Calavera Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 7 minutes ago, goofs said: Zasto Sarlot nije ponudio Kembi max ugovor? Ne kontam. zato sto bi ih to i definitivno ukanalilo dok taj ugovor ne istekne, ljudi nisu uspeli da sagrade tim oko njega dok je kostao 12m/y. trebalo je da ga trejduju prosle sezone, ali to je vec prosuto mleko, u ovakvoj situaciji im je svakako bolje da ga puste umesto da mu nude max.
Amos Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 1 minute ago, goofs said: Jel mislite da bi Fejkersi sa LBJ, Kawhijem i AD uzeli titulu lagano? Ja nesto nisam ubedjen. Ali lik bi brzpotezno postao od jedne od gotivnijh faca u NBA u najgori buljson. Jedno je sigurno, mrznja prema GSW proteklih godina bi bilamalo dete za ovo Inace bi bila odlicna postavka za neki dobro izbalansirani tim da iskoristi sve medije uprte u njih i niihove load menadzmentove i uzme titulu.
James Marshall Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Bogami i Baksi su ove sezone u "sve ili ništa" modu, mnogo para iskrcaše. Previše za moj ukus.
189- Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 1 minute ago, James Marshall said: Bogami i Baksi su ove sezone u "sve ili ništa" modu, mnogo para iskrcaše. Previše za moj ukus. moraju vratiti i brogdona kako znaju i umeju a ako leonard ode u lakerse ne vidim ko ih moze ugroziti realno
James Marshall Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Just now, 189- said: moraju vratiti i brogdona kako znaju i umeju a ako leonard ode u lakerse ne vidim ko ih moze ugroziti realno Slažem se, titula je ove godine baš dostupna i da ne kažem jeftina, ali bi mogla na duge staze da košta, da bude skuplja pita neg' tepsija.
189- Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 32 minutes ago, Calavera said: samo cekam da potpisu randlea ili tako nekog za 80/4 za to vreme:
goofs Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 ^^ A sta znam, prvo valja videti kako ce svi oni da kliknu. Ni Majami nije uzeo titulu u prvoj sezoni velike trojke, a mislim da su bili bolje poziciono poslozeni od Lejkersa.
levi Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 12 minutes ago, arheolog1981 said: New York fans be like
189- Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) 4 minutes ago, goofs said: ^^ A sta znam, prvo valja videti kako ce svi oni da kliknu. Ni Majami nije uzeo titulu u prvoj sezoni velike trojke, a mislim da su bili bolje poziciono poslozeni od Lejkersa. davis i leonard su bolji nego sto su wade i bosh bili imo 2 minutes ago, J.R. Cash said: Brogdon je RFA, Milvoki se pita. da, samo sto ce ga nece platiti ako mu neka ekipa da brdo novca tipa 25 miliona godisnje edit: imo Edited June 30, 2019 by 189-
theanswer Posted June 30, 2019 Author Posted June 30, 2019 Nemoj da se zajebavamo, ako Lenard ode u LAL zatvaraj radnju, titula im moze izbeci jedino u GS okolnostima od ove sezone
Recommended Posts