pbg12345 Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 opet su lose otvorili tekmu slicno jako kao protiv majamija, samo sto je orlando jos slabiji, pa ih nisu prelomili i taman kad su otisli na +10 krece nemandza trojka, bacanja, iz reketa, pokupio nekoliko lopti i eto sakramenta vodi a najbolji deo je da nije na 100%, losiji je nego prethodne utakmice, ipak su igrali sinoc, ali eto mada begli ih je odrzao u zivotu dok su gubili. bas fino igra inace ne znam kako se kotira trener sakramenta u nba, ali imam utisak da radi odlican posao od toga kako ekipa izgleda u odnosu na proslu godinu i predsezonska ocekivanja, preko toga da vidno napreduju kako sezona odmice, pa do sitnica tipa kako je rasporedio minutazu i odradio rotaciju u odnosu na sinoc i to sto je bjelica brzo dobio od statiste ulogu koju zasluzuje u ekipi, kapiram da je dobrim delom i njegova zasluga ali generalno, nekako deluju zrelije u odnosu na pre samo 20ak dana, koliko god to mozda besmisleno zvucalo kad se napise
Grandilof Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Koje jadno poluvreme Houstona, kako izgleda ekipa koja je proletos imala 2 sanse da izbaci GSW u PO, strasno.
Grandilof Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 A tek ovaj amaterizam, LAC gubi trenutno 3. cetvrtinu 34-6 od OKCa, ima jos malo se igra... Vodili fino na poluvremenu i ne znam kako ovo da nazovem.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
theanswer Posted October 31, 2018 Author Posted October 31, 2018 Sakramento 4 pobede zaredom i sledeća u Atlanti Prvi put gledao Orlando. Jasno mi je da ih vise necu gledati. Ni trunka nečeg zanimljivog tamo nema. Bjelica igra profesorski. Mislim da bi ga Jerger drzao 48min na parketu da moze. Koli Stajn je samo protiv Dejvisa i Vajtsajda jedno poluvreme delovao kao losiji centar od protivnika. A igrao je protiv Gobera, Gasola, Vucevica.. Bice zanimljivo kad se vrati Bogdan da se tu nadje uloga svakome. U teoriji vise dobrih ball handlera ne bi trebalo da bude losa stvar nikad ali treba to posloziti
freakns Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 4 hours ago, Grandilof said: Koje jadno poluvreme Houstona, kako izgleda ekipa koja je proletos imala 2 sanse da izbaci GSW u PO, strasno. njih bi i Partizan dobio...
freakns Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 16 hours ago, mandingo said: Jel' ima neko od strucnjaka ovde neko objasnenje za nicim izazvanu dobru igru u odbrani Denvera? nije nicim izazvana Millsap, Craig i Harris bez problema preuzimaju sve pozicije, plus im Millsap sada sluzi kao korektor, ne Jokic. Jokara na drugoj strani sasvim solidno cuva 1 na 1 i to je to... plus imaju duboku klupu, igraju sa 10 igraca i mogu da drze tempo odbrane. i generalno mnogo vise paznje posvecuju odbrani. Barton je prve 3 tekme odigrao doktorski, skoro bez soliranja, sve radi za tim. ako se takav Barton vrati, Denver ce biti zajeban ko kratko cebe pogotovo kada Millsap i Murray napadacki udju u ritam
pbg12345 Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 4 hours ago, Grandilof said: A tek ovaj amaterizam, LAC gubi trenutno 3. cetvrtinu 34-6 od OKCa, ima jos malo se igra... Vodili fino na poluvremenu i ne znam kako ovo da nazovem. Sent from my SM-A510F using Tapatalk prvi raspad je krenuo negde kad je teo prvi put usao, do tad su igrali dobro (cak je i gortat licio na kosarkasa i dominirao na obe strane ) i vodili 10ak, za tih par minuta ovi su izjednacili, onda je vratio prvu petorku, teo je npr igrao svega 4minuta tad i oni su vratili prednost na +10 za poluvreme u trecoj su se potpuno raspali ali tad sam vec delimicno spavao koliko juce hvaljena klupa klipersa ovaj put nije pokazala ama bas nista, teo to malo u prvom nije pokazao ama bas nista, gubio "zive" lopte i tako 4 hours ago, theanswer said: Sakramento 4 pobede zaredom i sledeća u Atlanti Prvi put gledao Orlando. Jasno mi je da ih vise necu gledati. Ni trunka nečeg zanimljivog tamo nema. Bjelica igra profesorski. Mislim da bi ga Jerger drzao 48min na parketu da moze. Koli Stajn je samo protiv Dejvisa i Vajtsajda jedno poluvreme delovao kao losiji centar od protivnika. A igrao je protiv Gobera, Gasola, Vucevica.. Bice zanimljivo kad se vrati Bogdan da se tu nadje uloga svakome. U teoriji vise dobrih ball handlera ne bi trebalo da bude losa stvar nikad ali treba to posloziti glavni konkurent gsw na zapadu ja se neki dan zajebah, posle bilo kasno za edit, htedoh tad reci mogu lako i do 6-3. iako su na turneji po istoku, raspored im ide prilicno na ruku. verujem da ce i atlantu dobiti, posle derbi sa milvokijem isto sam hteo napisati za koli stajna, bas dobro izgleda. sinoc cak i ne u odnosu na neke prethodne tekme. odlicno se postavlja pa cesto lako poentira ispod obruca i hvata ofanzivne skokove. ume i 1 na 1 (jako i do samog kraja dabome) nije "drven", ima odlican osecaj za prostor, aktivan je, "enrgican", korektan igrac u potpunosti sa bjelicom i beglijem, vise nego ok pokrivene visoke pozicije pitanje je ko ce im biti 4ti. rendolfa kapiram da nece, niti trebaju vracati, od labisijea su izgleda odustali, poslednje dve je igrao kufus. ne znam, vidi se da je covek godinama u ligi, ali sa druge strane nekako mi se ne uklapa u ovu ekipu. mada kao cetvrti visoki mozda i moze proci sinoc im je orlando pokupio gomilu lopti, bar 50% promasaja su imali ofanzivni skok, cesto i po tri ili cak cetri napada, ali ok, ovi su igrali b2b, delom je i do toga. srecom orlando je te druge/trece napade realizovao otprilike sa 20% pretpostavljam da bogdan u petorku upada umesto samperta. sumnjam da ce hilda ove sezone dirati iz prve postave, a foksa nece sigurno. i opet pretpostavljam da ce bogan makar u toj prvoj postavi ipak biti manje zaduzen za organizaciju u odnosu na prethodnu sezonu. ali nije to problem, posto im ionako fali igrac za drugu petroku, mejson i nije los, ali jebe ga najpre visina. juce sam spominjao, fino im trener slaze te postave i dobro rotira, tako da verujem i da ce sa te strane koju pominjes imati svi svoju ulogu
MiddleClass Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Vidim da je SK ozbiljan portal koji ima izvjestaj kad tekme zavrse. B92, mondo i ostali nemaju prije 08h nista o nba. Amateri...
Apollo Creed Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 1 hour ago, MiddleClass said: Vidim da je SK ozbiljan portal koji ima izvjestaj kad tekme zavrse. B92, mondo i ostali nemaju prije 08h nista o nba. Amateri... Ne zajebavaj da si počeo da se informišeš sa SK??
Ivo Petović Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Kako igra Bjelkan, mnogo mi drago. E moj Tibodo, džaba napredne statistike, 15 pomoćnih trenera, 25 skauta i svi gadžeti, kad si glup ko kurac.
Lord Stef Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Prvi put sam gledao Kingse ove sezone. Neverovatno koliko to divlje deluje kad Bjelice nema u igri i koliko drugacije izgleda kad je on na parketu. Narocito u odbrani, u napadu umeju i da ga preskoce pa ne pipne loptu ceo napad, ali u defanzivi je bas profesor, produzena ruka trenera na terenu.
Ivo Petović Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Daj jedno takmičenje Bjelkana i Jokaru zajedno u reprezentaciji, pa da mremo
dekki Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 У чему је фора са овим "лајк". Исти случај и код Маријановића, више лајкова него речи у реченици. Како би се ово превело: "ја сам овде, значи, само, значи, једну недељу"?
Joe D Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Na stranu lose koriscenje u Minesoti, deluje mi da je to insistiranje na razvijanju mentaliteta sutera znacajno unapredilo njegovu igru. Nema sanse da je on mogao da igra ovako dobro kad je dosao u ligu. I da, gradjenje karijere u Evropi pre NBA lige je sranje.
Recommended Posts