pbg12345 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 9 minutes ago, theanswer said: Seksi kurac da izvineš. Nemaju šuta i ovako sad su trejdovali dva stretch igrača, i to Kovingtona koji je iza Redika najbolji šuter u ekipi. Mislim, razumem potez ali teško da je ovo seksi. A i za Šarića je smor što ide u Minesotu, neće videti lopte tamo. Što se Jokića tiče, pa valjda ima nešto između toga da ne šutne nijednom na utakmici i da bude Vestbruk. Zašto se ide u krajnost neće mi nikad biti jasno. Nije Denver sinoć izgubio zato što je Jokić dao 37p nego zato što nije imao nikakvu produkciju od najboljih strelaca inače. Moram još jednom da napomenem da po meni Denveru za sledeći korak, znači ne za plejof nego za bar drugu rundu ili štaznam treba plejmejker koji zna da odigra pas ili bar da sam sebi može da iskreira relativno lake poene. Ne može sve preko Jokića uvek. a jbg, nije ni da su sa ovom dvojicom imali neki sut za tri ove sezone oce njima redik sad nazad u petorku? jel moze to uopste da funkcionise? fulc, redik, batler, simons, embid? ako ne, ko im je startna cetvorka? bolden? eto, kako se stvari ocas okrenu, mozda bi za bjelicu ipak bilo bolje da je zavrsio u fili, em cetvorka, em suter (neka njega gde je naravno, zajebavam se malo)
Ivo Petović Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 (edited) 15 minutes ago, theanswer said: Seksi kurac da izvineš. Nemaju šuta i ovako sad su trejdovali dva stretch igrača, i to Kovingtona koji je iza Redika najbolji šuter u ekipi. Mislim, razumem potez ali teško da je ovo seksi. A i za Šarića je smor što ide u Minesotu, neće videti lopte tamo. Muskala je stretch koliko i Šarić, pogledaj per min statse + je tu Chandler koji upada u rotaciju, a ni Butler nije baš da nema šut, šta više, mislim da mu procenti nisu mnogo niži od Kovingtonovih (mrzi me da proveravam). Veći problem je protok lopte, pošto je Butler solidan ball hog, naročito što će igrati za ugovor. A seksi je zato što će biti malo drugačiji od ostalih, što će utakmice i plejof svakako činiti zanimljivijim. Edited November 10, 2018 by Ivo Petović
J.R. Cash Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Fila ponavlja gresku Minesote dodavanjem tog seronje na dobro mlado jezgro.
Have_Fun Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Gotivim Jimmya, ali ako se vec zna da je nezadovoljan i ponasa se ovako.. neka ideMozda su mogli da ga zapakuju za neki bolji trejd s nekim drugim timomSent from my Redmi 3 using Tapatalk
goofs Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Iz celog ovog trejda najgore je prošao Šarič mučeni. Koliko još ugovora mu je ostalo?
Apollo Creed Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 56 minutes ago, 189- said: bolji je ovo posao za minnesotu Bio bi bolji da im ona cepanica nije trener. RIP Šarić.
Amos Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Dovidjenja Sariceva karijero (ako ne otpuste mesara).
Calavera Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 55 minutes ago, J.R. Cash said: Fila ponavlja gresku Minesote dodavanjem tog seronje na dobro mlado jezgro. sumnjam, tamo nema ko da ladi jaja i zabusava u odbrani, bar ne na wiggins/kat nivou.
Time Crisis Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Super je prošla Minesota, naravno mogli su bolje da su ga trejdovali kad je bilo vreme, ovo sad je premija.
bradilko Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 1 hour ago, J.R. Cash said: Fila ponavlja gresku Minesote dodavanjem tog seronje na dobro mlado jezgro. +1 strašno! ne sviđa mu se ekipa ili saigrači i stavi ruku u gaće i kao igra i to je do jaja. tako će sutra opet ako mu se nešto ne dopadne u filadelfiji. govnar. razumem da traži trejd ali treba i da igra punom snagom a ne kao neka tetka. a dobija full lovu..
arheolog1981 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Milvoki ubi s trojkama... Bruk Lopez četiri dao u drugoj Nema Bobana, rotira Gortata i Herela, Teo isto neće videti teren izgleda... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
pbg12345 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 ok, teu je definitivno vreme da ide negde (ako uopste postoji neko zainteresovan) on vise nije ni medju prvih 6 igraca na 1 i 2, apsolutno se nema cemu nadati u klipersima bilo je to izvesno i posle drafta, ali sad je neupitno
MiddleClass Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Kukate da Denveru treba plej. Teo bi im legao samo tako.
Recommended Posts