arheolog1981 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 https://streamable.com/ms795Hahaha, jadan Stephen A Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
1n54jd3r Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Stephen A je jedna teatralna attention whore...neverovatno je samo koliko je prisutan u medijima ako se uzme u obzir da je 1 nemac pojma
Joe D Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 nije on toliki nemac pojma, samo ga placaju da bude klovn i on se tu vrhunski snalazi. nista sto cujes od njega nije njegovo autenticno misljenje, vec uloga koju igra.
theanswer Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Ma kad pogledaš neki video od njega tačno vidiš da se lik bukvalno suzdržava da se ne nasmeje u sred onog svog kao uvodnog tužnog dela pre nego li krene da rantuje i da se dere. Čista uloga.
J.R. Cash Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Dobar zabavljac, ko voli. A zna ponesto i kosarke. Ne gleda se first take da bi se cule napredne analize.
theanswer Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Zašto li je Dalas ovoliko platio Seta Karija živ nisam da saznam.
Apollo Creed Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Ako je mogao olupina Joseph Divcu da uzme onolike pare može vala i Seth...
garmonbozia Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 29 minutes ago, theanswer said: Zašto li je Dalas ovoliko platio Seta Karija živ nisam da saznam. To ti je kad znaš da šutneš za tri, jebeni Korver na tome izgradio celu karijeru
pbg12345 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 ne mogu da pohvatam sta su kinsi sve potpisali? dedmon bi im trebao biti prvi centar, holms zamena? ne znam sta da mislim, nekako mi tanko to dzajlsa se odrekli? bagli, bjelica barns, ariza hild, bigdan foks, dzozef to je to jel?
ducca Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Bogdan se tu onda neće naigrati. Verujem da mu sleduju minuti i na trojci. Mada ko zna šta je Voltonu u glavi. Ariza može na 4, Belom minuti cure i do NG ga očekujem u drugom timu, lep ugovor i solidan potencijal na 4, dosta timova ga može bolje iskoristiti od Kingsa (pošto Bagley ove godine mora dobiti veće minute).... Osim ako ne istovare Arizu kao Sunsi lane. Kad smo kod Kingsa, super video za novu kolekciju retro dresa: Testarossa
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 U sustini to je to, s tim sto ce ostaviti Yogija ili Mejsona kao treceg na kecu. A dolaskom Arize ja mislim da bas Bogdan ostaje bez minuta na trojci, i da ce mu biti lakse ove sezone.. Hvale Divceve poteze navijaci Kingsa po komentarima.. Meni nepoznanica ovaj iz Indijane...ovo ostalo je da kazemo ok, malo preplaceno sve to al valjda mora tako. Mislim da najbolja prica i iznenadjenje moze da bude ovaj pf/c iz Finiksa, mada moraju da vode racuna da ne uguse Dzajlsa.. Bice zanimljivo videti kako ce da podeli minute visokima..
pbg12345 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 da, oni trenutno u rosteru imaju nekih 7 igraca "koji mogu na 4" to bi u teoriji moglo praviti problem bjelici, mada nekako verujem da nema zime ni za njega ni za bogdana dok je divac u kingsima
189- Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 bice minuta za bogdana sigurno, za bjelicu vec nisam sigura. ispadao je vec iz rotacije na kraju prosle sezone
pbg12345 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 nije to bilo na kraju, nego pred kraj, pa se posle vratio i taj trener je otisao za bogdana sam prilicno siguran da nigde ne bi imao slobodu kao u kingsima
Recommended Posts