arheolog1981 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Čekaju se detalji Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
1n54jd3r Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Ok, ovo mu verovatni radi neki PR savetnik...ali svejedno - carski! edit: na Kleja se odnosilo Edited July 1, 2019 by 1n54jd3r
Amos Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Sta rade Klipersi, ako Kawhi ode u Lejkerse bice duvaljka u nivou Niksa. Ok, nista ne moze da bude u nivou Niksa.
1n54jd3r Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Kliperski imaju prostora za jos jedan max ugovor ako dovedu Lenarda?
J.R. Cash Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) 36 minutes ago, 189- said: sta radi miami nije mi jasno uopste Podvlace se ispod aprona da bi imali pravo da obave sign and trade. Nego, jel ovo Woj natuknuo da ce kiborg u Kliperse? Edited July 1, 2019 by J.R. Cash
pbg12345 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 37 minutes ago, Mos said: Sta rade Klipersi, ako Kawhi ode u Lejkerse bice duvaljka u nivou Niksa. Ok, nista ne moze da bude u nivou Niksa. ovo je vec neko pomenuo ne kapiram bas zasto, kako je uopste moguce dovesti u istu ravan ovo sto rade niksi godinama i ovo sto rade klipersi poslednjih meseci?
189- Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 8 minutes ago, J.R. Cash said: Podvlace se ispod aprona da bi imali pravo da obave sign and trade. Nego, jel ovo Woj natuknuo da ce kiborg u Kliperse? pa dobro to, mislim generalno sa ekipom. ne svidja mi se uospte ovo sa butlerom, mislim da ce se zajebati.
Bogotac Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 2 minutes ago, 189- said: pa dobro to, mislim generalno sa ekipom. ne svidja mi se uospte ovo sa butlerom, mislim da ce se zajebati. Oni se spremaju za onu tamo sezonu,Riley je to objasnio,vec su poceli sa sklanjanjem igraca koje ne zele kao na primer Hasan
Amos Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Niksi su imbecili jer sada potpisuju otpatke na sve strane da popune cap, umesto da preuzimaju lose ugovore od drugih ekipa za dodatne asete i pikove, nastave da tankuju i cekaju recimo Janisa. Pretpostavljam da ce tako nesto uraditi Klipersi ako ne dodje Kawhi kako bi ostali konkuretni kad krene igranka ponovo za dve-tri godine. KAT je vec vidjen da bude nezadovoljan. Vise sam mislio da od celog hajpa i slobodnih para nece biti nista i da ce dogodine biti lutrijska ekipa.
Recommended Posts