April 30, 20213 yr On 28.4.2021. at 9:30, nahbar said: Уникс домаћин у петак и недељу. Честитке Монаку за оно синоћ, али реално немају шта да траже у Русији Da se samokvotujem, kako sam epski promasio. Cestitke Monaku
April 30, 20213 yr 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Razbio Mitrović. A Tona Parker ga otpustio zato sto je Maledon pao u drugu rundu drafta.
May 1, 20213 yr To je Tonijev privatni klub , može da radi šta hoće pa i da postavi brata da bude trener. Mene nervira kada se u državnu svojinu gura sin da bude košarkaš a u administraciji zapošaljavaju zetovi, sestrići i šurnjaje. Znam jedan takav klub. Edited May 1, 20213 yr by Nikodije
May 1, 20213 yr Dobro bre Nikodije, naravno da moze da radi sta hoce u svom klubu, kao sto je red da se kaze da je ispao mentol sto je oterao odlicnog trenera, a doveo trenera sumnjivog kvaliteta koji mu je usput i brat. Mozemo valjda i mi cigani to da komentarisemo.
May 1, 20213 yr Koliko god ta smena bila bullshit, fer je reci da je ASVEL ove sezone igrao solidnu kosarku i imao tri pobede vise nego prethodne.
May 1, 20213 yr A mozemo i reci da prosla sezona nije zavrsena.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
May 1, 20213 yr U svakom slucaju su ove sezone imali veci procenat pobeda i daleko bolju kos razliku. Ovo je subjektivno, ali i na oko su izgledali bolje nego prosle godine.