Jump to content

Avstralijan open 2019

Featured Replies

nadal poceo jako.. ptica luzer bio luzer ost'o

• Replies 1.4k
  • Views 91.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jujuju, ovaj poslednji break za krompiric... :ziga:

jbt gem mu nece dati :ziga:

bik sa majorke 

Pitam se koliko bi ovaj Tiafoe mogao protiv Nadala...? mislim ne vise od jednog seta ali ipak vise od Grigora

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

U kakvoj je Bautista formi, samo (kumulativni) umor da ga ne stigne...

Odličan Cicipas protiv dede. Da nije bilo podmuklog uzvika aut iz publike, još bi malo igrali taj brejk.

feda drži njegov sjajan servis, a i iskustvo, naravno

biće ovde još svašta

takođe očekujem da čila uzem ovaj set

1 hour ago, Jeremija said:

U kakvoj je Bautista formi, samo (kumulativni) umor da ga ne stigne...

baksooze :fantom:

29 minutes ago, Arkadija said:

Odličan Cicipas protiv dede. Da nije bilo podmuklog uzvika aut iz publike, još bi malo igrali taj brejk.

Gledam bez tona i uopšte mi nije bilo jasno šta se dogogilo u tom poslednjem poenu? Cicipas je bio besan, na klupi nije znao šta će od sebe, pogledao u pravcu boksa, sudije, pa sam u jednom trenutku pomislio i da sudija nije nešto zakuvao.

Međutim, uspeo je da se sabere i nastavi dobro i u drugom setu, ali je pritisak ipak na njegovim servis gemovima.

Šta Muratoglu radi u Cicipasovom boksu, gost, ili imaju neku ozvaničenu saradnju?

Edited by Ras

cipiripi celo vreme nešto besni na sudiju, očigledno je jako napaljen ušao u ovaj meč, a to ga može i omesti itekako

iskustvo znači nemerljivo

Navijac(i) je iznervirao Grka, u poslednjem poenu, i to njegovi dajuci mu podrsku.

Stefanos je inace odavno u Muratogluvoj akademiji, a ocigledno da saradnju nisu ni prekidali.

Dajte neki link za Aguta i Cara, gde god odem ili je skijanje ili mec sa keca , a stoji da je ovaj -.-

Ako deda izgubi 2 set izgubice i mec. Vec peglaju 2 sata. A nema deda energije za 4. 

Opa, brejk Aguta. Servira za mec. 

27 minutes ago, Majo said:

baksooze :fantom:

Calma, sve je pod kontrolom...  :nobles: