Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

6 minutes ago, Johnny said:

A sa čim će da im odgovore. Jbt kidnapovali im predsednika. Rusi ovakvu akciju mogu da sanjaju.

Toliko im je bio jak lanac odbrane da Maduro nije na vreme dobio informaciju da se skloni u sigurnu sobu u svojoj gajbi.

https://x.com/Mylovanov/status/2007498887406465449

• Replies 1.4k
  • Views 118k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

6 minutes ago, ragasto said:

Nešto kao Sadam nekada. Pokazalo se uspešno.

Btw, stavljam 25 din. da je Iran sledeći. Zbog Maryam Rayavi, lepo bi izgledalo u vestima.

Dižem na 50 din - Nigerija.

8 minutes ago, Engineer said:

Da li bi bilo svega ovoga da je Kamala pobedila incel pogodio 5cm u desno ?

Ako mislite da ovo nije uradjeno uz pomoć venecuelanske vojske onda ste mnogo naivni.

Generali hoće da sačuvaju svoje tezge, droge će biti i posle koja dolazi preko labave granice sa Kolumbijom, a ovi će uzeti naftu.

Neće biti nikakvog otpora. Nije ovo Bliski istok.

8 minutes ago, Shan Jan said:

Ne znam, cini mi se da iransku pricu mnogo vise gura Izrael a i Iran u zadnje vreme je u nekom samoraspadu, ne treba im pomoc.

+1

Iran je izvan direktne sfere.

8 minutes ago, Shan Jan said:

Ja tipujem na zavrtanje ruke saveznicima na Arktiku - Kanadi i Danskoj prevashodno, dok ne dozvole neka specijalna prava USA. Dilovi za vadjenje sirovina i baze i USA vojska koja se ponasa kao da je njena teritorija.

Meksiko.

Em je ideoloski (predjsednica je lijevo orijentisana) zgdono, em SAD imaju ogromnu ekonomsku polugu (u junu ide formalni pregled USMCA trgovinskog ugovora, a Meksiku su gastarbajterske dotatice, americki FDI i izvoz u SAD 50% eknomiije. Doduse MX je lupio 50% carine na kinesku robu, pa sam mozda u krivu.

1 minute ago, Shan Jan said:

Ne znam, cini mi se da iransku pricu mnogo vise gura Izrael a i Iran u zadnje vreme je u nekom samoraspadu, ne treba im pomoc.

Ja tipujem na zavrtanje ruke saveznicima na Arktiku - Kanadi i Danskoj prevashodno, dok ne dozvole neka specijalna prava USA. Dilovi za vadjenje sirovina i baze i USA vojska koja se ponasa kao da je njena teritorija.

Upravo je samoraspad jedan od razloga zašto bi eventualna specijalna intervencija mogla da se izvede relativno elegantno i brzo, kao ova danas. whistle

Izgleda da je i Pentagon Pizza index indikovao ovo...

Business Upturn
No image preview

What is the Pentagon Pizza Index and why it is being link...

As reports of explosions and possible military activity emerged from Venezuela’s capital Caracas, online observers began pointing to a familiar...
14 minutes ago, zmanic said:

Dižem na 50 din - Nigerija.

Gledao si svinjomer, priznaj.

1 hour ago, dillinger said:

Ali sad traziti moralno opravdanje u Madurovoj nedemokratskoj vlasti daj jebote nije ti ovo 2005 koga zabole

Brkati kamiondžija je godinama spaljivao celu zemlju kako bi njegova vladajuća klika opstala na vlasti. Imaju 8 miliona izbeglica u prethodnoj deceniji. Pretpostavljam da su mu godinama nudili dilove da odjebe nakon što mu je podrška pala na 30%. Nije hteo. Sada je sve došlo na naplatu.

5 minutes ago, Johnny said:

Gledao si svinjomer, priznaj.

Pa pisao sam o tome već ovde: celo popodne sa uživanjem!

PS

Ti nisi ?

Žao mi je.
;) ;)

Edited by zmanic

8 minutes ago, apostata said:

• Popular Post
26 minutes ago, apostata said:

Ovaj i slične filozofske rusofilne gnjide Zelenskom mogu samo da popuše kurčinu

Edited by Roger Sanchez

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.