MiddleClass Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 5 hours ago, harper said: Cenim da ti kad ti neko u prolazu kaze da pusis kurac odgovoris sa - Izvinite, postovani gospodine, da li biste bili ljubazni da ponovite vasu usputnu opservaciju, buduci da dajem intervju i nisam bio dovoljno skoncentrisan da bih cuo sta ste mi porucili. Cudilo me da ga je neko od igraca Buducnosti provocirao jer su sve korektni momci, a onda se saznalo da je to bio Gavrilo Pajovic. To me vec nije zacudilo...
Milošica Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 (edited) Urekao si ih Gran Kanarija spustila sa 18 razlike na 4 razlike za 7 minuta. Mada, mislim da će Monako uspešno privesti kraju. Atletski su prejaki. Edited April 6, 2021 by Milošica
Borca Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 U prvoj utakmici polufinala EK Monako pobedio kuci Gran Kanariju 82:77, trenutno je u toku prva utakmica drugog polufinala izmedju Virtusa i Uniksa u Bolonji, vodi Virtus +4 posle prve cetvrtine.
theanswer Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Teodosić je bukvalno duplo bolji igrač od sledećeg najboljeg na terenu.
levi Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 na svu njihovu pogubljenost Virtus pravi faul na nerešeno i spasava ih
Mark Rothko Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Prvi poraz Virtusa u EC još od onda kad im je Birča sasuo dve trojke u Bolonji.
nahbar Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Ovo je verovatno EL za Monaco. Zenit ce unakaziti Pao u ponedeljak. Nekako mislim da bi majstorica u Bolonji bila neizvesnija da je Unics pobedio 15-20 razlike juce, cisto zbog pokazivanja sile. Videcemo.
Recommended Posts