harper lee Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 (edited) Odavno ovakav raspad jednog igraca nisam video usred meca ali ako, svaka mu takva kad igra protiv nasih. Za finale samo bez ovakvih tunjavih i uplasenih ulazaka u mec pa kako ispadne, neka izadje with full guns blazing jer nema nista da izgubi. Finale Mastersa protiv Nadala na sljaci je neprocenjivo iskustvo i nadam se da ce ovo Duciju biti prekretnica u karijeri. Edited April 20, 2019 by harper
pasha Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Skoro je nemoguce dobiti Nadala sa jednorucnim bh, koji igra Lajovic, na sljaci zbog spinova i odskoka lopte nakon Nadalovih udaraca. Tesko je hvatiti loptu rano na bh sa jednorucnim bh sto je potrebno da bi se dobio Nadal. Evo Fonjini pravi problema Nadalu, kao i nekoliko puta ranije na sljaci, ali on igra dvorucni bh kao i Djokovic. Inace je Lajovic slajs udarcima poremetio Medvedeva u vetrovitim uslovima. Poptunog izbacio iz ritma sa slajsom. Iako estetski lepse izgelda jednorucni bh, zato se cesto ljudi dive Federeru.
Arkadija Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Fonjini uzima i prvi brejk u drugom setu. Rekla bih da je vetar poremetio značajno mnoge igrače., pogotovu ove iz top 5 kojima smeta muva kad proleti preko terena.
Jumanji Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Ja odustala id Lajovica na 4:1 za Medvedeva. Malopre se vratim na tenis, a ono 5:5. Ajmo, Duci! A ja odustala na 1:5, ukljucim napolju da vidim rez..u jeeeee zinuh od cuda i neverice [emoji7] Bravo Dusane za prvo Masters finale, moram posle da odgledam natenane, cim Don istambura Rafinja [emoji41]
Arkadija Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Fonjini vodi sa 3:0 u drugom setu. Rafa gori od Novaka juče.
Jeremija Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Mislim da je to to za Nadala, a Lajović ima životnu šansu sutra.
Arkadija Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 5:0 Da li je Rafa ikada izgubio set na šljaci sa 0?
Recommended Posts