February 4, 20205 yr 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: neki od uslova pravda za ćorave i nagluve +1
February 4, 20205 yr I Glas javnosti raspisao konkurse za voditelje i urednike tv emisija. Glas javnosti!? edit: piše da pokreću web televiziju Avala Edited February 4, 20205 yr by mraki
February 4, 20205 yr neki od uslova • Dobar vid i sluh • Visok nivo koncentracije na više situacija odjednom • Visoka orijentacija na detalje pravda za ćorave i nagluvePadam na ovoj srednjoj jbga... ... Shiit has hit the fan...
February 4, 20205 yr jes, a ne kažu da moraš i da dišeš u isto vremeOno da žvaćem žvaku i da hodam...Ili ću da se sapletem ili ću da progutam žvaku... ... Shiit has hit the fan...
February 4, 20205 yr 2 hours ago, mraki said: I Glas javnosti raspisao konkurse za voditelje i urednike tv emisija. Glas javnosti!? edit: piše da pokreću web televiziju Avala Glas javnosti? Jel to onaj stari. Ako su novi onda prvi put cujem za njih Edited February 4, 20205 yr by DrIlic
February 4, 20205 yr Nemam pojma u kojoj formi oni postoje danas i ko stoji iza njih, zato sam se i iznenadio videvši oglas. Jel iza toga nekad beše isto stajao Rodić pa nije hteo sam sebi da pravi konkurenciju? Imaju i portal koji nije ažuriran skoro. Konkursi Edited February 4, 20205 yr by mraki
February 4, 20205 yr Po PIB-u sa Infostuda su osnovani 2017, zastupnik neki Goran K. Vlasnik je Volja naroda, čiji je zatupnik verovatno isti gospodin, ovde sa punim prezimenom, Kostić. Mrzi me da tražim dalje, nemam pojma ko je to. Nek podele medijski insajderi neke informacije ako imaju. Na portalu i dalje stoji Rodić stariji kao urednik. Edited February 4, 20205 yr by mraki
February 4, 20205 yr Jel Kurir u istoj zgradi gde je bio Glas? To sad nesto muljaju sa zilion firmi, brzo ce se znati....