February 10Feb 10 dosta je jaca ova strana zreba gde su valensija i hapoel tel aviv u ovom drugom su verovatno radonjicevi turci favoriti, ali ne bi bilo cudo ni da npr cedevita ode do finala
March 5Mar 5 zaboravih da se danas igra plejof vidim buducnost pregazena od turk telekoma cudno, mnogo bolje buducnost cele sezone izgleda u aba nego u evrokupu cedevita evo gubi 10ak razlike protiv besiktasa tesko ce oni ovo izvuci iako igraju kuci oni su imali bolje rezultate od buducnosti, iako je prilicno ocigledno da su dosta losija ekipa pored ocigledno kvaliteta, fali im i identiteta @theanswer definitivno najbolji suter u aba od kad se igra cudi me malo da ga ne uzme neki evroligas makar za ulogu nekog specijalca ima li neko predstavu kolika je njegova plata u buducnosti? koliki je njihov budzet uopste?
March 5Mar 5 jos jednom se pokazalo da em drzim kosarku u malom prstu, em sam nepogresiv prognozer okrenuo cedevita i lagano zatvori utakmicu 96:86 ubacise im 54 u drugom poluvremenu pade alimpije, sledeci je radonja dosta je laksi ovaj deo zreba gde je cedevita inace nakon 0:7 aba ekipa protiv turskih u evrokupu ovo je prva pobeda u el za sad 2:4, u fibinoj ls 0:2 Edited March 5Mar 5 by pbg12345
March 13Mar 13 Odvratna košarka u četvrtfinalima. Svi koji je trebalo da prodju, prošli. Jedini derbi Radonja Vs Zvezdan - žao mi što nije Cedevita dobila, tačno im falio Jaka. Predvidjam finale Baščešekir* Vs Valensija mada i jedni i drugi imaju dobro da se oznoje. *ili kako se ovo već izgovara.
Wednesday at 11:211 day Danas se igraju majstorice u oba polufinala Evrokupa. Jam Madar igra odličnu sezonu, najbolji je igrač Hapoela u polufinalu, ali je pokidao hrskavicu na prošlom meču, a sada namerava da igra sa povredom uz injekcije kaže ovo mu je utakmica karijere.
Wednesday at 20:451 day 1 hour ago, Borca said:Gran Kanarija pobedom u Turskoj prosla u finale Evrokupa.Za titulu sa Hapoelom. Odlična tekma i pobeda u Valensiji. Znao sam da Itudis ovo uzima. Edited Wednesday at 20:461 day by Nikodije
Wednesday at 20:461 day Hapoel drugi finalista Evrokupa posle pobede u gostima u Valensiji, posle 3 cetvrtine samo 2 pogodjene trojke uz ocajan procenat suta, ali zato u zadnjoj cetvrtini 9 pogodjenih trojki uz odlican procenat realizacije.Znaci u finalu 2 tima koja su bila bez prednosti domaceg terena u polufinalu, a Hapoel ce imati prednost domaceg terena protiv Gran Kanarije.
Wednesday at 20:581 day jbga prizivam da večiti blizanci pređu u EC, na kraju bi završili tako što igraju finale jedni protiv drugih. sve ovo što smo gledali je skrndelj basket u poređenju.
Wednesday at 23:531 day 3 hours ago, Borca said:Hapoel drugi finalista Evrokupa posle pobede u gostima u Valensiji, posle 3 cetvrtine samo 2 pogodjene trojke uz ocajan procenat suta, ali zato u zadnjoj cetvrtini 9 pogodjenih trojki uz odlican procenat realizacije.Znaci u finalu 2 tima koja su bila bez prednosti domaceg terena u polufinalu, a Hapoel ce imati prednost domaceg terena protiv Gran Kanarije.A i taj domaći teren im je Bugarska, jel da?