duda Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Pa jbt ovi organizatori već godinama prave ovo sranje da se u prvim kolima igra posle ponoći . Mučene Konta i Muguruza tek treba da počnu. To je potpuno nehumano posebno kada se zna koliko je taj nekakav normalan dnevni ritam važan za ovaj profi nivo. Stvarno su idioti.
Jumanji Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Kakav los mec, katastrofa.I da hvala Congi, bar da se tu ne nerviram
Tsai Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 3 minutes ago, dùda said: Pa jbt ovi organizatori već godinama prave ovo sranje da se u prvim kolima igra posle ponoći . Mučene Konta i Muguruza tek treba da počnu. To je potpuno nehumano posebno kada se zna koliko je taj nekakav normalan dnevni ritam važan za ovaj profi nivo. Stvarno su idioti. Kreteni. Al zamisli da je otislo u pet setova koji bi tek pakao bio, ovako ce, nadam se zavrsiti do 1, sto je kolko tolko ok
Timmy Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Ne znam cemu kuknjava. Mec, protivnik, igra... Sve po meri. Dobar trening za drugo kolo.
Timmy Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Osim naravno termina. A ove dve tek krenule. Nije normalno za ljudski organizam da najvece napore ima posle ponoci. Bas jedu govna. Ne znam sto se teniseri ne pobune. Kao i publika na licu mesta. Za 6-7h krece radni dan.
duda Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 (edited) sad je u melburnu 2 posle ponoći devojke još igraju, sa perspektivom da to još potraje pa za ovo je neko zaslužio otkaz, ovo je totalni javašluk i nebriga, i o sportistima i o gledaocima a i o mučenim šljakerima ed. pa onda nije ni čudo Edited January 17, 2019 by dùda
Max Morlock Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Šta to bi? [emoji33]Sent from stolen SM-N950F
duda Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 1 minute ago, Max Morlock said: Šta to bi? Sent from stolen SM-N950F pa vidiš, Muguruza se malo zanela
Tsai Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 naredno kolo Shapovalov, ako njega prodje onda najverovatnije Medvedev zajebano dosta, klinci u usponu, biju, Shapo je levoruk. prognoziram bar jedan od ta dva meca da ide u 5 setova
Grandilof Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Ma ima jos oni da jure da bi stigli Hewitta i Baghdatisa tamo, oni su pikali do pola 5 jedanput.
Timmy Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 5 hours ago, Tsai said: naredno kolo Shapovalov, ako njega prodje onda najverovatnije Medvedev zajebano dosta, klinci u usponu, biju, Shapo je levoruk. prognoziram bar jedan od ta dva meca da ide u 5 setova Pre nekih 3 godine se pojavio Tim. Tj poceo ozbiljno da igra. Pa je i pobedio Novaka u nekom mecu. I svi krenu kako stigle mlade snage, kako Novak nema resenje za Tima.. Prodje mesec dana i ponovo se oni sastanu. Nikad brutalnije nije nekog otkinuo nego tada Tima. Mislim da je razmisljao da zavrsi karijeru kako ga je Novak ponizio. E isto ocekujem u naredna 2 meca. Mnogo javnost kenja o tim mladcima... Pa predvidjam da ce se Novak potruditi da im pokaze ko je tata i da zajedno nece uzeti vise od 10-12 gemova.
Ras Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 14 minutes ago, Timmy said: Pre nekih 3 godine se pojavio Tim. Tj poceo ozbiljno da igra. Pa je i pobedio Novaka u nekom mecu. I svi krenu kako stigle mlade snage, kako Novak nema resenje za Tima.. Prodje mesec dana i ponovo se oni sastanu. Nikad brutalnije nije nekog otkinuo nego tada Tima. Mislim da je razmisljao da zavrsi karijeru kako ga je Novak ponizio. Ovo si nešto pomešao. 2016. Tim je odigrao egal meč sa Novakom na američkom betonu (Majami, ili IW). Igrao je rizično, udarački, mnogo toga je ulazilo. Kasnije na RG Novak ga je stavio u džep. 2017. Novak je pregazio Tima na šljaci u Rimu, nakon što je ovaj izbacio Rafu. Novak je tada igrao udarački, ultra ofanzivno, sa ravnim udarcima. Zverev je sutradan lagano rešio Novaka. Tim se Novaku revanširao na RG, nakon prvog seta koji je još Novak i imao šanse da dobije, potpuna dominacija, a u trećem 6:0. Tako da mislim da je pola Srbije tada razmišljalo da završi Novakovu karijeru.
Timmy Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 2 godine ok, mislio sam da ima vise. Pregazice ih obojicu svakako.
Recommended Posts