May 11, 20222 yr Kratka klupa Olimpijeova, ovaj Endruz se raspada 15 minuta zaredom i nema ko da ga menja. Jbg, steta. Karace Radonja ovo 2x dogodine.
May 14, 20222 yr On 11. 5. 2022. at 17:57, goofs said: Navijacu za Alempija jer underdogs 4eva, ali ako pobede moracu da drmnem jedan vinjak, cisto jer mi buva ne bi dala mira, u smislu "sta bi se desilo da nismo imali pomracenje uma onih 30 sekundi". Ispali bi od Murica
May 14, 20222 yr Ovo finale mi je delovalo kao kad neki mladi igrač koji je dominirao dve nedelje uđe u svoje prvo finale GS i naleti na Novaka. U ovakvim utakmicama dolazi do izražaja što je bekovska linija Virtusa u proseku starija od Alimpija, dodaš Tornikea i Vimsa i dobiješ da ti nosioci igraju 953.bitnu utakmicu u karijeri. Bursi svaka čast, ni jednog trenutka se nisu predali, ali jednostavno nisu imali šanse protiv ovako našpanovog Virtusa.
March 22, 20232 yr London Lajonsi u plejofu Evrokupa, da li se to crta novi evroligas na mapi starog kon tinenta
April 20, 20231 yr Ja jedva odgledao utakmicu Blizanaca™ - Grci su raspad.....a pogotovo Dangubić - šta je taj čovek od sebe napravio majko moja.....baš je bilo mučno za gledanje.
April 20, 20231 yr Nije ovo loš razvoj za večite, biće jedan Španac u finalu, ako uzme titulu sva je prilika da Valensija leti iz EL, pošto ne verujem da će dozvoliti da bude pet timova iz iste zemlje.
May 3, 20231 yr GC jezdi ka EL edit: zakuvavaju Turci, u GC ladno igra mladi Oliver Stevic Edited May 3, 20231 yr by Plajvi