189- Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 2 minutes ago, Bogotac said: Oni se spremaju za onu tamo sezonu,Riley je to objasnio,vec su poceli sa sklanjanjem igraca koje ne zele kao na primer Hasan hassanu istice ugovor nakon ove nove sezone tako da to nema smisla. pogotovo sto su vec trejdovali harklessa koji je stigao za njega. zivo me zanima sta ce biti tamo one sezone, posto nece biti nekih bog zna kakvih fa
garmonbozia Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Niksi su imbecili jer sada potpisuju otpatke na sve strane da popune cap, umesto da preuzimaju lose ugovore od drugih ekipa za dodatne asete i pikove, nastave da tankuju i cekaju recimo Janisa. Pretpostavljam da ce tako nesto uraditi Klipersi ako ne dodje Kawhi kako bi ostali konkuretni kad krene igranka ponovo za dve-tri godine. KAT je vec vidjen da bude nezadovoljan. Vise sam mislio da od celog hajpa i slobodnih para nece biti nista i da ce dogodine biti lutrijska ekipa.Pa potpisali su sve na 2 godine kada je sledeći normalan prozor za FA
Bane_V Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Janis je jedan od onih lojalnih, morao bi Milvoki da se pomuči da ovaj razmišlja o drugim timovima. Slažem se za KAT-a, on sledeći traži trejd.
Bogotac Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 U Riley ne sumnjam,to je najavio,prvo ciscenje rostera,za sezonu 2020 Naci ce on nekoga kome ce uvaliti Moa
Amos Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 37 minutes ago, garmonbozia said: Pa potpisali su sve na 2 godine kada je sledeći normalan prozor za FA Ne potpises mrtvog Elfrida Pejtona nego absorbujes neciji dvogodisnji ugovor za recimo pika prve runde na draftu 2021. ili 2022. kad ce opet biti dostupni klinci iz srednjih skola. I tako sto vise dok tenkujes da skupis svoje pikove, pa kad dodje 2022. imas prazan cap i 4. pika prve runde.
goofs Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Da brt, ali to znaci jos tri godine tankovanja, nakon vec jedno osam godina nenamernog tankovanja, nece vise niko nikada doci u MSG imali su franšiznog igraca u Porzingisu kojeg su se odrekli da bi uradili nesto ovog leta, i moraju da urade.
pbg12345 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 1 hour ago, Mos said: Niksi su imbecili jer sada potpisuju otpatke na sve strane da popune cap, umesto da preuzimaju lose ugovore od drugih ekipa za dodatne asete i pikove, nastave da tankuju i cekaju recimo Janisa. Pretpostavljam da ce tako nesto uraditi Klipersi ako ne dodje Kawhi kako bi ostali konkuretni kad krene igranka ponovo za dve-tri godine. KAT je vec vidjen da bude nezadovoljan. Vise sam mislio da od celog hajpa i slobodnih para nece biti nista i da ce dogodine biti lutrijska ekipa. cini mi se da se malo precenjuje prica oko slobodnih igraca i pravljenja timova na taj nacin mrzi me da obrazlazem ukratko, naravno da ce svako gledati da dovede ne znam duranta, kavhija ili tako nekog ako se pojavi na trzistu ove godine ima bas mnogo slobodnih igraca ali nije to jedini put i nisu svi u prilici da dovedu dva, tri vrhunska igraca na prvom mestu jel sto ih i nema toliko klipersi su se u nekom proslom periodu resili nekih bezvezbih ugovora, okupili ok mladih igraca, cini mi se i pikove kupili, tesko da to sto su radili ikako moze u istu ravan sa onim sto rade niksi godinama unazad a to je da precicom naprave dobar tim, mahom preplacujuci igrace koji ili su prosli plafon, ili su izlomljeni ili najcesce jednostavno izvikani
MayDay Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Mislim na osnovu svih signala na tviteru u poslednjih 20’ da Kawhi stiže da ga bodrimo Džek Nikolson, Leonardo Dikaprio i ja. :-))
pbg12345 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 o jebemu mau da li si ti ikad na pravoj strani univerzuma?
MayDay Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 U šta ga dobrih gifova sa DžN iz Stejpls ali ne umem s telefona da okačim!
Cash Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 4 hours ago, pbg12345 said: o jebemu mau da li si ti ikad na pravoj strani univerzuma? Partizan
garmonbozia Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Kažu da je Butler odbio max ugovor od 76ersa. Šta li je njemu u glavi... Sem kurvi u Majamiju
Recommended Posts