DrIlic Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Kakva je situacija na K1/Kaljuzi? Znam da je oduvek tamo bilo problema finansijskih pre svega. Pitam jer kako je Telekom krenuo polako da zavrce slavinu, da li ce ovi da opstanu do kraja godine...
fusion_ Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Program im je osiromašio. Samo reprize. Nije nikad odisao kvalitetom ali su imali mnogo toga premijernog, sad samo reprize repriza. Oseti se da je Telekom zavrnuo česmu.
kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 oni su valjda tako i koncipiralitm program da imaju letnju pauzu(i zimsku). msm budibog snama tv a ne radi preko leta vidim da su pravili neki parti kao proslava druge godine šljake, valjda 1
DrIlic Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Mislim da ce zavrtanje slavine da se oseti od jeseni. Kad se opet ceo program vrati u pogon. Ne vidim neki prioritet niti im On i ne ide u goste (Kurir, K1, Tanjug). Kad se pogleda Superstar i tu se vidi da situacija, vrte starije filmove vrlo cesto u krug i domace serije su dosta namanjili, nije ko ranije. 2
fusion_ Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 (edited) Sad je DJV prioritet Mada kako sam video (znatiželja jbg :D) kod njega je po ceo dan studijska emisija i samo se smenjuju gosti. Ništa više. Ali ima vremena da i on ubaci Tajnu vinove loze. Edited June 19, 2023 by fusion_
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 On 18.6.2023. at 23:02, DrIlic said: Mislim da ce zavrtanje slavine da se oseti od jeseni. Kad se opet ceo program vrati u pogon. ako se i vrati u obimu u kom je bio navodno kreću od polovine septembra i to samo sa jutarnjim programom
Misko Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 On 18.6.2023. at 23:02, DrIlic said: Mislim da ce zavrtanje slavine da se oseti od jeseni. Kad se opet ceo program vrati u pogon. Ne vidim neki prioritet niti im On i ne ide u goste (Kurir, K1, Tanjug). Kad se pogleda Superstar i tu se vidi da situacija, vrte starije filmove vrlo cesto u krug i domace serije su dosta namanjili, nije ko ranije. Pa, kako da ide, kada je svakog dana na ovim nacionalnim frekvencijama, a i kada ima jedno obracanje , prenose sve vece TV
Frank Pembleton Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 ako se i vrati u obimu u kom je bio navodno kreću od polovine septembra i to samo sa jutarnjim programomOni od početka imaju ta "štucanja". Te ajd svi na kolektivni odmor bez plate. Te kreni nešto pa obustavi.......shiit has hit the fan.
DrIlic Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ako se i vrati u obimu u kom je bio navodno kreću od polovine septembra i to samo sa jutarnjim programom Sta je bilo sa onim stapanjem u Kurir?
kud u maglu Simoviću Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 ne znam ništa o tome biće ovo dugo leto i mislim turbulentna jesen
DrIlic Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Ne bi me cudilo da oni prvi otpadnu i stave kljuc u bravu. Ne vidim im nikakvu svrhu u postojanju, u smislu korist za SNS i prikljuceniju.
Frank Pembleton Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Ne bi me cudilo da oni prvi otpadnu i stave kljuc u bravu. Ne vidim im nikakvu svrhu u postojanju, u smislu korist za SNS i prikljuceniju. Ma moguće da su oprali pare koje su trebalo da operu i to je to.......shiit has hit the fan.
DrIlic Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 https://www.k1info.rs/price/biznis/25230/lazne-informacije-k1-tv-minacord-media/vest
Recommended Posts