Max Morlock Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Za Mađara [emoji12]Sent from my SM-N950F using controlled substances...
Jumanji Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Meni je svejedno apsolutno, dragi mi obojica podjednako [emoji4]
Jumanji Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Mec je bio na 4om terenu. Paket prenosa koji se prodavao, odnosno nudio tv kucama, ukljucuje meceve samo sa prva tri.
Max Morlock Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Kakav je bio Djoker? Javio mi Sofa Score da je dobio Fritza, nešto kao laganica?!
Arkadija Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 16 hours ago, Max Morlock said: Kakav je bio Djoker? Javio mi Sofa Score da je dobio Fritza, nešto kao laganica?! Potpuno rutinski. Uz iznenađujuće dobro serviranje.
Ras Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 16 minutes ago, Arkadija said: Potpuno rutinski. Uz iznenađujuće dobro serviranje. Odgledao sam desetak minuta snimka na YT i meni je ovo bio jedan od utisaka. Drugi, izgleda da nije ispoljavao nervozu uobičajenu kada nepripremljen izlazi na teren (sve od AO naovamo), iako Fritz, zbog nekonzistentnosti tokom meča ne može da bude merilo. Treći utisak je da Fritz ima suprugu vrlo prijatnog izgleda.
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 minute ago, Ras said: Odgledao sam desetak minuta snimka na YT i meni je ovo bio jedan od utisaka. Drugi, izgleda da nije ispoljavao nervozu uobičajenu kada nepripremljen izlazi na teren (sve od AO naovamo), iako Fritz, zbog nekonzistentnosti tokom meča ne može da bude merilo. Treći utisak je da Fritz ima suprugu vrlo prijatnog izgleda. popravio.
Moća Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Dajte sliku supruge vrlo prijatnog izgleda Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Max Morlock Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Koja je, leva il desna? Sent from my SM-N950F using controlled substances...
Recommended Posts