Jumanji Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 [emoji3][emoji3]Ne secam se da sam ranijih godina to primetila, u poslednje vreme bas mi para usi, dok njemu drhti glas -.-
Jumanji Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Boze ceo Real i sire izdeklamovao, ko da je to bitno :sNe znam, danas me bas nesto iritira -.- A kad starcu stane servis..cvrcI opet brlja Tim bozesacuvajkojitije..svasta
Arkadija Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Bila sam ubeđena da će Tim lagano uspeti da prođe Rodžera. Ali, cvrc.
Jumanji Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Usao je strasno nervozno, duva i dise duboko kad god ga prikazu, bas mu treba nesto za smirenje, ali to je jedno, drugo sto u zicer sansama ima jako losu selekciju udaraca, ko paralisan, plus ceka drugi servis 4-5m daleko... bas neobicno
Arkadija Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Šta sad uradi Jumanji, počela sam da obraćam pažnju na Viška i eto..... sad mi para uši " samo 5 tenisera ima xy broj pobeda protiv Rođe, a ostali čabar"
renne Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 4 minutes ago, Arkadija said: Bila sam ubeđena da će Tim lagano uspeti da prođe Rodžera. Ali, cvrc. +1
Jumanji Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Šta sad uradi Jumanji, počela sam da obraćam pažnju na Viška i eto..... sad mi para uši " samo 5 tenisera ima xy broj pobeda protiv Rođe, a ostali čabar" [emoji23]Haha..a i nesto u poslednje vreme previse prica, nije to ranije radio, prenosi ono bla, bla sa fudbala, statistike neke vadi nebulozne...ehh, ali i dalje mislim da je najbolji za tenis, da ne bude zabune
Ras Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) TB će biti uzbudljiv, a onda neće biti sledećeg gema. Edit: Tim je Fonjinijeve servise čekao na poziciji u kojoj jedino Nadala viđamo. Edited May 10, 2019 by Ras
Arkadija Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) 3 minutes ago, Jumanji said: 6 minutes ago, Arkadija said: Šta sad uradi Jumanji, počela sam da obraćam pažnju na Viška i eto..... sad mi para uši " samo 5 tenisera ima xy broj pobeda protiv Rođe, a ostali čabar" Haha..a i nesto u poslednje vreme previse prica, nije to ranije radio, prenosi ono bla, bla sa fudbala, statistike neke vadi nebulozne...ehh, ali i dalje mislim da je najbolji za tenis, da ne bude zabune Pazi, neprekidno priča o Rođi. Ovo danas je strašno. I da, meni je on najbolji za tenis. Edited May 10, 2019 by Arkadija
Max Morlock Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Ajde deda [emoji6]Samo sam hteo da vidim kako izgleda kad napišem [emoji38]ol:Ako Djokeru dođe đed... Pa valjda ga napali mogućnost bildovanja h2h Sent from my SM-N950F using controlled substances...
Recommended Posts