Jump to content
IGNORED

Avstralijan open 2019

Cash

Recommended Posts

Posted
Just now, Majo said:

Svitolina. Bar je bila :sleep: zna Cash sigurno.

pa i on ih menja vala

ko bi to sve pohvat'o :dry:

još malo pa ko radek :D

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

175

• renne

109

• Arkadija

99

• Jumanji

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
46 minutes ago, Majo said:

Svitolina. Bar je bila :sleep: zna Cash sigurno.

Od Gaela znam samo to da je bio petljao sa 1 Vikom. A mladi Zverev izgleda ide njegovim stopama, smuvao je Belindu, koja je sledeča,  mozda Genie Bouchard :D

Posted

Sinmoj Gael kako se sećam muvao se sa temeljnom Cibulkovom.

A šta se dešava sa Vikom ,video sam da je cmizdrila za teškom sudbom ,jesu li to poznati bračni problemi ili neki noviteti 

Pošto je ispala mala Vlajna neka osvoji Petra,nemo samo majka nacije 

Posted

Cibulkova ima dečka dugo valjda. 

Osaku pravim na instagramu, totalna carica. Navijam za nju. Pored toga što navijam protiv Serene. 

Posted
17 minutes ago, Mil@n said:

Cibulkova ima dečka dugo valjda. 

Osaku pravim na instagramu, totalna carica. Navijam za nju. Pored toga što navijam protiv Serene. 

Osaku trenira Bajin znaci Osaka uzme AO=Srbin pobedio 

Posted

Retko znam ko je s kim, tako da sam bas zinula kada sam jedne noci videla Monfu u Svitinom boksu kako skace i bodri je smile.png

Nisam ni znala da je on tako popularan vidim pisete, ali znam da je Cibulkova udata, mozda 2 god recimo

Posted (edited)
3 hours ago, Fakundo Sava said:

Sinmoj Gael kako se sećam muvao se sa temeljnom Cibulkovom.

A šta se dešava sa Vikom ,video sam da je cmizdrila za teškom sudbom ,jesu li to poznati bračni problemi ili neki noviteti 

Vika je razvedena ima dete s nekim amerom. Dete je kod njega zato stalno plače :mellow: znači poznati bracni problemi

Edited by Cash
Posted

Kako kod njega?

Mozda trenutno, ali zbog neresenog strateljstva dugo nije igrala van Amerike, pa je starateljstvo dobila.

Mada je ispala odavno tako da je svakako sa klincem

Posted

Pogledao sam pola meca (najvise set koji je Novak izgubio, a najmanje treci koji ga je odvalio) i ne mogu se sloziti sa misljenjem da je Novak bio los i sve ono sto ste pricali. 

Nije bio na svom maksimumu naravno, ali ovo je bilo vise nego dovoljno za ovo kolo i ovog protivnika. Uz malo srece i bolje koriscenje BP lako je moglo trajati bar sat krace. 

Sa Nishijem ce biti mnogo lakse, a sa Raonicem ocekujem najteži mec na turniru. Dok ce finale biti malo lakse, bez obzira bude li Rafa, Cipi ili Bautista Agut kojeg nikako ne bih otpisao. 

Posted (edited)

A kod zena finale Serena Osaka :)

Edit. Ipak ne moze, ukrštaju se u polufinalu. Mozda Kvitova iz donjeg dela, na iskustvo. 

Edited by Timmy
Posted (edited)

RBA vodi

Bas je nabrijan

Edited by Tsai
Posted

Kakav tenis igra Grk, pa on je jos vise digao igru u odnosu na proslu, kada je procvetao.
Nek posalje neko Zverevu snimak, da pogleda sa kakvim se stavom igra GS, a Rafa nek se pripremi, nece bas tako lako dobiti i treci mec (dva prethidna prosle na dva Mastersa u finalima, u Barseloni i Montrealu).

Posted

Bautista, Busta... Iran, Irak...

Sent from stolen SM-N950F

Posted

Cicipas dobio Bautistu Aguta.

Dečko pokazuje  strahovit napredak i ogroman talenat, a na stranu što ima psihičkuu stabilnost, te nije poleteo do nebesa posle prošle pobede. Iskreno, baš mi je drago.

Posted

bravo za cicija. genuin next great thing

ispostovali vanzemaljca pa ce sutra od 9:30h po srednjecrnogorskom da igra