May 10, 20196 yr [emoji3][emoji3]Ne secam se da sam ranijih godina to primetila, u poslednje vreme bas mi para usi, dok njemu drhti glas -.-
May 10, 20196 yr Boze ceo Real i sire izdeklamovao, ko da je to bitno :sNe znam, danas me bas nesto iritira -.- A kad starcu stane servis..cvrcI opet brlja Tim bozesacuvajkojitije..svasta
May 10, 20196 yr Usao je strasno nervozno, duva i dise duboko kad god ga prikazu, bas mu treba nesto za smirenje, ali to je jedno, drugo sto u zicer sansama ima jako losu selekciju udaraca, ko paralisan, plus ceka drugi servis 4-5m daleko... bas neobicno
May 10, 20196 yr Šta sad uradi Jumanji, počela sam da obraćam pažnju na Viška i eto..... sad mi para uši " samo 5 tenisera ima xy broj pobeda protiv Rođe, a ostali čabar"
May 10, 20196 yr 4 minutes ago, Arkadija said: Bila sam ubeđena da će Tim lagano uspeti da prođe Rodžera. Ali, cvrc. +1
May 10, 20196 yr Šta sad uradi Jumanji, počela sam da obraćam pažnju na Viška i eto..... sad mi para uši " samo 5 tenisera ima xy broj pobeda protiv Rođe, a ostali čabar" [emoji23]Haha..a i nesto u poslednje vreme previse prica, nije to ranije radio, prenosi ono bla, bla sa fudbala, statistike neke vadi nebulozne...ehh, ali i dalje mislim da je najbolji za tenis, da ne bude zabune
May 10, 20196 yr TB će biti uzbudljiv, a onda neće biti sledećeg gema. Edit: Tim je Fonjinijeve servise čekao na poziciji u kojoj jedino Nadala viđamo. Edited May 10, 20196 yr by Ras
May 10, 20196 yr 3 minutes ago, Jumanji said: 6 minutes ago, Arkadija said: Šta sad uradi Jumanji, počela sam da obraćam pažnju na Viška i eto..... sad mi para uši " samo 5 tenisera ima xy broj pobeda protiv Rođe, a ostali čabar" Haha..a i nesto u poslednje vreme previse prica, nije to ranije radio, prenosi ono bla, bla sa fudbala, statistike neke vadi nebulozne...ehh, ali i dalje mislim da je najbolji za tenis, da ne bude zabune Pazi, neprekidno priča o Rođi. Ovo danas je strašno. I da, meni je on najbolji za tenis. Edited May 10, 20196 yr by Arkadija
May 10, 20196 yr Ajde deda [emoji6]Samo sam hteo da vidim kako izgleda kad napišem [emoji38]ol:Ako Djokeru dođe đed... Pa valjda ga napali mogućnost bildovanja h2h Sent from my SM-N950F using controlled substances...