Borca Posted March 27 Posted March 27 10 hours ago, goofs said: Neće ući umesto Asvela, Asvel ima A licencu Valensija bi trebalo da izleti na račun Evrokup mesta, pod uslovom da ne uđe u plejof, ako uđe onda nastaju komplikacije. Takođe i finalista Evrokupa bi trebalo da ima prava na mesto u EL, ali to se poslednjih godina poremetilo, što zbog Rusa, što zbog prošlogodišnjeg odustajanja. Mislim da će i sad Burge da se zahvali na pozivu, uz onako lepi stimulans u vidu kofera punog para. Pa nije zbog toga, finalista Evrokupa ima pravo na Evroligu ukoliko no jedan od timova koji su igrali Evroligu u sezoni na osnovu "karte" koju imaju preko Evrokup kvalifikacije ne udje u plej-of. S obzirom da je to Monako koji je vidimo redovni ucesnik plej-ofa Evrolige (a i Virtus ove godine ima sansu) onda finalista/drugoplasirani Evrokupa nema cemu da se nada.
MiddleClass Posted March 27 Posted March 27 Postoji i neki revansi u polufinalu EC, ali ne morate se vas trojica na to obazirati
Valk Posted March 27 Posted March 27 13 hours ago, *edited by mod said: Joj to za Asvel sam skroz potisnuo. Ima i Alba
Lord Stef Posted March 29 Posted March 29 Jbt kako se prosu Michel iz Besiktasa, pade preko igraca u pokusaju rampe na rame i glavu koliko sam video bio par minuta i bez svesti, povratise ga nekako, odgegao se do klupe uz pomoc saigraca
goofs Posted March 29 Posted March 29 legit sam mislio da se ova polufinala igraju u dva meča na razliku. Alempije izborio majstoricu, Pero vodi na poluvremenu u vrućem paklu Koperbox arene. 2
booyaka Posted March 30 Posted March 30 https://www.instagram.com/reel/C5HK4EJs2yF/?igsh=MWxoOGp5b2dpcXVjYQ==
Fakundo Sava Posted April 3 Posted April 3 zaboravio sam na ovu utakmicu šta bi ovo u poslednjoj cetvrtini?
booyaka Posted April 3 Posted April 3 Pokrali Bešiktaš najbrutalnije, na kraju su isključili i Alimpija zbog dve tehničke.
Filozof manijak Posted April 3 Posted April 3 On 29. 3. 2024. at 23:50, booyaka said: Odličan Alimpije, ali to sam očekivo Ispuši Alimpije, ali to sam i očekivao
booyaka Posted April 3 Posted April 3 1 minute ago, Filozof manijak said: Ispuši Alimpije, ali to sam i očekivao Bitno da je čkolovao sa Bursom kad je trebalo 1 1
Recommended Posts