za posao na Infostudu, toliko im dobro ide.
Fakundo Sava Posted September 9 Posted September 9 Danas ukačio oko podne Jovanu dovela u studio Lepojevića, Velju Abramovića i Božu Spasića kakav triling ,vere i zavere, još ih Jovana troluje -Šta nam rade , da li je moguće ,objasnite nam vi ste expert Uglavnom se svi složili da svetom vladaju satanisti i iluminati
Constantin Posted September 17 Posted September 17 Kako god i šta joj je namera...izbacila je iz pregleda štampe "Danas" još je naložila i Ostojiću da to vikendom radi. Kampanja za Jadar, skoro pa kod Vučićevića na Informeru...sve je jasno.
Milošica Posted September 17 Posted September 17 Ne znam je li tačno da ju je Jovana Jeremić nešto prozivala. Nije bitna Jovana Jeremić sama po sebi, ali možda jeste poruka.
Constantin Posted September 17 Posted September 17 13 minutes ago, Milošica said: Ne znam je li tačno da ju je Jovana Jeremić nešto prozivala. Nije bitna Jovana Jeremić sama po sebi, ali možda jeste poruka. To su već detalji koje ne znam. Cenim da JJ ni u svojoj kući ne shvataju ozbiljno. Znaju da nije baš pod libelu.
Jimmy Kowalski Posted September 17 Posted September 17 Firma Jovane Joksimović i Manje Grčić dobila dva posla od „Srbija voza“: Ugovori vredni više od 60.000 evra 3
Recommended Posts