Roger Sanchez Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 E ja sam team Sanders od neki dan. Prelomio sam. Štaš sad?
Weenie Pooh Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Ništa bro, nismo mi ekskluzivni bro klub, primamo pokajnike. Samo staneš lepo pred ogledalo i kažeš "Jeste, kriv sam, jeo sam govna - baš tim rečima - radio sam to i to jer sam bio slep kod očiju..." I onda si ponovo rođen, transubstancijacija bro! Kao što se onomad Chairman Daou presaldumio od HRC lapdog do radikalnog lefty tviteraša:
Roger Sanchez Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Nisam se ja nikad borio protiv Bernija, samo nisam navijao za njega. Ali em je nužno za zdravlje i opstanak Demonkrata da se Bernimanija realno testira (nadam se da u slučaju pušidbe Bernibratija neće slijediti loše primjere iz prošlosti, možda i moje, da su izdali demonkratski centristi), a ako pobijedi, da se vide dosezi i mogućnosti Bernolucije u i izvan sistema (preciznije, Kongresa). A i kad vidim kako ga gamad opanjkava, dođe mi da mu poljubim sjajno čelo Bro, bro, thank God Almighty, I'm a BernieBro at last!
Gandalf Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 2 hours ago, Roger Sanchez said: nadam se da u slučaju pušidbe Bernibratija neće slijediti loše primjere iz prošlosti, možda i moje, da su izdali demonkratski centristi Sanders je okružen magarcima poput u članku navedene Linde Sarsur. ako je to nekakav indikator...
ObiW Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Umesto da navijate za Bernija ili Tulsi, navijajte da Dow Jones ode na 20 hiljada i ostane tu do izbora. Jedino tako Trampara gubi.
hazard Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 On 10.12.2019. at 20:09, mustang said: rodzer zasto sanders? zasto ne tulsi? zato što je Rođer plaćenik ratnoindustrijskog kompleksa
hazard Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 On 10.12.2019. at 17:39, Roger Sanchez said: A i kad vidim kako ga gamad opanjkava, dođe mi da mu poljubim sjajno čelo Bro, bro, thank God Almighty, I'm a BernieBro at last! Čekaj brt zar Berni nije Jevrejin?
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 2 hours ago, hazard said: Čekaj brt zar Berni nije Jevrejin? Ti su najgori, on je internalizovao antisemitizam.
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 1 hour ago, hazard said: OMG he's a self-hatin' Jew Auto-sovinista.
ObiW Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Au kako ste se lepo izvezbali na domacoj politici, odmah lepo prepoznajete petu kolonu kod svih nacija svugde po svetu. Budja, Pecorin, hazard - atta boys!
Roger Sanchez Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 6 hours ago, hazard said: OMG he's a self-hatin' Jew Ako postane Kandidat postat će i Kapo
Recommended Posts