Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Stephen A je jedna teatralna attention whore...neverovatno je samo koliko je prisutan u medijima ako se uzme u obzir da je 1 nemac pojma

Posted

nije on toliki nemac pojma, samo ga placaju da bude klovn i on se tu vrhunski snalazi. nista sto cujes od njega nije njegovo autenticno misljenje, vec uloga koju igra.

Posted

Ma kad pogledaš neki video od njega tačno vidiš da se lik bukvalno suzdržava da se ne nasmeje u sred onog svog kao uvodnog tužnog dela pre nego li krene da rantuje i da se dere. Čista uloga. 

Posted

Dobar zabavljac, ko voli. A zna ponesto i kosarke. Ne gleda se first take da bi se cule napredne analize.

Posted

Zašto li je Dalas ovoliko platio Seta Karija živ nisam da saznam. 

Posted

Ako je mogao olupina Joseph Divcu da uzme onolike pare može vala i Seth...

Posted
29 minutes ago, theanswer said:

Zašto li je Dalas ovoliko platio Seta Karija živ nisam da saznam. 

To ti je kad znaš da šutneš za tri, jebeni Korver na tome izgradio celu karijeru

Posted

ne mogu da pohvatam sta su kinsi sve potpisali?

dedmon bi im trebao biti prvi centar, holms zamena? ne znam sta da mislim, nekako mi tanko to

dzajlsa se odrekli?

bagli, bjelica

barns, ariza

hild, bigdan

foks, dzozef

to je to jel?

Posted

Tu je Giles, tu je i Mason treći još uvek...

Posted

Bogdan se tu onda neće naigrati. Verujem da mu sleduju minuti i na trojci. Mada ko zna šta je Voltonu u glavi. Ariza može na 4, Belom minuti cure i do NG ga očekujem u drugom timu, lep ugovor i solidan potencijal na 4, dosta timova ga može bolje iskoristiti od Kingsa (pošto Bagley ove godine mora dobiti veće minute).... Osim ako ne istovare Arizu kao Sunsi lane.

Kad smo kod Kingsa, super video za novu kolekciju retro dresa:

Testarossa :hail:

Posted

U sustini to je to, s tim sto ce ostaviti Yogija ili Mejsona kao treceg na kecu. 

A dolaskom Arize ja mislim da bas Bogdan ostaje bez minuta na trojci, i da ce mu biti lakse ove sezone..

Hvale Divceve poteze navijaci Kingsa po komentarima..

Meni nepoznanica ovaj iz Indijane...ovo ostalo je da kazemo ok, malo preplaceno sve to al valjda mora tako. Mislim da najbolja prica i iznenadjenje moze da bude ovaj pf/c iz Finiksa, mada moraju da vode racuna da ne uguse Dzajlsa.. Bice zanimljivo videti kako ce da podeli minute visokima..

Posted

da, oni trenutno u rosteru imaju nekih 7 igraca "koji mogu na 4"

to bi u teoriji moglo praviti problem bjelici, mada nekako verujem da nema zime ni za njega ni za bogdana dok je divac u kingsima

Posted

bice minuta za bogdana sigurno, za bjelicu vec nisam sigura. ispadao je vec iz rotacije na kraju prosle sezone

Posted

nije to bilo na kraju, nego pred kraj, pa se posle vratio 

i taj trener je otisao :fantom:

za bogdana sam prilicno siguran da nigde ne bi imao slobodu kao u kingsima

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...