April 1, 20214 yr 5 hours ago, harper said: Cenim da ti kad ti neko u prolazu kaze da pusis kurac odgovoris sa - Izvinite, postovani gospodine, da li biste bili ljubazni da ponovite vasu usputnu opservaciju, buduci da dajem intervju i nisam bio dovoljno skoncentrisan da bih cuo sta ste mi porucili. Cudilo me da ga je neko od igraca Buducnosti provocirao jer su sve korektni momci, a onda se saznalo da je to bio Gavrilo Pajovic. To me vec nije zacudilo...
April 6, 20213 yr Urekao si ih Gran Kanarija spustila sa 18 razlike na 4 razlike za 7 minuta. Mada, mislim da će Monako uspešno privesti kraju. Atletski su prejaki. Edited April 6, 20213 yr by Milošica
April 6, 20213 yr U prvoj utakmici polufinala EK Monako pobedio kuci Gran Kanariju 82:77, trenutno je u toku prva utakmica drugog polufinala izmedju Virtusa i Uniksa u Bolonji, vodi Virtus +4 posle prve cetvrtine.
April 10, 20213 yr Ovo je verovatno EL za Monaco. Zenit ce unakaziti Pao u ponedeljak. Nekako mislim da bi majstorica u Bolonji bila neizvesnija da je Unics pobedio 15-20 razlike juce, cisto zbog pokazivanja sile. Videcemo.