Jump to content
IGNORED

Midterms 2018 and beyond

theanswer

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, freakns said:

vece sranje nisu mogli da naprave. cak i da Buttigieg jeste pobedio, ima da radi teorija zavere samo tako. 

Bernie je u problemu ako ne dobije Iowu. njemu to i NH trebaju ko lebac pred super tuesday, jer izuzev Californije nista mu ne ide na ruku. Biden ce pokupiti jug, Warren sever, i sve ce da ide na three way race, gde Biden lagano dobija.

Nije baš tako. Bajden bi mogao da ima ogromnih problema ako završi četvrti ili možda peti iza Klobučar ovde. Ne vidim kako će u NH da uđe u top 2 onda ispred Sandersa i Voren recimo, ili će Pete da dobije bump pa on da završi kao treći. I onda mu uleće Blumberg na super utorak. Tako da za sad deluje da bi Bajden mogao da uđe all in u Nevadi. Kažu i da je sa parama presušio. 

Ne vidim i da će Vorenka da pokupi išta sem Masačusetsa.. Bernie bi trebao da dobije u CA, Kolorado, Mejn, Vermont, Jutu, verovatno Oklahomu i moguće Minesotu al to zavisi i od Klobučar.. Ako uspe da smanji razliku u Teksasu na jednocifrenu i da iznenadi u nekoj državi kao NC recimo, moglo bi da bude svašta ako Bajden zaista bude bio u problemu a realno ima sad kao konkurente i Blumberga i Klobučar i Butiđeđa

Nešto kasnije, zanimljivo i prvo što mi upada u oči ovde je kako se koalicije glasača za određenog kandidata kroz dem prajmarije menjaju  još od 08 i Obame pa nadalje evo treći prajmari zaredom. 

Edited by theanswer
Posted (edited)

d7HKJ2oq_o.png

udeo delegata sa 62% kokusa

sanders vodi u broju glasova, 28220 vs 27030 (butti)

Edited by Krošek
Posted (edited)

Problem je što ne znamo koliko je iz kog okruga ostalo, cnn samo pokazuje sve kao 100% trenutno

Ok, sad sam video, ostalo je dosta u Polku gde je Demojn i u Storiju gde je univerzitet, to je dobro za Bernija. I ostalo je dosta u Skotu na Istoku gde Butiđeđ vodi ali je blizu. 

Edited by theanswer
Posted

Sve mogu da razumem, ali toliku popularnost Budadžadža, teško.

Posted

Ja sad tek cuo da je covek gay. Bogte mazo

Biden bas lose prosao, sto me raduje

Posted

berni mozda i pobedi u ajovanskim delegatima, ali izgubio je "ajovu", kao politicki i medijski fenomen. eno butidzadz drzi pobednicke govore na cnn, to je to, gotovo.

Posted
1 minute ago, Krošek said:

berni mozda i pobedi u ajovanskim delegatima, ali izgubio je "ajovu", kao politicki i medijski fenomen. eno butidzadz drzi pobednicke govore na cnn, to je to, gotovo.

OK, i to bi bio drugi mandat za orang-utana.

Posted

na sienenu tanko guslaju "even if he doesn't win..." i to traje i traje... ovo je za povracanje

Posted
30 minutes ago, Indy said:

Sve mogu da razumem, ali toliku popularnost Budadžadža, teško.

11 minutes ago, Ravanelli said:

Ja sad tek cuo da je covek gay. Bogte mazo

CIA, snajka, CIA :fantom: 

Posted

24h butti parti na dobro nam znanom kanalu. malo sernu po bajdenu (kralj je mrtav...), malo proricu crnu sudbinu berniju, berni ima plafon znate :sad:

Posted

Kako sad ne kenjaju o popular voteu

Posted

Какав су свињац ове моје овдашње демократе направили то је за причу. Није ово ни спрдња.

Posted

Jbg... barem su me nasmejali do suza.

Vox
@voxdotcom

The Nevada Democratic Party says it will find a new app for its February 22 caucuses

:ajde:

Christopher Larlee
@chrislarlee

For $75,000 I will create a Google Sheet

Richard
@renuvian

For $750,000 I will create a Google Sheet that doesn't work

eyk
@M3rte

This man is a scam.
My App will not function at all for a mere 1.5 Million.

Get your money's worth @DNC

:rolf:

• Create New...