Ros Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 djeticeva oprema kao letnje pidzame sa ponude u Lidlu
Max Morlock Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Jel to Serena opet imala neku dramu sa pucanjem i pevanjem? Nešto su mi konfuzni na msn.com te futfolt, te zglob... te spičkala meč loptu, pa se nešto iznervirala... šta se zaista događalo?
duda Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Ajde bre Miloše, odvedi ovo bar u 4 seta. Što mi drago zbog Osake. Volela bih da je Serena prošla pa da nju Osaka oleši
Mil@n Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Ajde bre Miloše, odvedi ovo bar u 4 seta. Što mi drago zbog Osake. Volela bih da je Serena prošla pa da nju Osaka oleši I ja se nadao, ali nećemo taj film gledati. :(Kako god, papa Serena :wave:Hawaii Mate 10 Pro
Tsai Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 ajde ova senzacija sa serenom, ali da raonic ne moze da okrene protiv puje shotke... jesmo li u nekoj epizodi zone sumraka?
Arkadija Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Luka Puj je u kom momentu postao igrač za polufinale grend slema?
Tsai Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Just now, Arkadija said: Luka Puj je u kom momentu postao igrač za polufinale grend slema? nemam pojma, zapanjen sam. em ima najiritantnije ime i prezime u istoriji sporta na nacin na koji ga izgovaraju ovdasnji komentatori, em supermen ne moze da se sastavi. njesra
Mil@n Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Pešikan navija za Raonića više no za Nola.Raonić forsira igru na mreži, a prilazni udarci su mu plači majki i ban svakih rezona. Barem u trećem setu koji gledam. Al evo 6:0 u tb. Hawaii Mate 10 Pro
Arkadija Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Klark Kent uzo set. sad ako ovo ode u do petog, ovaj naš će da počne oko 10.30?
Jumanji Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Morezmo mu je pomogla sigurno, igra nikad bolje, e sad da li je to trenutno ili na duze staze, videce se. Pretprosle godine je fino Puj krenuo uzlaznom, a onda prosle nestao, iako je osvojio dva neka manja turnira, koliko se secam. Onaj nas ako bude morao da ceka mnogo, izaci ce dodatno nervozan kao pas...ajme
Arkadija Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Zar Miloš još uvek nije ukapirao da kad ovako nerezonski potrči napred, i nađe se ni tamo-ni vamo, protivnik u 99% slučajeva uzme poen????
Ros Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) 5 minutes ago, Arkadija said: Zar Miloš još uvek nije ukapirao da kad ovako nerezonski potrči napred, i nađe se ni tamo-ni vamo, protivnik u 99% slučajeva uzme poen???? nije ni cudo kako srlja kad se zna ko mu je trener. lik koji je na mec loptama za wimbledonsku titulu isao uvek na prvi servis, pa ako udje udje Edited January 23, 2019 by Ros
Recommended Posts