Bane_V Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) Bila bi fora da lejkersi igraju prvo kolo PO protiv gs-a. Edited January 22, 2019 by Bane_V
Have_Fun Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Wizardsi izgleda bolje igraju bez Walla. Na poslednjih 10 meceva, imaju 7-3, a dobili su @OKC, MIL, PHI, od @TOR su izgubili u onoj ludoj utakmici s OT.
theanswer Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Kingsi odmaraju Bjelicu, Foxa i Šamperta, Reptorsi Lenarda
theanswer Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Bogdan igra doktorski. Može da vrti pik do prekosutra.
Timmy Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Na kraju trece mu fale 3 skoka i 2 asistencije za prvi TD u karijeri. A pre par dana imao prvi DD
Amos Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Sve vise mislim da je Vestbruku ovo prozivanje i napusavanje svakoga neki koncept Jebote Lilarda nasao da napusava, jednog od najbenignijih tipova u ligi
pbg12345 Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 On 21.1.2019. at 23:35, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ne znam sta je, ali drasticno manje igra zadnjih par tekmi.. 1 mudar covek je to jos pre neki dan najavio 15 hours ago, 189- said: ;D Na zalasku karijere on vredi kao visestruki ol star, plus pare, plus jos jedan igrac, a neki su ga ovde pljuvali On 21.1.2019. at 23:45, theanswer said: Što se Sakramenta tiče logično je da usledi pad, ipak je to tim projektovan da ima 25 pobeda ove sezone, nije to za džabe. Ono što je smor što meni deluje da je 8 timova na zapadu već poznato, ne vidim koji bi tim od ovih iznad crte mogao da padne ispod i koji bi mogao da preskoči gore. Ostaje samo da se podele nosioci što i nije baš preterano bitno i do plejofa ću tačno malo da iskuliram sa praćenjem. Onda će biti nekoliko zanimljivih mečapova u plejofu i Voriorsi će opet osvojiti jebiga. Sve u svemu kako je krenula sezona delovalo je da će biti mnogo zanimljivije. +1 Bukvalno mi se isto ovo palo na pamet pre neki dan Iako su po broju pobeda svi tu negde, deluje da su po mesta zauzeta
pbg12345 Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 jel teo covek ziv uopste? niko ga i ne pominje :S ono u novembru ili kad bi kad je za nase medije najavio povratak u evropu, moguce i tokom sezone, posle se kao rivers nesto cudio, pustio ga par utakmica po 5 minuta i to je to sumnjam da mu prija trenutno stanje. jeste da ima fin ugovor, ali on je u poznim kosarkaskim godinama, ovo leto je sp, tesko da ce biti u spektakularnoj formi ako ne odigra tamicarsku utakmicu ove sezone kako to funkcionise u nba? jel mogu on i klub da se npr dogovore i raskinu ugovr za ovu poslednju sezonu, da mu oni npr isplate pola i to je to? ako da, kapiram da to odgovara obema stranam. klipersi ionako imaju 8 bekova na rosteru, on parketa videti nece, ustedeli bi nesto, a on ako bi se odrekao npr pola ugovora ili 1,5 m neto, kapiram da bi mogao uzeti u evropi pola miliona za ostatak sezone, dakle bio bi milion u gubitku, ali bi igrao kosarku sad, em se lako gadjati tudjim milionima, em lupetam proizvoljno, pitanje da li uopste funkcionisu stvari na ovaj nacin, ali trenutno stanje je bas bzvz ja ne kapiram sto su oni njega uzeli prosle sezone i dali relativno solidan novac i za nba okvire, a onda doveli jos gomilu igraca na 1 i 2 opet on em je bio povredjen, em generalno nije imao bog zna kakvu sezonu, ali me cudi da ga niko nije trazio za trejd, pominjani finiks ili bilo ko uostalom
theanswer Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 postoji opcija za buyout, karmelo ti je primer a što se finiksa tiče, pa nema apsolutno nikakvog razloga da ga uzmu. on im za budućnost ne treba, pa je bolje da probaju koga stignu tu. a ako misliš da bi im pomogao, tek onda im ne treba, zašto bi finiks jurio da pobeđuje, to tek nema smisla..
Kurdy Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) neko napisa gore da su mjesta raspodijeljena a ja nešto ne vjerujem da če lebron ostati bez plejofa,sad ko će ispast ne znam,al očekujem pad u igri nekih timova...portlanda i oklahome npr. Edited January 23, 2019 by Kurdy
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Kingsi mogu i Dubljevica da uzmu npr
Recommended Posts