duda Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Just now, Majo said: Svitolina. Bar je bila zna Cash sigurno. pa i on ih menja vala ko bi to sve pohvat'o još malo pa ko radek
Cash Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 46 minutes ago, Majo said: Svitolina. Bar je bila zna Cash sigurno. Od Gaela znam samo to da je bio petljao sa 1 Vikom. A mladi Zverev izgleda ide njegovim stopama, smuvao je Belindu, koja je sledeča, mozda Genie Bouchard
Fakundo Sava Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Sinmoj Gael kako se sećam muvao se sa temeljnom Cibulkovom. A šta se dešava sa Vikom ,video sam da je cmizdrila za teškom sudbom ,jesu li to poznati bračni problemi ili neki noviteti Pošto je ispala mala Vlajna neka osvoji Petra,nemo samo majka nacije
Mil@n Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Cibulkova ima dečka dugo valjda. Osaku pravim na instagramu, totalna carica. Navijam za nju. Pored toga što navijam protiv Serene.
Cash Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 17 minutes ago, Mil@n said: Cibulkova ima dečka dugo valjda. Osaku pravim na instagramu, totalna carica. Navijam za nju. Pored toga što navijam protiv Serene. Osaku trenira Bajin znaci Osaka uzme AO=Srbin pobedio
Jumanji Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Retko znam ko je s kim, tako da sam bas zinula kada sam jedne noci videla Monfu u Svitinom boksu kako skace i bodri je Nisam ni znala da je on tako popularan vidim pisete, ali znam da je Cibulkova udata, mozda 2 god recimo
Cash Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 (edited) 3 hours ago, Fakundo Sava said: Sinmoj Gael kako se sećam muvao se sa temeljnom Cibulkovom. A šta se dešava sa Vikom ,video sam da je cmizdrila za teškom sudbom ,jesu li to poznati bračni problemi ili neki noviteti Vika je razvedena ima dete s nekim amerom. Dete je kod njega zato stalno plače znači poznati bracni problemi Edited January 21, 2019 by Cash
Jumanji Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Kako kod njega?Mozda trenutno, ali zbog neresenog strateljstva dugo nije igrala van Amerike, pa je starateljstvo dobila.Mada je ispala odavno tako da je svakako sa klincem
Timmy Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Pogledao sam pola meca (najvise set koji je Novak izgubio, a najmanje treci koji ga je odvalio) i ne mogu se sloziti sa misljenjem da je Novak bio los i sve ono sto ste pricali. Nije bio na svom maksimumu naravno, ali ovo je bilo vise nego dovoljno za ovo kolo i ovog protivnika. Uz malo srece i bolje koriscenje BP lako je moglo trajati bar sat krace. Sa Nishijem ce biti mnogo lakse, a sa Raonicem ocekujem najteži mec na turniru. Dok ce finale biti malo lakse, bez obzira bude li Rafa, Cipi ili Bautista Agut kojeg nikako ne bih otpisao.
Timmy Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) A kod zena finale Serena Osaka Edit. Ipak ne moze, ukrštaju se u polufinalu. Mozda Kvitova iz donjeg dela, na iskustvo. Edited January 22, 2019 by Timmy
Tsai Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) RBA vodi Bas je nabrijan Edited January 22, 2019 by Tsai
Jumanji Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Kakav tenis igra Grk, pa on je jos vise digao igru u odnosu na proslu, kada je procvetao.Nek posalje neko Zverevu snimak, da pogleda sa kakvim se stavom igra GS, a Rafa nek se pripremi, nece bas tako lako dobiti i treci mec (dva prethidna prosle na dva Mastersa u finalima, u Barseloni i Montrealu).
Max Morlock Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Bautista, Busta... Iran, Irak... Sent from stolen SM-N950F
Arkadija Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Cicipas dobio Bautistu Aguta. Dečko pokazuje strahovit napredak i ogroman talenat, a na stranu što ima psihičkuu stabilnost, te nije poleteo do nebesa posle prošle pobede. Iskreno, baš mi je drago.
Ros Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 bravo za cicija. genuin next great thing ispostovali vanzemaljca pa ce sutra od 9:30h po srednjecrnogorskom da igra
Recommended Posts