Jump to content
IGNORED

Uefa Liga Nacija sve sezone

levi

Recommended Posts

Posted

Mi jos nismo usli.

Ne treba sa tim prerano. Mi smo ipak specijalci cak i protiv Litvanije mozemo da prospemo.

Posted
57 minutes ago, MiddleClass said:

Bravo komsije!

Englezi :lolol:

Middle postao Francuz :D

Posted

Хоће ли да буде дочека и певања усташких песама? Питам за колеге форумаше титостанце, да се спреме људи да крену на време...

Posted

forumasi i organizuju pevanje ustaskih pesama

jbt koliko si dosadan. ja sam te molio na topiku o zvezdi ako mozes bez titostana i politike u svakom postu, ovde su te ljudi molili, ali tebe boli kurac

i to samo unazad dva-tri dana

kako ti ne dosadi?

imaju teme za ustase, za jebeni "titostan", pa udri brate do mile volje. jel mora svaka jebena tema biti zagadjena sa tvojim nacionalnim/politickim stavovima?

Posted
19 minutes ago, Majo said:

Middle postao Francuz :D

Odgovorio bih ti, ali sam banovan. :D

Posted
19 minutes ago, porucnik vasic said:

Хоће ли да буде дочека и певања усташких песама? Питам за колеге форумаше титостанце, да се спреме људи да крену на време...

Zapravo...

Najveći titostanci smo mi Bosanci. Zato smo i uradili ono što je garant uspjeha - daš kormilo Hrvatu iz mješovitog braka koji je stekao svjetsku slavu noseći petokraku, pustiš većinski narod da odradi pješadijski posao i eto nas u svjetskoj eliti. :fantom:

Posted
2 minutes ago, ArleKino said:

Zapravo...

Najveći titostanci smo mi Bosanci. Zato smo i uradili ono što je garant uspjeha - daš kormilo cacaninu iz hrvatske koji je stekao svjetsku slavu noseći petokraku, pustiš većinski narod da odradi pješadijski posao i eto nas u svjetskoj eliti. :fantom:

+1

hrvatska + cacak + zvezda = garancija uspeha

dokazano u najmanje dva slucaja :fantom:

Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Zapravo...

Najveći titostanci smo mi Bosanci. Zato smo i uradili ono što je garant uspjeha - daš kormilo Hrvatu iz mješovitog braka koji je stekao svjetsku slavu noseći petokraku, pustiš većinski narod da odradi pješadijski posao i eto nas u svjetskoj eliti. :fantom:

Najbolji strijelac, hercegovac :fantom:

Posted

Zapravo...

Minijatura
:hail:
Posted
2 hours ago, porucnik vasic said:

da li ti to hoces da kazes da postoje forumasi koji bi slusali ustaske pesme? 

Posted

u jebem ti, al je zakuvalo na svica belgija

2:0 za belgiju, pa svica smanjuje iz penala, a zatim i potpuno okrece do poluvremena

ne znam kakva su pravila, da li im je dovoljno da ostane ovako ili moraju dobiti sa dva zbog vise golova u gostima belgije?

u svakom slucjau ocekujem jos golova, dve od sigurno 10 najboljih reprezentacija na svetu

ko bi to ocekivao od 1 svajcarske i 1 belgije pre nekoliko godina :D

Posted (edited)

Svajcarci od 0:2 do 3:2

Preteko me pbg. Dovoljno je ovo, imaju vise golova u medjusobnim utakmicama

Edited by Giggsy
Posted
2 minutes ago, pbg12345 said:

u jebem ti, al je zakuvalo na svica belgija

2:0 za belgiju, pa svica smanjuje iz penala, a zatim i potpuno okrece do poluvremena

ne znam kakva su pravila, da li im je dovoljno da ostane ovako ili moraju dobiti sa dva zbog vise golova u gostima belgije?

u svakom slucjau ocekujem jos golova, dve od sigurno 10 najboljih reprezentacija na svetu

ko bi to ocekivao od 1 svajcarske i 1 belgije pre nekoliko godina :D

I još lažni Hazard iz lažne Borussije da bude ploditelj.

Posted (edited)
12 minutes ago, Giggsy said:

Svajcarci od 0:2 do 3:2

Preteko me pbg. Dovoljno je ovo, imaju vise golova u medjusobnim utakmicama

Lupetam, imaju isto.

Moraju dva razlike dobiti, ali ne zbog gola u gostima, vec bas jer se prvo gleda ko je dao vise golova u medjusobnim

Edited by Giggsy