March 27, 20241 yr 10 hours ago, goofs said: Neće ući umesto Asvela, Asvel ima A licencu Valensija bi trebalo da izleti na račun Evrokup mesta, pod uslovom da ne uđe u plejof, ako uđe onda nastaju komplikacije. Takođe i finalista Evrokupa bi trebalo da ima prava na mesto u EL, ali to se poslednjih godina poremetilo, što zbog Rusa, što zbog prošlogodišnjeg odustajanja. Mislim da će i sad Burge da se zahvali na pozivu, uz onako lepi stimulans u vidu kofera punog para. Pa nije zbog toga, finalista Evrokupa ima pravo na Evroligu ukoliko no jedan od timova koji su igrali Evroligu u sezoni na osnovu "karte" koju imaju preko Evrokup kvalifikacije ne udje u plej-of. S obzirom da je to Monako koji je vidimo redovni ucesnik plej-ofa Evrolige (a i Virtus ove godine ima sansu) onda finalista/drugoplasirani Evrokupa nema cemu da se nada.
March 27, 20241 yr Postoji i neki revansi u polufinalu EC, ali ne morate se vas trojica na to obazirati
March 29, 20241 yr Jbt kako se prosu Michel iz Besiktasa, pade preko igraca u pokusaju rampe na rame i glavu koliko sam video bio par minuta i bez svesti, povratise ga nekako, odgegao se do klupe uz pomoc saigraca
March 29, 20241 yr legit sam mislio da se ova polufinala igraju u dva meča na razliku. Alempije izborio majstoricu, Pero vodi na poluvremenu u vrućem paklu Koperbox arene.
April 3, 20241 yr Pokrali Bešiktaš najbrutalnije, na kraju su isključili i Alimpija zbog dve tehničke.
April 3, 20241 yr On 29. 3. 2024. at 23:50, booyaka said: Odličan Alimpije, ali to sam očekivo Ispuši Alimpije, ali to sam i očekivao
April 3, 20241 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Ispuši Alimpije, ali to sam i očekivao Bitno da je čkolovao sa Bursom kad je trebalo