garmonbozia Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 😂car Podseti me na Daloa Impresivno ako je naučio srpski toliko brzo, svaka čast.
hrkljush boys_2 Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Bravo za brata Lessorta, šteta što nije bilo više strpljenja za njega, drago mi baš što su prošli u 1/2 finale.
cartman Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 33 minutes ago, Plajvi said: Jebote ta Moraca je pakao i kad je prazna. Ma Moraca je pakao je cak i kad nije Moraca 1
Shaq Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 gospodin! sto se mene tice, potpisuj za sledecu sezonu! :coffee:
Nikodije Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Sa ovim "ša je bilo" vidi se da je ušao u duh jezika, nije samo naštrebao par psovki. 1
Filozof manijak Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Vidi se ta jedna gospodstvenost kod Lesora verovatno naučena u porodičnom konceptu
harper lee Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 7 hours ago, Filozof manijak said: Vidi se ta jedna gospodstvenost kod Lesora verovatno naučena u porodičnom konceptu Cenim da ti kad ti neko u prolazu kaze da pusis kurac odgovoris sa - Izvinite, postovani gospodine, da li biste bili ljubazni da ponovite vasu usputnu opservaciju, buduci da dajem intervju i nisam bio dovoljno skoncentrisan da bih cuo sta ste mi porucili. 1
Filozof manijak Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 (edited) Jok, samo ne odreagujem, jeste malo teže doći do tog nivoa zena, ali treba vežbati Esid: pogotovo ako sam pobedio u utakmici Edited April 1, 2021 by Filozof manijak
Recommended Posts