Jump to content
IGNORED

Parkiranje po trotoarima, nezaustavljanje na pesackim prelazima i sl.

Venom

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Izvini, molim te, parkiraj na jedno mesto, a kako da stanem na jedno kad nema mesta, pa evo pogledaj kako svi mi ostali, daj meni kljuc da ti ja parkiram ako ne znas, on gleda jadan u pod, sleze ramenima, ulazi i parkira, ja rekao hvala ti i otisao s mladom prijateljicom u nepoznatom pravcu.

Episode 8 Nbc GIF by America's Got Talent

Ne može bolje. Ti što su sami na svetu i njemu najbitniji generalno jesu goveda, ali kao i u svakoj situaciji, potrebna je samo sloga i spremnost normalnih da im ne dozvole. Na lep način, ili onaj drugi ako im to ne dopire do onog što im stoji u lubanji.

Posted

Bukvalno sam uvek skroz u fazonu da i debilima treba dati sansu kulturno iako je vecina ne zasluzuje, recimo onaj sa pasatom je mislim dolazio i prosle godine isto tako i jedan stariji komsija mu je rekao isto sto i ja i on je isto odgovorio da ne moze da stane na jedno mesto ali se posle toga raspravljao i otisao gore bez da je pomerio auto. Tako bi i ovaj da je bio neko stariji, onako ima ga, malo nizi ali krupniji od mene, video sam da mu je jako krivo ali je morao, pogotovo kad sam pokazao na ostala kola i trazio kljuc da ja pomerim ako treba. Mocan filing zaista a tek cu da ih jebem sve, prijalo mi kad sam rekao da sam upravnik zgrade i da se svi meni zale da resim.

Bio i juce neki Pezo s loznickim tablama juce pre podne i tu sam samo digao brisace ali sam video oko podne dva mucenika majstora kako iznose neke masine, valjda sljakali u stanu nekom pa parkirali tako da lakse iznesu to i onda im nisam nista rekao, bilo mi nekako zao. Ovi ostali su samo bahati debili koje treba tuci ako se pobune malo zesce.

Posted (edited)

Evo od neko vece poremecene zene kako je parkirala Astru H i pored neki u BMW-u, njih dvoje 4 mesta i to u vecernjim satima kad je drama za svako mesto bukvalno jer ima previse kola generalno.

Messenger_creation_A359B950-DED0-4022-AC23-037D048C6145.thumb.jpeg.985a89a956ff429353d6465746134c29.jpeg

Cini se iz ovog ugla da Astra nije strasno parkirana zbog drveta ali je zauzela lagano dva mesta, imala je prostora levo tj. svoje desno ali zena je degen, moracu ipak i nju da prevaspitam. Bembari sa BG tablama sam digao brisace, prvi put vidim taj auto pa cemo videti da li ce ga biti i ubuduce i da li je shvatio koliki je bahati debil ili ne.

A ovde imamo tog pasaata kojeg cekam na penal, pre ne znam koliko dana je bio stao zadnji put na dva mesta u rikverc pa sam morao da mu uguzim jednu od Astri tik uz vrata. Ja izasao na suvozaceva, on je posle morao da udje na suvozaceva.

Messenger_creation_893A6557-20FB-4C10-B37C-B25FE8058F9C.thumb.jpeg.3aca5ce47c5e6eb2f62497f0ec003518.jpeg

Dezurao sam do nekog doba to vece ali bas kad sam odvezao neki auto na dubinsko pranje, on je u tih 20-30 minuta nestao. Danas je bio parkiran ali dalje od nase dve zgrade i regularno, na jedno mesto. Ili nije nasao dva mesta ili se opametio.

Inace, da razjasnim, mesta nisu idealna i zbog sirine i zbog drveca ali moze ipak normalno da se parkira uz minimum truda, nego eto ljudi su stoka bahata. Ne znam da li su gori ovi sto se odvale na dva mesta po sredini ili oni sto nagaze pola metra na liniju, da ispadne kao da su probali na jedno mesto. Npr. komsija koji vozi prakticno nov Volvo S90 ili kako vec, on moze da staje regularno, i ovaj komsija sa sprata sa novom Kiom Sportaz Sportidz Sportejdz, itd itd, a mentoli sa bembarama raspalim i pasaatima da nas jebu... Nece vise da moze dok sam ja lazni upravnik zgrade, moje i ove dve levo i desno.

Edited by Zli Gli
  • +1 1
Posted
On 27. 11. 2024. at 1:02, Zli Gli said:

Evo od neko vece poremecene zene kako je parkirala Astru H i pored neki u BMW-u, njih dvoje 4 mesta i to u vecernjim satima kad je drama za svako mesto bukvalno jer ima previse kola generalno.

...

Da probate da izvucete linije? meni to pomaze ipak onda idem napred nazad kad imam te koordinate uglavim nekako. Inace losa prica sa parkinzima, automobili nikad veci parking mesta nikad manja.

• +1 3
Posted

Imam u planu ili belu ili neku fluoroscentnu boju, to svakako. Plus da okacim na moju i dve zgrade pored neku kulturnu "molbu za komsije" pa da vidimo da li ce imati efekta medju bahatim idiotima. Problem je sto vecina tih koji tako parkiraju ne zive tu nego dolaze u goste, redovno kao kod tog sto verovatno diluje ili povremeno.

Mada moram priznati da je mnogo lep filing kad znas da si ispravan i tako iseces nekog idiota na finjaka. Prija, majku mu.

• Haha 1
Posted
8 minutes ago, Zli Gli said:

Imam u planu ili belu ili neku fluoroscentnu boju, to svakako. Plus da okacim na moju i dve zgrade pored neku kulturnu "molbu za komsije" pa da vidimo da li ce imati efekta medju bahatim idiotima. Problem je sto vecina tih koji tako parkiraju ne zive tu nego dolaze u goste, redovno kao kod tog sto verovatno diluje ili povremeno.

Mada moram priznati da je mnogo lep filing kad znas da si ispravan i tako iseces nekog idiota na finjaka. Prija, majku mu.

Ma prepoznajem se u toj sto ne zna da parkira, jedino mi sad zao kad kazes da se dere non stop na dete. Problem ce mu napraviti jadnichku.

Za ove 'goste' no comment, ja ih pre svega mrzim sto uopste dolaze u moju ulicu vozeci kao drogirani jel...

Posted
11 hours ago, Mel said:

Da probate da izvucete linije?

image.png.6c919b3e7a3c15361c25fe7474e9c90d.png

pa da parkira ko car

• Haha 1
Posted

Nemam ništa protiv normalnog parkiranja i na parking mestu, ali ovo je topic o teroru koji trpe pešaci u saobraćaju. Možda može moderacija da splituje.

• -1 1
Posted
3 hours ago, bags said:

https://tyreextinguishers.com/

Ovi su sinoc kod mene posetili preko 100 auta

PPP SUV ekipa ti nije nalupala osamstošesto minusa samo zato što si gazda na server :fantom:

• Haha 3